בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

מה דעתכם????

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/6/2016 08:53 לינק ישיר 

לא, זהו
קבענו סופית כ"ג סיון:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2016 10:21 לינק ישיר 

גם התאריך הקודם היה סופי....:))

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2016 17:07 לינק ישיר 

בשעה 5,6 אחה"צ:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2016 09:16 לינק ישיר 

אה, עד הפגישה התאריך הזה עוד איזה 20 פעם לפחות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2016 12:31 לינק ישיר 

מיאמוש, מוזמנת לכתוב גם איפה, כדי שכל באי הפורום ומשוטטיה יבואו לשם לראות אותנו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/6/2016 11:06 לינק ישיר 

LOVEYBC כתב:
אה, עד הפגישה התאריך הזה ישתנה עוד איזה 20 פעם לפחות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2016 13:18 לינק ישיר 

LOVEYBC כתב:
אה, עד הפגישה התאריך הזה עוד איזה 20 פעם לפחות

לא ממש לא, זה לא יקרה
עד שמצאתי תאריך שמסתדר לחצי מהבנות:)
שעה כמובן זה גמיש, אבל איפשהו אחה"צ 
ומהעללו- כן אני גם אכתוב את מקום הפגישה.. ברור
כולם מוזמנות לאשר השתתפות בבקשה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2016 19:42 לינק ישיר 

ברקע: ישיש מתוך "שיר השמחה" 

מאחלת לכן מפגש מעניין ופורה.

אם כי מה שהפורום הזה צריך זה נציג בניו-יורק שיתעד את ההופעות (כי התמונות הרשמיות מהופעה של ישיבה בויס היו תמונות מלפני שנה...).

עד אז, שמישהי תתנדב לכתוב סיקור על אלבום/DVD/קליפ, השנייה תגיב והשלישית תתנגד וכו'.

אין כמעט סיקורים בפורום הזה, ואין כמעט תגובות על הקליפים שאלי מוציא בתדירות של אחד לחצי שנה (שאגב, לפי מס' הצפיות הם המובילים במוסיקה החסידית, מה שלא מסתדר עם מס' ההשמעות ברדיו ואת העובדה שבסביבה שלי א"א כמעט לא שמע עליהם).

בקטע הזה אני יכולה להגיב אבל לא לכתוב את הסיקור הראשון, זה יצא שלילי מדי בשביל הסיקור הבסיסי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2016 20:27 לינק ישיר 

האמת שדווקא התכתבתי עם אלי היום והוא הביא עידכונים משמחייייים בקרוב אני יכתוב באשכול חדש (שיהיה לי זמן)
ודרך אגב, שירהיהודית, אלי מוציא קליפים בתדירות של שנה ולא חצי ולפעמים יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2016 21:06 לינק ישיר 

הפעילות בפורום לא כ"כ קשורה לאלי אלא במי שכותב בו...
לא בדקתי לעומק את תאריכי הקליפים, הסתדר לי שניים לשנה, מניחה שבקטע הזה את מתמצאת יותר ממני. בכל אופן, אני הפסקתי לעקוב אחרי ההפקות של אלי אחרי ששמעתי את 'שמו של מלך', היה מדי אלקטרוני בשבילי.
שיש קליפ דווקא אני כן מסתכלת אבל לא מתעמקת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2016 21:20 לינק ישיר 

זה גם תלוי באלי אם אין עידכונים- אין על מה להתכתב ולפני שקיבלתי את העידכון מאלי הייתי בטוחה שיש'ב נסגר לצמיתות או משהו כזה כי כבר איזה שנה לפחות לא שמענו מימנו כלוווום
שמו של מלך זה שיר אלקטרוני????? ממש לא זה אחד העדינים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2016 21:54 לינק ישיר 

'שמו של מלך' - האלבום! לא התחברתי לרוב השירים שם. את 'ואהבת' ו'שבחי' דווקא כן אהבתי.
ואני אעצור כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2016 07:58 לינק ישיר 

אוקיי לא התחברת אליו אבל הוא לא אלקטרוני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2016 12:44 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
ברקע: ישיש מתוך "שיר השמחה" :))

מאחלת לכן מפגש מעניין ופורה. תודה! מעוניינת להצטרף?

אם כי מה שהפורום הזה צריך זה נציג בניו-יורק שיתעד את ההופעות (כי התמונות הרשמיות מהופעה של ישיבה בויס היו תמונות מלפני שנה...). 
עד אז, שמישהי תתנדב לכתוב סיקור על אלבום/DVD/קליפ, השנייה תגיב והשלישית תתנגד וכו'.

אין כמעט סיקורים בפורום הזה, ואין כמעט תגובות על הקליפים שאלי מוציא בתדירות של אחד לחצי שנה (שאגב, לפי מס' הצפיות הם המובילים במוסיקה החסידית, מה שלא מסתדר עם מס' ההשמעות ברדיו ואת העובדה שבסביבה שלי א"א כמעט לא שמע עליהם).- זהו, זה מה שמוזר לי. בבחדרי ,פורום מיאמי אוחז במס' המשתתפים הפעילים הגבוה יותר, ולכאורה מכירים את אלי גרסטנר יותר ממיאמי (לפי אחוז הצפיות בקליפים) ייתכן מאוד שרוב הקהל של אלי גרסטנר מורכב מאמריקאים דווקא, שמאוד אוהבים את האלקטרוני  והסגנון. אם תצליחו לפרסם את הפורום איכשהו באתרים אמריקאיים אולי זה יועיל. (אם כי אני לא בטוחה, מכיוון שלא כל האמריקאים דוברים עברית. ולמזלנו, בפורום מיאמי אלימונסי משורר שהם נציגינו בניו יורק, דוברים וכותבים בעברית)

בקטע הזה אני יכולה להגיב אבל לא לכתוב את הסיקור הראשון, זה יצא שלילי מדי בשביל הסיקור הבסיסי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2016 12:46 לינק ישיר 

LOVEYBC כתב:
האמת שדווקא התכתבתי עם אלי היום והוא הביא עידכונים משמחייייים בקרוב אני יכתוב באשכול חדש (שיהיה לי זמן)
ודרך אגב, שירהיהודית, אלי מוציא קליפים בתדירות של שנה ולא חצי ולפעמים יותר

פשייי אני רואה שגם יש לכם אפשרות להתכתב חופשי איתו:)) התכתבתם באנגלית או בעברית?
ירחמיאל בחיים לא היה עושה כזה דבר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > מה דעתכם????
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.