|
|
| נשלח ב-11/5/2016 12:58 |
|
| |
חחחחחחחחחחח.. נפלתי מצחוק.. אין שנונות כמוך..
יהירה? מהירה. זר לא יבין זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2016 14:03 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| ניוטרל כתב: |  | | טום888 כתב: |  | חחחח שאנל לא רחוק מהמציאות. רק שכחת כמה ניקים וניקיות שנמצאים שם:)
|
|
היא אף צירפה אותי בלא הסכמתי ורשותי!!!
אף 1 לא צירף אותי! כי אני מתנגד! התכוונתי שפה בשרשור הזה צירפו אותי בלא רשות! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-11/5/2016 17:45 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  |
| ניוטרל כתב: |  | | טום888 כתב: |  | חחחח שאנל לא רחוק מהמציאות. רק שכחת כמה ניקים וניקיות שנמצאים שם:)
|
|
אף 1 לא צירף אותי! כי אני מתנגד! התכוונתי שפה בשרשור הזה צירפו אותי בלא רשות! נשלח מהאנדרואיד שלי
| ניוטרל,הקשב והקשב טוב.. באמת שאין לי מושג מה הולך שם ,מעולם לא נכנסתי לשם ובאמת שלא חושבת שאכנס לשם, לא שאלתי רשות מאפחד וכל מה שנכתב הוא מפרי דמיוני ולפי איך שהכרתי אץ התנהלות חברי לפורום איש איש ואישיותו... כמובן הגזמתי כפי שאני רגילה לעשות בפוסטים בעלי הומור... תפסיק לקחת הכל קשה ולא חשבתי לרגע שאתה שם בקבוצה ואין לי מושג מי נמצא שם.. עד כאן חברי לפורום, נכתב במונית בדרך הביתה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2016 19:30 |
|
| |
V
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2016 20:19 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| ניוטרל כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  |
|
|
אף 1 לא צירף אותי! כי אני מתנגד! התכוונתי שפה בשרשור הזה צירפו אותי בלא רשות!
| ניוטרל,הקשב והקשב טוב.. באמת שאין לי מושג מה הולך שם ,מעולם לא נכנסתי לשם ובאמת שלא חושבת שאכנס לשם, לא שאלתי רשות מאפחד וכל מה שנכתב הוא מפרי דמיוני ולפי איך שהכרתי אץ התנהלות חברי לפורום איש איש ואישיותו... כמובן הגזמתי כפי שאני רגילה לעשות בפוסטים בעלי הומור... תפסיק לקחת הכל קשה ולא חשבתי לרגע שאתה שם בקבוצה ואין לי מושג מי נמצא שם.. עד כאן חברי לפורום, נכתב במונית בדרך הביתה |
|
אצלינו אומרים שבכל בדיחה יש משהו מין האמת! אך היות וזה שקר! זה לא בדיחה! ואינני רוצה שדבר כזה יוזכר אפילו כבדיחה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-11/5/2016 20:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2016 21:50 |
|
| |
|
|
היא אף צירפה אותי בלא הסכמתי ורשותי!!! אפחד לא צירף או יצרף אותך ניוטרל אל דאגה ניוטרל זאת קבוצת סמול טוק..לא קשור אליך..:P בשביל לקרוא את ר שלוימה ..נכנס לפורום:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2016 00:45 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
מישהו פה לוקח בדיחות קשה...
ש'חרר אחינו..
חג שמח :)
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2016 01:46 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
| tootii2 כתבה: |  |
מישהו פה לוקח בדיחות קשה...
ש'חרר אחינו..
חג שמח :)
|
|
עבורי זו לא בדיחה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2016 11:29 |
|
| |
גם אני לא שם. ניוטרל, תתבגר אחי. גם אני הייתי יכול לבכות עכשיו, אוי וויי שאנלוש אולי פגעה בכבודי הרם והנישא   נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2016 16:02 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
גם אני לא שם. ניוטרל, תתבגר אחי. גם אני הייתי יכול לבכות עכשיו, אוי וויי שאנלוש אולי פגעה בכבודי הרם והנישא    |
|
|
| נשלח ב-12/5/2016 20:36 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
גם אני לא שם. ניוטרל, תתבגר אחי. גם אני הייתי יכול לבכות עכשיו, אוי וויי שאנלוש אולי פגעה בכבודי הרם והנישא    |
|
גם בבדיחות צריך לדעת מה לומר!!!  _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2016 01:14 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-13/5/2016 10:40 |
|
| |
משהו עבר עליך לאחרונה!!!   _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2016 00:25 |
|
| |
ניוטרל, אני מתנצל אם לא נהגתי בך בכבוד הראוי או אולי פגעתי בכבודך  בידידות רבה, רציף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|