|
|
| נשלח ב-6/6/2016 19:52 |
|
| |
הכי טובות החתונות ללא שדכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2016 15:05 |
|
| |
לא חושבת. זה רק מסבך עניינים. קל יותר לבדוק אם אתם מתאימים לכתחילה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2016 10:31 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | לא חושבת. זה רק מסבך עניינים. קל יותר לבדוק אם אתם מתאימים לכתחילה |
|
גם השדכן והשושבינים סביב לפעמים מסבכים עניינים, מה שה' שולח - נקבל באהבה, בכל דרך שהיא, ונבדוק את העניינים  אגב, "שליש גן עדן" זה אתר עם תוצאות . מנסיון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2016 16:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | לא חושבת. זה רק מסבך עניינים. קל יותר לבדוק אם אתם מתאימים לכתחילה |
|
גם השדכן והשושבינים סביב לפעמים מסבכים עניינים, מה שה' שולח - נקבל באהבה, בכל דרך שהיא, ונבדוק את העניינים  אגב, "שליש גן עדן" זה אתר עם תוצאות . מנסיון  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2016 17:19 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
|
גם השדכן והשושבינים סביב לפעמים מסבכים עניינים, מה שה' שולח - נקבל באהבה, בכל דרך שהיא, ונבדוק את העניינים  אגב, "שליש גן עדן" זה אתר עם תוצאות . מנסיון  |
|
אז בוא תסביר את זה שאתה עדיין רווק...
שוט!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2016 17:49 |
|
| |
|
|
שוט!
|
|
לפחות יש הצעות !  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2016 01:10 |
|
| |
|
|
שוט!
|
|
לפחות יש הצעות !  |
|
גם באתר שבע ברכות יש הצעות... כמו שאומרים אצלנו: לייסטר!  |
|
אני ממליץ על האתר שליש גן עדן. זה האתר הכי טוב שאני מכיר. יש לי משמה כל הזמן הצעות רציניות, יש לי בעיקר הצעות של חוזרות בתשובה איכותיות. תותי, את ממליצה על האתר "שבע ברכות" ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2016 18:25 |
|
| |
אף פעם לא ניסיתי אתרי שידוכים, נראה כל כך רשמי וקר- נא ציין גובה נא ציין צבע עיניים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2016 19:04 |
|
| |
רציף האתרים האלה מנפיקים רק הצעות...קרוב ל0 שמחות... הרבה חברים שלי מנויים שם, ויצא לי לעבור על המאגר פעם (רק מסקרנות;) ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2016 19:37 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
רציף האתרים האלה מנפיקים רק הצעות...קרוב ל0 שמחות... הרבה חברים שלי מנויים שם, ויצא לי לעבור על המאגר פעם (רק מסקרנות;) )
|
|
וכמה חתונות מנפיקות הצעות של שדכנים ושדכניות ?... גם איפשהוא קרוב ל 0 ?... ומהאחוז אחד שמצליח נבנה בתים בישראל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2016 22:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2016 23:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2016 00:33 |
|
| |
לא "ממליצה" ולא "לא ממליצה"...
תעשה כראות עינייך... אולי משם תבוא הישועה..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2016 00:37 |
|
| |
באתר שליש גן עדן משלמים 300 שקל על עשרה חודשים. למעשה אפשר להקפיא את הכרטיס מתי שיש הצעות, וה 300 שקל האלה מספיקות לאיזה שנתיים. ולא רק זה, אני נפגש עם עידות שבחיים לא הייתי נפגש אתן, אולי יום אחד אפגש עם תותי  אם היא נראית לטעמי אז אולי אפגש איתה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2016 00:43 |
|
| |
|
|
|
|
|