| נשלח ב-13/1/2020 13:03 |
|
| |
hhaavv
| פיינרך כתב: |  | בעצם, במה זה שונה מהצבא שמכריח את חיילים, מלבד פעולות קשורות ישירות לבטחון, להתעסק בעבודות בינוי, ניקיון, עבודות רס"ר למיניהם, מטבחים, וכל זה תמורת שכר זעום? הרי זה גם סוג של "החזקה בתנאי עבדות"... |
|
אכן, אבל למדינה מותר ואדם פרטי אסור. למדינה יש גם בתי כלא ומערכת ענישה, ואוי לו לאדם פרטי שיכלא אחרים או יעניש אותם...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 13:18 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | בעצם, במה זה שונה מהצבא שמכריח את חיילים, מלבד פעולות קשורות ישירות לבטחון, להתעסק בעבודות בינוי, ניקיון, עבודות רס"ר למיניהם, מטבחים, וכל זה תמורת שכר זעום? הרי זה גם סוג של "החזקה בתנאי עבדות"... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 13:39 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | מדינה מותר |
|
אז להיות חייל - זה עונש? על מה? וצבא - זה בית כלא אחד גדול?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 14:20 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | כת חרדית נחשפה בי-ם: 9 נעצרו בחשד לעבירות עושק והחזקה בתנאי עבדותכת נחשפה בירושלים: בתום חקירה סמויה, פשטו לפני זמן קצר כוחות משטרה על מתחם מגורים במרכז ירושלים, בו התנהלה על פי החשד קהילה סגורה ובה עשרות נשים וקטינים תחת תנאי עבדות ועושק 'בניצוחו' של החשוד המרכזי בשנות ה-60 לחייו, כך הותר לפרסום.
כלל החשודים שנעצרו הובאו לחקירה בחשד לעבירות עושק והחזקה בתנאי עבדות, שבסיומה יובאו מי מהם בפני בית משפט השלום לדיון בעניינם.
https://www.maariv.co.il/breaking-news/Article-740852
ירושלים: גבר בן 60 נעצר בחשד שהחזיק נשים וקטינים בתנאי עבדות
בתום חקירה סמויה, פשטו לפני זמן קצר כוחות משטרה על מתחם מגורים במרכז ירושלים, בו התנהלה עפ"י החשד קהילה סגורה ובה עשרות נשים וקטינים תחת תנאי עבדות ועושק 'בניצוחו' של החשוד המרכזי בשנות ה -60. מהחקירה עלה כי החשוד, שעומד בראשה של הקהילה, שולט באופן אבסולוטי בחייהן של כ-50 הנשים, המתגוררות במתחם ונתונות למרותו עד לכדי בידודן מהחברה ומבני משפחותיהן, ובנוסף עלה כי הילדים עד גיל 5, מוחזקים מדי יום במתחם בבידוד מוחלט.
https://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/715178 |
|
הכותרת הבומבסטית הזאת שפרסמה המשטרה מלמדת שכנראה בית המשפט ישחרר אותו מיידית ללא שום תנאים.
מלבד 2 המשפחות שנלחמות בו ועושות הפגנות ורעש, יש עוד משהו?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 15:10 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  | הכותרת הבומבסטית הזאת שפרסמה המשטרה מלמדת שכנראה בית המשפט ישחרר אותו מיידית ללא שום תנאים.
מלבד 2 המשפחות שנלחמות בו ועושות הפגנות ורעש, יש עוד משהו? |
|
אני לא יודע באמת מה קורה שם אצלו, אבל לבי אומר לי שרוב מה שכתוב בכתבות וה"חשדות" אלו הגזמות פראיות. לצערנו משטרת ישראל לא מתביישת להוציא הודעות משוללות כל בסיס על חשדות כאלה ואחרים. מה שמרגיז הוא שהאתרים החרדים מציגים את הדברים באופן מאוד מוטה בשל אג'נדה מסויימת (אולי מוצדקת) ולא מסקרים באופן אובייקטיבי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 15:39 |
|
| |
אני הרבה יותר מזדעזע ממה שקורה בחסידות גור.
אסור לבעל לומר לאשתו אני אוהב אותך, אסור לו לקרוא לה בשמה הפרטי, אסור לו ללכת לידה ברחוב, יחסי האישות של זוגות צעירים נתונים תחת השגחה קפדנית של מפקח ממונה שמתיר רק פעמיים בחודש עם בגדים מלאים ללא חיבוקים ונשיקות בשקט בחושך מוחלט ובמהירות האפשרית. כל האברכים חייבים ללכת בעשר לישון. טרור ונידוי למי שרוצה ללמוד בעיון. ועוד תקנות נוראות ומחרידות.
במה בדיוק ה"כת" של רמתי גרועה מכת חס"ג?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 15:57 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  |
| hhaavv כתב: |  | כת חרדית נחשפה בי-ם: 9 נעצרו בחשד לעבירות עושק והחזקה בתנאי עבדותכת נחשפה בירושלים: בתום חקירה סמויה, פשטו לפני זמן קצר כוחות משטרה על מתחם מגורים במרכז ירושלים, בו התנהלה על פי החשד קהילה סגורה ובה עשרות נשים וקטינים תחת תנאי עבדות ועושק 'בניצוחו' של החשוד המרכזי בשנות ה-60 לחייו, כך הותר לפרסום.
כלל החשודים שנעצרו הובאו לחקירה בחשד לעבירות עושק והחזקה בתנאי עבדות, שבסיומה יובאו מי מהם בפני בית משפט השלום לדיון בעניינם.
https://www.maariv.co.il/breaking-news/Article-740852
ירושלים: גבר בן 60 נעצר בחשד שהחזיק נשים וקטינים בתנאי עבדות
בתום חקירה סמויה, פשטו לפני זמן קצר כוחות משטרה על מתחם מגורים במרכז ירושלים, בו התנהלה עפ"י החשד קהילה סגורה ובה עשרות נשים וקטינים תחת תנאי עבדות ועושק 'בניצוחו' של החשוד המרכזי בשנות ה -60. מהחקירה עלה כי החשוד, שעומד בראשה של הקהילה, שולט באופן אבסולוטי בחייהן של כ-50 הנשים, המתגוררות במתחם ונתונות למרותו עד לכדי בידודן מהחברה ומבני משפחותיהן, ובנוסף עלה כי הילדים עד גיל 5, מוחזקים מדי יום במתחם בבידוד מוחלט.
https://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/715178 |
|
הכותרת הבומבסטית הזאת שפרסמה המשטרה מלמדת שכנראה בית המשפט ישחרר אותו מיידית ללא שום תנאים.
מלבד 2 המשפחות שנלחמות בו ועושות הפגנות ורעש, יש עוד משהו? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 21:06 |
|
| |
צודק, לא בונה הרבה על יושרם של השופטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2020 21:27 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | hhaavv
|
אכן, אבל למדינה מותר ואדם פרטי אסור. למדינה יש גם בתי כלא ומערכת ענישה, ואוי לו לאדם פרטי שיכלא אחרים או יעניש אותם... |
|
נכון ולא נכון, כלא בכוח פיזי פלילי כלא בכוח נפשי (בפרט אצל בגירים) תכלא כאהבת נפשך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-14/1/2020 17:58 |
|
| |
ללא קשר לכלום לידיעה כתות קיימות בכל הציבורים גם אצל הנוצרים גם אצל היהודים ללא הבדל דת גזע ומין
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2020 05:55 |
|
| |
חסדא
תוקן על ידי חסדא ב- 15/01/2020 06:27:03
|
|
|