בית פורומים בחדרי חרדים

סערה בעולם הישיבות - משגיח עצור על מע"מ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2016 15:59 לינק ישיר 

עצם ההשוואה החולנית מפרי מוחם המעוות של החצריים של בחור צדיק שנגרר בטיול משפחתי של משפחתו המסורתית לעיר אילת, לבין מעשים חמורים ונוראים ומשוקצים בפועל של ג"ע רח"ל, ועוד בשם 'גדולי ישראל' של מי שעמד בראש הרודפים בשם 'כבוד רבותינו' - מוכיח לאיזה עיוות ועקמומיות הגיעו אותם שזנחו את הדרך הישרה.

וכבר מבואר בספרים הקדושים שטומאת עבודה זרה כרוכה בדרך כלל עם טומאת עריות בחדא מחתא, וכן היה תמיד בדברי קורות הימים של משיחי השקר והכתות האליליות למיניהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 16:20 לינק ישיר 

והאם הנשים הנשואות שבפרשיה נחמדה מותרות לבעליהן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 16:22 לינק ישיר 

אנוסות ע"פ הדיבור....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 16:39 לינק ישיר 

ערלכער_ייד כתב:

עצם ההשוואה החולנית מפרי מוחם המעוות של החצריים של בחור צדיק שנגרר בטיול משפחתי של משפחתו המסורתית לעיר אילת, לבין מעשים חמורים ונוראים ומשוקצים בפועל של ג"ע רח"ל, ועוד בשם 'גדולי ישראל' של מי שעמד בראש הרודפים בשם 'כבוד רבותינו' - מוכיח לאיזה עיוות ועקמומיות הגיעו אותם שזנחו את הדרך הישרה.

וכבר מבואר בספרים הקדושים שטומאת עבודה זרה כרוכה בדרך כלל עם טומאת עריות בחדא מחתא, וכן היה תמיד בדברי קורות הימים של משיחי השקר והכתות האליליות למיניהם

זכור לי אשכול כל שהוא של זירו בעניין פתיחות לג"ע
זכור לך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 17:14 לינק ישיר 

אם מחר יימצא סוטה מין מופרע אחר שתומך בחצר שע"ח,
אז זה יהיה הסימן אם מרן ר' שמואל אוריבך צודק/לא צודק?
השאלה שצריך לדון בה איך בכלל איש כזה נמצא במערכת החינוך הישיבתית?
לגבי ערל_ייד
טול קורה מבין עיניך 
קודם תנקה את האורוות אצלך בבית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 17:50 לינק ישיר 

ערלכער_ייד כתב:
בחור צדיק שנגרר בטיול משפחתי של משפחתו המסורתית לעיר אילת,
אוי סאיז גוט, ליהנות מכל רגע, על הבועה הדמיונית שאתם חיים בה ומנפחים אותה ללא הרף, רחמנות!

תוקן על ידי תם_יושב ב- 19/05/2016 17:58:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 18:55 לינק ישיר 

בחור צדיק? אחד מגדולי הדור!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 19:26 לינק ישיר 

yeshivish כתב:
אם הוא היה עצניק היית יודע מהמקרה מזמן + שמו וכתובתו + פרוטוקול דיון אצל ר' נעסים + כל פרטי הדיון על בוריו + צילום צו מעצר + הכל בכל מכל כל בנושא הזה.

השונאים הנבזים היו חוגגים שנים על הגב שלו.

אשריו שהוא אמנם מראשי הוועד לכבוד רבותינו, מראשי הרודפים והמושחתים, אבל יש לו אויבים הגונים כמונו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי שחוגג על הגב שלו זה מי שהחליט שהוא היה חבר בוועד כזה או אחר ללא שום ראיה (ביצעתי חיפוש באינטרנט ובכל הכתבות על הוועד מוזכרים שמות שונים ושמו לא נזכר) וחלק הגדילו לעשות שהוא מהמקורבים ביותר לגראי"ל שטיינמן (מידיעה אישית זה ממש לא נכון). כמובן שעל הדרך אם אפשר להמציא המצאות על הרב סילמן אז למה לא.
כיוון שמעשיו החמורים הם פרטיים, אף אחד לא עומד מאחוריו ומגבה אותו, ואין להם קשר ישיר ועקיף למחלוקת, הרי שכל מי שמנסה לעשות מזה רווח הוא רק מגלה עוד טיפה על עצמו (לא מעט מניקי הפלס דהכא).

אתה צודק!
אכן, אין לו שום קשר לוועד למען כבוד רבותינו
הוא לא השתתף באף אחד מכינוסי הוועד (מידיעה ברורה)
והסיבה שאף אחד לא מתייחס אליהם, להכחיש 
 כי כמו שאמר הגר"ח: למשוגעים (האילתיים) לא יעזור כלום.....

וזו גם התייחסות אחרונה...

תוקן על ידי משחרר ב- 19/05/2016 19:30:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 20:17 לינק ישיר 

לא זכור לי כזה חילול ה' של איסור אשת איש וגילוי עריות על ידי רב חרדי בו בזמן שהוא משמש בתפקיד קבוע של משגיח שמטיף מוסר ומחנך בחורי ישיבה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 20:41 לינק ישיר 

בטח גם יצא בחרי אף נגד אייפון ודומיו.
האמת היא שאין פלא, למה לו אייפון לעומת דברים מעשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 21:34 לינק ישיר 

לא יאומן איך אדם שהינו משגיח בישיבה יכול לרדת לשפל המדרגה ולהתנהג כשטן המשחית
כל זה ובמידה וזה נכון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 21:51 לינק ישיר 

[quote]

לא יאומן איך אדם שהינו משגיח בישיבה יכול לרדת לשפל המדרגה ולהתנהג כשטן המשחית
כל זה ובמידה וזה נכון.

נשלח מהאנדרואיד שלי
למה לא יאומן נכל יכול להיות רב גדול וכמה שיהיה גדול ותלמיד חכם ובקי ומתמיד יש עדיין דבר שנקרא עבודת המידות וזה דבר שצריך להיות אפי' במחשבה וכשאין את זה והיצר משתלט הכל יכול לקרוא וכשחז"ל אמרו "אין אפטרופוס לעריות" הם לא כתבו חוץ מ זה אומר שכולם יכולים להיכשל לכן יש מושג של אביזריו דעריות       
תכלס הבן אדם מסכן הוא הולך לחטוף השפלה בצורה הגרועה ביותר אבל מי שהכי מסכנים פה זה אשתו וילדיו אוי כמה שאני מרחם עליהם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 21:51 לינק ישיר 

תחשבוקצת כתב:

מחר מוסר צא''פ כך פורסם
אני חרד מחילול ד' שהולך להיוצר מזה גם כלפי החילוניים וגם בתוך המחנה פנימה כביכול אחד מהנאמנים הקרובים של גדולי ישראל ולוחם העוז את מלחמתם בצבועים והאפיקורסים נחשד במעשים נוראים.
אני קורא לאתרי התקשורת החרדיים שלא לתת לסיפור הזה במה כלל ועיקר! למענינו ולמען חינוך הילדים!
כמוכ מי שיש לו השפעה על אנשי תקשורת חילוניים נא למזער נזקים. אפשר להסביר להם שזה יחזק את הקיצוניים, מנסיון זה עובד!

הלו... לא תנאף נאמר גם לחרדים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 22:18 לינק ישיר 

חינוך מיני נכון היה יכול למנוע טרגדיות כאלו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2016 22:20 לינק ישיר 

הבן אדם מסכן???
אתה באמת ביטאת את המשפט זה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סערה בעולם הישיבות - משגיח עצור על מע"מ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.