|
|
| נשלח ב-10/7/2016 22:32 |
|
| |
חח..טוב, לא נראה לי שיש לך בעיה בנושא הזה. מה שאתה שואל, זה בסדר. מה גם, שנראה לי שזה אתה, אז שתדע לקראת מה היא הולכת.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2016 13:21 |
|
| |
בוא ניקח דוגמה בחורה שהיא ממש עדינה
שאיננה יודעת להתחמק מכל מיני שאלות אבל יש לה חן ותכונות טובות
לשונה אולי לא חדה אבל היא ממש חמודה
אז תשאל אותה שאלות נורמטיביות והגיוניות כאלה שאנשים יודעים עליהם לענות
תתחמק משאלות מוזרות והזויות כמו איזה חיה היית מעדיפה להיות
כי חבל לוותר עליה ממש מהר בגלל שהיא רוצה להיות נמר
תכונות טובות ותכונות רעות יש רק למפלצות ונסיכות באגדות
משום שאם תיהיה אדם נדיב וסבלני ולא תחפור לה על כל משפט שני
את הפגישה תעבור בקלילות והיא לא תחפור לך על הנראות
מקווה בשבילך שאם קצת חרוזים יהיה לך יותר קל להפנים את הדברים
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2016 16:37 |
|
| |
קודם כל - הכל תלוי בתזמון ובאוירה. קח בחשבון שאם מישהו ישאל "תני 3 יתרונות וחסרונות" - קצת מרגיש כמו ראיון עבודה . יש דרכים עקיפות להגיע לנושאים ש- אממ נקרא להם - מאתגרים קצת. "למה את נראת מוטרדת" - לגיטימי כי אתה כאילו נימוסי ומתענין.בחיים אל תשאל למה אמא שלה מתעלקת, באופן כללי אל תדבר רע על המשפחה או חברות. ואל תתייחס באופן ישיר למראה החיצוני...!!! אולי אולי בפגישה מתקדמת אולי... והקשר שלך עם ה"אחת" לא הולך להתקרב לקשר כמו חבר חדר אז אל תנסה להפוך אותו לכזה. להראות אהבה? - אישית יצאתי עם בחור שחשב שהוא מאוד רומנטי ואמר כל מיני דברים ש"מראים אהבה".. אותי זה הלחיץ. מאוד. מה מעליב בפגישות באופן כללי? - אם הבחור מזלזל או צוחק , אם הוא לא מקשיב או נראה משועמם... לא עולה עכשיו עוד רעיונות אבל אם כן אכתוב בהמשך אולי כדאי שנעשה את הצד ההפוך? - מה מעליב בחורים בפגישות?מה מותר ומה אסור להגיד?
תוקן על ידי April20 ב- 08/09/2016 16:38:17
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2016 20:18 |
|
| |
מעליב זה להגיד- למה עוד לא התחתנת עד עכשיו ולבקש הסטוריה של הקודמים. מילה שזה קרה לי עם גבר, אין דבר יותר מעליב מזה, למה אחרים דחו אותך חחח כאילו שאגלה לו למה כדאי לעזוב 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2016 12:35 |
|
| |
אני חושבת שבחור שיש לו טאקט יידע בכל מצב להוציא ממנה תשובות שהוא רוצה לדעת אבל יעשה את זה בתיכום כי בחורות בפגישות לא כל כך שמות לב איך הוא הגיע לשאלה ותכל'ס הבחור הוא זה שמנהל את הפגישה... אבל ברור שגם אם יש לך שאלות חפרניות תשאל אותם בפגישות ממש מתקדמות שגם אתה וגם היא תרגישו בנח... בהצלחה!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2016 17:35 |
|
| |
| April20 כתבה: |  |
קודם כל - הכל תלוי בתזמון ובאוירה. קח בחשבון שאם מישהו ישאל "תני 3 יתרונות וחסרונות" - קצת מרגיש כמו ראיון עבודה . יש דרכים עקיפות להגיע לנושאים ש- אממ נקרא להם - מאתגרים קצת. "למה את נראת מוטרדת" - לגיטימי כי אתה כאילו נימוסי ומתענין.בחיים אל תשאל למה אמא שלה מתעלקת, באופן כללי אל תדבר רע על המשפחה או חברות. ואל תתייחס באופן ישיר למראה החיצוני...!!! אולי אולי בפגישה מתקדמת אולי... והקשר שלך עם ה"אחת" לא הולך להתקרב לקשר כמו חבר חדר אז אל תנסה להפוך אותו לכזה. להראות אהבה? - אישית יצאתי עם בחור שחשב שהוא מאוד רומנטי ואמר כל מיני דברים ש"מראים אהבה".. אותי זה הלחיץ. מאוד. מה מעליב בפגישות באופן כללי? - אם הבחור מזלזל או צוחק , אם הוא לא מקשיב או נראה משועמם... לא עולה עכשיו עוד רעיונות אבל אם כן אכתוב בהמשך אולי כדאי שנעשה את הצד ההפוך? - מה מעליב בחורים בפגישות?מה מותר ומה אסור להגיד?
|
|
אין כמעט מה שמעליב בחור. היחס אמור להיות סביר, שלא תיהיה ביקורתית מדי, ושלא תחפור יותר מדי, או תרים את הקול בתוכחת מוסר (זה קרה לי פעם :) נדמה שאצל בנות הכל אחרת, ואם אגיד איזה מילה /רומנטית אז היא תעלב, או שזה יכניס אותה ללחץ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2016 15:32 |
|
| |
בס"ד
כשתרגיש את הבחורה עם הלב שלך...כל התשובות יהיו ברורות....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2016 22:06 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | April20 כתבה: |  |
קודם כל - הכל תלוי בתזמון ובאוירה. קח בחשבון שאם מישהו ישאל "תני 3 יתרונות וחסרונות" - קצת מרגיש כמו ראיון עבודה . יש דרכים עקיפות להגיע לנושאים ש- אממ נקרא להם - מאתגרים קצת."למה את נראת מוטרדת" - לגיטימי כי אתה כאילו נימוסי ומתענין.בחיים אל תשאל למה אמא שלה מתעלקת, באופן כללי אל תדבר רע על המשפחה או חברות.ואל תתייחס באופן ישיר למראה החיצוני...!!! אולי אולי בפגישה מתקדמת אולי...והקשר שלך עם ה"אחת" לא הולך להתקרב לקשר כמו חבר חדר אז אל תנסה להפוך אותו לכזה.להראות אהבה? - אישית יצאתי עם בחור שחשב שהוא מאוד רומנטי ואמר כל מיני דברים ש"מראים אהבה".. אותי זה הלחיץ. מאוד.מה מעליב בפגישות באופן כללי? - אם הבחור מזלזל או צוחק , אם הוא לא מקשיב או נראה משועמם...לא עולה עכשיו עוד רעיונות אבל אם כן אכתוב בהמשךאולי כדאי שנעשה את הצד ההפוך? - מה מעליב בחורים בפגישות?מה מותר ומה אסור להגיד?
|
|
אין כמעט מה שמעליב בחור. היחס אמור להיות סביר, שלא תיהיה ביקורתית מדי, ושלא תחפור יותר מדי, או תרים את הקול בתוכחת מוסר (זה קרה לי פעם :) נדמה שאצל בנות הכל אחרת, ואם אגיד איזה מילה /רומנטית אז היא תעלב, או שזה יכניס אותה ללחץ נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מעניין אותי מה אתה מגדיר רומנטי.... יש לך דוגמא? כי בעצם אפשר להתחיל להתוכח והסביר מה במקום ומה לא אבל זה עניין של הרגשה. של אוירה....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2016 23:06 |
|
| |
אתן בעצם מציעות שאהיה מאופק כל זמן ואין איתות מתלהב מצידה.. זה בעצם מה שמומלץ, לשחק אותה בוחן את ההצעה, גם אם את/ה מאוהב/ת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2016 13:25 |
|
| |
אל תתפלסף, תהיה אתה, תשתדל להיות טוב אליה, ולחשוב על טובתה. אם היא תרצה אותך, לא משנה כמה שגיאות תעשה, היא תקבל אותך איך שאתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2016 10:40 |
|
| |
| שטויעס כתבה: |  | אל תתפלסף, תהיה אתה, תשתדל להיות טוב אליה, ולחשוב על טובתה. אם היא תרצה אותך, לא משנה כמה שגיאות תעשה, היא תקבל אותך איך שאתה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2016 15:56 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אתן בעצם מציעות שאהיה מאופק כל זמן ואין איתות מתלהב מצידה.. זה בעצם מה שמומלץ, לשחק אותה בוחן את ההצעה, גם אם את/ה מאוהב/ת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה לא נהיה מאוהב בתוך (אני אומרת הרבה) 5 או אפילו 8 פגישות.
ושוב - כל מקרה לגופו. מאוד תלוי בדינמיקה ובאווירה שיש בפגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2016 16:01 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | | אל תתפלסף, תהיה אתה, תשתדל להיות טוב אליה, ולחשוב על טובתה. אם היא תרצה אותך, לא משנה כמה שגיאות תעשה, היא תקבל אותך איך שאתה. |
|
מסכימה עם כל מילה אבל לא נראה לי שזה מהסיבות שכתבת. יש עניין שכשה"מועמד" מוצא חן , פתאום אתה לא תראה את הפגמים שיש לו , תדע עליהם אבל הם לא יפריעו לך. תדע שאתה מסוגל לחיות איתם כי זה הבנא שנכון עבורך. זה השלב שקורה בד"כ שנסגר שידוך. כי לכולם יש חסרונות. (ואני מדברת על חסרונות ושגיאות באופן כללי... לאו דווקא בקטע הרומנטי)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2016 23:20 |
|
| |
| April20 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | אתן בעצם מציעות שאהיה מאופק כל זמן ואין איתות מתלהב מצידה.. זה בעצם מה שמומלץ, לשחק אותה בוחן את ההצעה, גם אם את/ה מאוהב/ת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה לא נהיה מאוהב בתוך (אני אומרת הרבה) 5 או אפילו 8 פגישות.
ושוב - כל מקרה לגופו. מאוד תלוי בדינמיקה ובאווירה שיש בפגישה.
|
|
|
|
|
|
|