|
|
| נשלח ב-8/3/2017 08:40 |
|
| |
| שור_זועם כתב: |  | סיפור עצוב
אך אם הנפגעות מוכנות להעיד, (וצריך לתת להם גיבוי על כך!) , הפרקליטות חייבת לנהל משפט
ולא להגיע להסכמי טיעון |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2017 08:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2017 12:02 |
|
| |
| שור_זועם כתב: |  | סיפור עצוב
אך אם הנפגעות מוכנות להעיד, (וצריך לתת להם גיבוי על כך!) , הפרקליטות חייבת לנהל משפט
ולא להגיע להסכמי טיעון |
|
על פי מה שידוע לי, מי שהדליף את הפרשה זה שוטר מטומטם, שהרס את החיים של האחיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2017 08:58 |
|
| |
| י_קרויצפלד כתב: |  | סיפור עצוב
ולא להגיע להסכמי טיעון
על פי מה שידוע לי, מי שהדליף את הפרשה זה שוטר מטומטם, שהרס את החיים של האחיות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2017 19:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2017 20:52 |
|
| |
| אור_היום כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2017 07:58 |
|
| |
כנראה שהיו שבוע חדשות בעניין ולמען צנעת הפרט לא רצו לכתוב אותה אז רק הקפיצו את האשכות ו- 3000 צפיות רצו לראות משהו חדש ולא קיבלו את מה שרצו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2017 18:31 |
|
| |
המשגיח התוקף הורשע על פי הודאתו ברוב סעיפי האישום במסגרת עסקת טיעון. הפרקליטות תדרוש 18 שנות מאסר ופיצוי כספי לנפגעות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2017 08:05 |
|
| |
ספר רב מכר אפשר לכתוב בסיפור הזה, כי מה שהתחולל בחדשיים האחרונים נדמה שלא התחולל זה שנים, מאמצים אדירים השקיעו לפתור את אחת הבעיות הקשות להציל כמה משפחות שלא יפלו, אבל זה חייב היה לבא על חשבון הרבה שנות מאסר ואת זה לא רצה נפתלי מקלב
על קצה המזלג, עורכי הדין שביקשו את האינטרס של מקלב תבעו לוותר על סעיפים שהדבר נעשה בכפיה לאחר שהבנות היו בנות 18, והסיבה, כי זה מוריד את שנות המאסר לכמעט חצי, אם משאירים את התביעה כמות שהיא הוא יכול לקבל 25 שנות מאסר, אבל אם מסירים את הסעיפים הללו, הוא יכול לגמור את זה עם בין 12- ל-15 שנה בלבד, וכשלוקחים בחשבון את השליש, הוא יישב מקסימום 10 שנים. אבל אם זה היה עובר, הנאנסות הנשואות היו חייבות להתגרש מיד בגלל תצא מזה ומזה, זו הסיבה מדוע עורכי הדין של הנשים והנערה לא רצו בשום אופן שהסעיפים הללו ייצאו מן התביעה כי רק זה יתיר להם להמשיך את חייהם מבלי צורך להתגרש
נפתלי מקלב השתולל טען כי מנצלים את המצב שלו, לטענתו, הבנות מעל 18 ידעו מה הן עושות וכי שום דבר לא נעשה בכפיה אלא בהסכמה מלאה, ואינו רוצה לשבת 25 שנה בכלא
הפעילו את כל הכוחות כולל כמה מגדולי התורה, ואז העלו את הצעה כי הפרקליטות תבקש רק 18 שנות מאסר וכשמורידים שליש ישארו רק 12 שהם שנתיים יותר מהדרך האחרת שבה היה מקבל את המקסימום והיה יושב בין כה וכה 10 שנים, ככה שהמאבק נותר על שנתיים בלבד והיו צריכים לשכנע אותו שיסכים
אז תשמעו את הרעיון, על פי עיסקת הטיעון יהיה עליו לשלם 135 אלף שקל לנפגעות, הציעו לו עיסקה, כי ר' חיים קנייבסקי יערוך מגבית לכסף הזה והוא ידאג לכסף, ככה שזה יירד ממנו, תחילה הוא היסס אבל בסוף בעצת עורכי הדין במיוחד מתוך חשבון שככה אף אחד לא יעיד בבית המשפט והענין יסתיים יחסית עם פחות חילול ה', הוא הסכים לעיסקה הזו
כמובן שבעוד כמה חדשים בטיעונים לעונש עורכי הדין שלו ינסו להוריד עוד אבל קשה להאמין שזה יילך בשל חומרת כתב האישום שהוא מחריד ממש
על הקורה בכתב האישום במיוחד כמה סעיפים המחרידים ממש, כאלו שישנם עוד אחרים המכנים עצמם 'תלמידי חכמים' המשתמשים בהם 'לשכנע' נשים לעבור עבירות כאילו 'בהיתר' נביא לכם בהזדמנות אחרת
http://bshch.blogspot.co.il/2017/04/blog-post_9727.html
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2017 08:12 |
|
| |
כמה הרבה שטויות. וכי מה הקשר בין הפרקליטות והתיק הפלילי להלכה? אשה שהתלוננה על תקיפה, וסגרו עיסקת טיעון על הסכמה. זה ממש לא אוסר אותה.
וסתם הערה. אני מניח שלכל הדעות זה היה דרגות ביניים של כפיה. בין ניצול מרות וכדו', ללחץ מסוגים שונים.
גרוע מכך, הרשעות לקשור בין מגבית שהגר"ח מבקש, לאותו רשע. כדי להרוס את המגבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2017 18:33 |
|
| |
| מואי כתב: |  | | הליטאים הופכים לאט לאט לחסידים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2017 18:33 |
|
| |
ממש לא כבר לא הופכים לחסידים המשיכו הלאה היום ההתנהלות דומה לחצרות באבות כקמיעות וכמהין ופטריות
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2017 00:09 |
|
| |
| עובדתי כתב: |  | כמה הרבה שטויות. וכי מה הקשר בין הפרקליטות והתיק הפלילי להלכה? אשה שהתלוננה על תקיפה, וסגרו עיסקת טיעון על הסכמה. זה ממש לא אוסר אותה.
וסתם הערה. אני מניח שלכל הדעות זה היה דרגות ביניים של כפיה. בין ניצול מרות וכדו', ללחץ מסוגים שונים.
גרוע מכך, הרשעות לקשור בין מגבית שהגר"ח מבקש, לאותו רשע. כדי להרוס את המגבית. |
|
כשאתה אומר "דרגת ביניים" אתה מתכוון לדרגה לא כל כך חמורה? אם כן אז אל תטיף לזה שכתב לפניך שטויות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2017 01:13 |
|
| |
לא ביניים בחומרה, אלא בכפיה. אנוסה באונס גמור, מותרת לבעלה. אינני יודע מהי הגדרת אונס, כדי שלא תיאסר לבעלה.
|
|
|
|
|