והאמת, שאין לי עניין שייתלו אותו בכיכר העיר, רק שאז לפני כשנה הייתה סה"כ כתבה בתקשורת בלי שום חקירת משטרה ובלי תלונות למשטרה, והרבה כותבים מייד עטו על השלל ודירבנו את המשך העידכונים בעניין עם הקפצות חוזרות ונשנות (מי שזוכר...)
ואילו עתה נדמה שהעסק שוקע וברקע ים של הודעות הרגעה (ו"טיוח" בלשון הכותבים בפרשיות אחרות) ואזהרות מלאות רגש ורחמים אודות המשפחה האומללה (בצירוף תזכורות עלובות לשני הצדדים במריבה הליטאית אודות השתייכותם המפוצלת של בני המשפחה, כך שהמסר יחלחל עד הסוף שלא כדאי להמשיך)
אז באמת מה ההבדל?
נשלח ב-8/5/2016 10:26
מגנים על משה קצב כי הוא חילוני, ואין טעם להעניש אותו על פעולות שונות בהסכמה. ואין אימון שזה היה אונס. גם טוענים שהעונש היה מוגזם. איש לא יגן על חרדי שיתברר שהתעסק עם ניאוף, ק"ו לא עם נערים. גם על דוד אייזנשטיין איש לא הגן. הטבע האנושי אינו בעד תליית אנשים בכיכר העיר, כל עוד יש תקווה שלא חטאו.
נשלח ב-8/5/2016 10:27
תשובה עניינית : ב 2 המקרים הנ"ל אף אחד לא נעצר ולא נחקר ולא הוגש כתב אישום כך שזה בגדר רב סרן שמועתי, בעבר היו דיווחים ותלונות של בחורים גם על משגיח מפלג המחבלים,כל וזה הושתק ולא התפתח למעצר וכתב אישום. בפדופיליה יש קונסנזיוס ואין שום קשר לאף פלג שהוא וזו סטייה שקיימת גם בתוך הציבור הליטאי/חסידי/ספרדי, דתי לאומי וכו' מכל העדות והחוגים.
הבעיה היא לא בסטיה ובסוטים אלא אצל אנשים כביכול נורמלים שקובעים נורמות הזויוות
נשלח ב-8/5/2016 10:35
עובדתי כתב:
מגנים על משה קצב כי הוא חילוני,.
משהו לא מובן
הוא טוען שלא היה כלום ובית המשפט טוען שהיה ויש הרבה אנשים ברחוב שאומרים שנעשה לו עוול
ככה זה, אין לציבור שום אימון במערכת המשפט - אלא באינטרסים שלו ולכן אם זה יתאים למישהו להגן עליו - זה מה שהוא יעשה
נשלח ב-8/5/2016 10:59
וה' יגדור פרצות עמו
נשלח ב-8/5/2016 11:19
עובדתי כתבה:
מגנים על משה קצב כי הוא חילוני, ואין טעם להעניש אותו על פעולות שונות בהסכמה. ואין אימון שזה היה אונס. גם טוענים שהעונש היה מוגזם. איש לא יגן על חרדי שיתברר שהתעסק עם ניאוף, ק"ו לא עם נערים. גם על דוד אייזנשטיין איש לא הגן. הטבע האנושי אינו בעד תליית אנשים בכיכר העיר, כל עוד יש תקווה שלא חטאו.
מגנים על קצב כי לפי הנורמות החילוניות הוא לא חטא. חטאו הגדול זה שהוא צפצף על המערכת המשפטית ולכן הוא בכלא.
מחר מוסר צא''פ כך פורסם אני חרד מחילול ד' שהולך להיוצר מזה גם כלפי החילוניים וגם בתוך המחנה פנימה כביכול אחד מהנאמנים הקרובים של גדולי ישראל ולוחם העוז את מלחמתם בצבועים והאפיקורסים נחשד במעשים נוראים. אני קורא לאתרי התקשורת החרדיים שלא לתת לסיפור הזה במה כלל ועיקר! למענינו ולמען חינוך הילדים! כמוכ מי שיש לו השפעה על אנשי תקשורת חילוניים נא למזער נזקים. אפשר להסביר להם שזה יחזק את הקיצוניים, מנסיון זה עובד!
מחר מוסר צא''פ כך פורסם אני חרד מחילול ד' שהולך להיוצר מזה גם כלפי החילוניים וגם בתוך המחנה פנימה כביכול אחד מהנאמנים הקרובים של גדולי ישראל ולוחם העוז את מלחמתם בצבועים והאפיקורסים נחשד במעשים נוראים. אני קורא לאתרי התקשורת החרדיים שלא לתת לסיפור הזה במה כלל ועיקר! למענינו ולמען חינוך הילדים! כמוכ מי שיש לו השפעה על אנשי תקשורת חילוניים נא למזער נזקים. אפשר להסביר להם שזה יחזק את הקיצוניים, מנסיון זה עובד!
אם גם אתה מאמין בשיטת הטיאוט אז למה אתה מקפיץ את האשכול
תחשבוקצת כתב:
יש הבדל מהותי בין מקוה נייעס של ניקים עלומים שברצותם יכולים להפריח בדותות ודמיונות ורמת אמינותם מוגבלת עד בלתי קיימת בפרט כשמדובר באשכול אנונימי ללא שמות לבין מערכות ממוסדות ורשמיות שלהן קיימת השפעה רבה.