|
|
| נשלח ב-9/5/2016 23:45 |
|
| |
ועכשיו אנחנו שומעים שהדיין קבלן הר' סילמן נתן למשגיח הנ"ל גיבוי מוחלט, וניסה לקבור את הנושא, עקב היות המשגיח הנ"ל מראשי הפלג הנורבגי, ומחותן עם "המשפוחע".
בקרוב יתגלו הפרטים....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2016 23:54 |
|
| |
ההזיות והשקרים שאתה מייצר שוב ושוב ללא הפסקה רק מראים את התסכול העמוק בו אתה וחבריך שרויים שגורם לכם להוליד עכבר מההר, באותה מידה היה אפשר להמציא זאת על הרב שלך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2016 00:00 |
|
| |
הופיע למסור שיחת חיזוק לרגל פתיחת זמן קיץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2016 00:32 |
|
| |
חיזוק בענייני קדושה
| מואי כתב: |  | | הופיע למסור שיחת חיזוק לרגל פתיחת זמן קיץ? |
|
אמר לי תלמיד נאמן שלו שלא מוכן להאמין לכלום "ר' נפלתי הוא מייבין אמיתי בענייני קדושה, עם שימת לב מדהימה לניואנסים הכי עדינים"
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2016 01:32 |
|
| |
רבים מאסירי המערכה זכו לשבת איתו בימים האחרונים באותו חדר במגרש הרוסים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2016 18:17 |
|
| |
שמועה אחת חזקה שכמה מעידים שהוא לא מדבר עם החרדים העצורים. ויש עוד שמועה מישהו שמע? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2016 21:06 |
|
| |
| מואי כתב: |  | הופיע למסור שיחת חיזוק לרגל פתיחת זמן קיץ? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2016 21:12 |
|
| |
| יצחק_ירנן כתב: |  |
| מואי כתב: |  | הופיע למסור שיחת חיזוק לרגל פתיחת זמן קיץ? |
|
עקב מחלת בנו הוא לקח חופשה לפני מספר חודשים
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2016 21:22 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
ועכשיו אנחנו שומעים שהדיין קבלן הר' סילמן נתן למשגיח הנ"ל גיבוי מוחלט, וניסה לקבור את הנושא, עקב היות המשגיח הנ"ל מראשי הפלג הנורבגי, ומחותן עם "המשפוחע".
בקרוב יתגלו הפרטים....
|
|
מה שמפליא הוא איך הרב סילמן, שכידוע במוחכם הקודח והמדומיין הוא בעה"ב של המשטרה, איפשר להם לעצור את ראש הפלג הנורווגי. האם להערכתך דגל התורה גם יפרשו מהקואליציה בעקבות מעצרו של מנהיגם?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2016 00:12 |
|
| |
| כמיין כתב: |  | ההזיות והשקרים שאתה מייצר שוב ושוב ללא הפסקה רק מראים את התסכול העמוק בו אתה וחבריך שרויים שגורם לכם להוליד עכבר מההר, באותה מידה היה אפשר להמציא זאת על הרב שלך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אנחנו מבינים את הבושה שלכם, אך מה לעשות שהיה על כך כתבה בערוץ 10, עם הוכחות ועדויות ברורות? כנראה שהקבלן-דיין שלכם יודע על מי להגן....
רמז: על מי שמחובר לגיחזי הפלג...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2016 01:30 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
| כמיין כתב: |  | ההזיות והשקרים שאתה מייצר שוב ושוב ללא הפסקה רק מראים את התסכול העמוק בו אתה וחבריך שרויים שגורם לכם להוליד עכבר מההר, באותה מידה היה אפשר להמציא זאת על הרב שלך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אנחנו מבינים את הבושה שלכם, אך מה לעשות שהיה על כך כתבה בערוץ 10, עם הוכחות ועדויות ברורות? כנראה שהקבלן-דיין שלכם יודע על מי להגן....
רמז: על מי שמחובר לגיחזי הפלג...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2016 02:01 |
|
| |
אתה בטח מתכוון לסיפורים על ר' בערל או על חתנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2016 06:32 |
|
| |
| timobl כתב: |  | אתה בטח מתכוון לסיפורים על ר' בערל או על חתנו?
|
|
אצל ר' בערל זה לא היה מע"מ, הסיפור הסתיים כאשר החליפו את הוילונות של העזרת נשים לעבים יותר שלא יוכל לראותם. אל תשווה את זה לסיפור של איש הוועד לכבוד רבותיו ומחותניו....
בסיפור של ר' זאב קאהן החי, הוא שוחרר הרי חקירה קצרה, לאחר שלא היה ראיות ברורות להעמידו לדין.
תוקן על ידי קול_השפוי ב- 11/05/2016 07:05:57
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2016 15:49 |
|
| |
אמר רבי עקיבא מה המקווה מטהר את הטמאים כך הקב"ה מטהר את ישראל
|
|
|