בית פורומים בחדרי חרדים

איך עוד לא מצאו פתרון לבעית רמתי ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/1/2020 13:03 לינק ישיר 
hhaavv

פיינרך כתב:
בעצם, במה זה שונה מהצבא שמכריח את חיילים, מלבד פעולות קשורות ישירות לבטחון, להתעסק בעבודות בינוי, ניקיון, עבודות רס"ר למיניהם, מטבחים, וכל זה תמורת שכר זעום?
הרי זה גם סוג של "החזקה בתנאי עבדות"...

אכן, אבל למדינה מותר ואדם פרטי אסור. למדינה יש גם בתי כלא ומערכת ענישה, ואוי לו לאדם פרטי שיכלא אחרים או יעניש אותם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 13:18 לינק ישיר 

פיינרך כתב:

בעצם, במה זה שונה מהצבא שמכריח את חיילים, מלבד פעולות קשורות ישירות לבטחון, להתעסק בעבודות בינוי, ניקיון, עבודות רס"ר למיניהם, מטבחים, וכל זה תמורת שכר זעום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 13:39 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
מדינה מותר

אז להיות חייל - זה עונש? על מה?
וצבא - זה בית כלא אחד גדול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 14:20 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

כת חרדית נחשפה בי-ם: 9 נעצרו בחשד לעבירות עושק והחזקה בתנאי עבדות

כת נחשפה בירושלים: בתום חקירה סמויה, פשטו לפני זמן קצר כוחות משטרה על מתחם מגורים במרכז ירושלים, בו התנהלה על פי החשד קהילה סגורה ובה עשרות נשים וקטינים תחת תנאי עבדות ועושק 'בניצוחו' של החשוד המרכזי בשנות ה-60 לחייו, כך הותר לפרסום. 

כלל החשודים שנעצרו הובאו לחקירה בחשד לעבירות עושק והחזקה בתנאי עבדות, שבסיומה יובאו מי מהם בפני בית משפט השלום לדיון בעניינם.

https://www.maariv.co.il/breaking-news/Article-740852

ירושלים: גבר בן 60 נעצר בחשד שהחזיק נשים וקטינים בתנאי עבדות

בתום חקירה סמויה, פשטו לפני זמן קצר כוחות משטרה על מתחם מגורים במרכז ירושלים, בו התנהלה עפ"י החשד קהילה סגורה ובה עשרות נשים וקטינים תחת תנאי עבדות ועושק 'בניצוחו' של החשוד המרכזי בשנות ה -60.

מהחקירה עלה כי החשוד, שעומד בראשה של הקהילה, שולט באופן אבסולוטי בחייהן של כ-50 הנשים, המתגוררות במתחם ונתונות למרותו עד לכדי בידודן מהחברה ומבני משפחותיהן, ובנוסף עלה כי הילדים עד גיל 5, מוחזקים מדי יום במתחם בבידוד מוחלט.

https://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/715178

הכותרת הבומבסטית הזאת שפרסמה המשטרה מלמדת שכנראה בית המשפט ישחרר אותו מיידית ללא שום תנאים.

מלבד 2 המשפחות שנלחמות בו ועושות הפגנות ורעש, יש עוד משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 15:10 לינק ישיר 

חיים_התמים כתב:

הכותרת הבומבסטית הזאת שפרסמה המשטרה מלמדת שכנראה בית המשפט ישחרר אותו מיידית ללא שום תנאים.

אני לא יודע באמת מה קורה שם אצלו, אבל לבי אומר לי שרוב מה שכתוב בכתבות וה"חשדות" אלו הגזמות פראיות.
לצערנו משטרת ישראל לא מתביישת להוציא הודעות משוללות כל בסיס על חשדות כאלה ואחרים.
מה שמרגיז הוא שהאתרים החרדים מציגים את הדברים באופן מאוד מוטה בשל אג'נדה מסויימת (אולי מוצדקת) ולא מסקרים באופן אובייקטיבי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 15:39 לינק ישיר 

אני הרבה יותר מזדעזע ממה שקורה בחסידות גור. אסור לבעל לומר לאשתו אני אוהב אותך, אסור לו לקרוא לה בשמה הפרטי, אסור לו ללכת לידה ברחוב, יחסי האישות של זוגות צעירים נתונים תחת השגחה קפדנית של מפקח ממונה שמתיר רק פעמיים בחודש עם בגדים מלאים ללא חיבוקים ונשיקות בשקט בחושך מוחלט ובמהירות האפשרית. כל האברכים חייבים ללכת בעשר לישון. טרור ונידוי למי שרוצה ללמוד בעיון. ועוד תקנות נוראות ומחרידות. במה בדיוק ה"כת" של רמתי גרועה מכת חס"ג?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 15:57 לינק ישיר 

חיים_התמים כתב:

hhaavv כתב:

כת חרדית נחשפה בי-ם: 9 נעצרו בחשד לעבירות עושק והחזקה בתנאי עבדות

כת נחשפה בירושלים: בתום חקירה סמויה, פשטו לפני זמן קצר כוחות משטרה על מתחם מגורים במרכז ירושלים, בו התנהלה על פי החשד קהילה סגורה ובה עשרות נשים וקטינים תחת תנאי עבדות ועושק 'בניצוחו' של החשוד המרכזי בשנות ה-60 לחייו, כך הותר לפרסום. 

כלל החשודים שנעצרו הובאו לחקירה בחשד לעבירות עושק והחזקה בתנאי עבדות, שבסיומה יובאו מי מהם בפני בית משפט השלום לדיון בעניינם.

https://www.maariv.co.il/breaking-news/Article-740852

ירושלים: גבר בן 60 נעצר בחשד שהחזיק נשים וקטינים בתנאי עבדות

בתום חקירה סמויה, פשטו לפני זמן קצר כוחות משטרה על מתחם מגורים במרכז ירושלים, בו התנהלה עפ"י החשד קהילה סגורה ובה עשרות נשים וקטינים תחת תנאי עבדות ועושק 'בניצוחו' של החשוד המרכזי בשנות ה -60.

מהחקירה עלה כי החשוד, שעומד בראשה של הקהילה, שולט באופן אבסולוטי בחייהן של כ-50 הנשים, המתגוררות במתחם ונתונות למרותו עד לכדי בידודן מהחברה ומבני משפחותיהן, ובנוסף עלה כי הילדים עד גיל 5, מוחזקים מדי יום במתחם בבידוד מוחלט.

https://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/715178

מסתבר שהשופטת לא חשבה כמוך והשאירה אותו במעצר כמו שהמשטרה ביקשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 21:06 לינק ישיר 

צודק, לא בונה הרבה על יושרם של השופטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2020 21:27 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
hhaavv

פיינרך כתב:

אכן, אבל למדינה מותר ואדם פרטי אסור. למדינה יש גם בתי כלא ומערכת ענישה, ואוי לו לאדם פרטי שיכלא אחרים או יעניש אותם...

נכון ולא נכון,
כלא בכוח פיזי פלילי כלא בכוח נפשי (בפרט אצל בגירים) תכלא כאהבת נפשך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2020 17:58 לינק ישיר 

ללא קשר לכלום
לידיעה כתות קיימות בכל הציבורים גם אצל הנוצרים גם אצל היהודים ללא הבדל דת גזע ומין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2020 05:55 לינק ישיר 
חסדא

תוקן על ידי חסדא ב- 15/01/2020 06:27:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2020 10:53 לינק ישיר 
לבחירתכם

טיןטין1 כתב:

מסתבר שהשופטת לא חשבה כמוך והשאירה אותו במעצר כמו שהמשטרה ביקשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא עדין במעצר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2020 21:24 לינק ישיר 

על בית משפט אני לא סומך בגרוש.

נכתב בחול מחוץ לישות הציונית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2020 18:23 לינק ישיר 

asaf2000 כתב:

על בית משפט אני לא סומך בגרוש.

נכתב בחול מחוץ לישות הציונית.

וגם מחוץ לארץ ישראל שמקיאה אותך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2020 21:02 לינק ישיר 

לפי הכתבות בככר השבת השבת נראה שמישהו מש'ס רוצה לחסל את רמתי
פשוט כתבות תת רמה דוחות מגעילות חפרניות עם ישי כהן [ועוד ילד כאפות שאני לא זוכר את שמו] האהבל שאו שהוא טיפש או עושה עצמו טיפש 
ואיך אומר רמתי אם אדמורים זה כתות אז גם אני כת ואם החצר של שר התורה זו כת אז גם רמתי בממשלה הבאה הוא כת מקסימום ישב יחד עם ביבי ודרעי וליצמן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איך עוד לא מצאו פתרון לבעית רמתי ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.