|
|
| נשלח ב-24/5/2016 20:37 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | "פעם אחת, ראיתי גמל רודף אחרי מחדר לחדר, ואף כי סגרתי הדלת במנעול מעוקם הרבה שלא ייפתח, הגמל דחף ושבר את המנעול וכן רדף אחרי מחדר לחדר פנימה עד שמצאתי עצמי בחדר על הים ושוב לא יראתי מן הגמל, ושם יצאה נערה יפה מאוד וחיבקה ונשקה אותי מאד והשביעתני שלא אשכחנה לפי שאני עתיד להינשא למלכתא אחת שהירח מכסה אותה, ואת הירח מכסה השמש באופן שהמלכתא שתינשא לי תצא משניהם. ונשבעתי לה על דבר זה "וכמדומה לי שנזקקתי גם כן להּ" ותיכף יצאה נערה אחרת, ואחרי כן יצאו השמש והירח ומתוכם המלכה ההיא המיועדת לי, כשהיא מזהירה כשמש—"ומרוב הפחד קמתי ואיקץ"… ולא כחדתי שום דבר חי התורה".
ובסוד קדושים מי יעמוד!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2016 21:12 |
|
| |
אזהרה חמורה למעיינים!!!
להלן סודות עליונים רזין דרזין מתיקוני הזוהר לכבוד יומא דהילולא קדישתא, ופורץ גדר ישכנו נח"ש, והוא רחום יכפר...
אבל לעילא לית ערוה וקצוץ ופרוד ופרוץ, ובגין דא לעילא אית יחודא באח ואחות ובבן ובבת ובאם עם בן...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2016 02:02 |
|
| |
אני רוצה להבין רגע
אתה לוקח פה חלק מהזוהר, שלא כולנו מבינים את הספר הקדוש הזה, ואתה מציג את זה כדי ללעוג לזוהר הק'?
אני מוחה פה על בזיון הרשב"י, על בזיון ספרו הק' הזוהר, על בזיון התורה ועל בזיון הקב"ה אני מוחה גם על מי שבידו לחסום אותך פה והוא משאיר אותך פה מכל השיקולים שלו יהיו מה שיהיו מאחל לך להיעקץ מעקיצתן - עקיצת עקרב, ונשיכתן נשיכת שרף, רשע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2016 09:47 |
|
| |
בספרים הקדושים כתוב שאם יש הרהורים לא צריך לדחות אותם אלא להעלות ולתקן אותם, ובסוד ספרים קדושים מי יעמוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2016 09:53 |
|
| |
חבר קטן, אתה מוזמן להעלות מקור ורק אח"כ להכפיש.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2016 14:26 |
|
| |
באבא זוטא הגזמת . חצוף מחוצף! מן הסתם אתה שייך גם לכת העציצים שמתירים לעצמם ללעוג לכל הקדוש והיקר בחוסר הבנתם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2016 16:06 |
|
| |
הבו עצה הלום! יושב אדם רשע מרושע במסתרים ומשליך בוץ ורפש בכל הקדוש והיקר לנו - וטרם נפל האסימון שם למעלה בהנהלה שחייבים לסלק אותו מכאן ומיד. רבבות אלפי ישראל מתחממים לאורם של רבי שמעון וחבריו, והאר"י הקדוש וגוריו - וכאן עומד גוליית הפלישתי ומחרף ומגדף מערכות אלוקים חיים. עד מתי? געוואלד!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2016 18:20 |
|
| |
שימו לב איך ציטוט בן שורה אחת בלבד מהזוה"ק (ללא שום תוספת פרשנות משלי ח"ו) מצליח להוציא את כל הנבערים הידועים משיווי המשקל ולא קשה לנחש למה...
נ.ב.
לטובת הנבערים מצ"ב לינק ל"עצומות" שייסדו המלומדים הדגולים ""איש חשוב" עט חד"
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 25/05/2016 18:50:04
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2016 18:29 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אני מוחה פה על בזיון הרשב"י, על בזיון ספרו הק' הזוהר
|
|
גם אני הק' מוחה פה על בזיון הרשב"י זיע"א בכך שאתה מייחס לו את ספרו של משה די ליאון...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2016 20:31 |
|
| |
הקטע שהביא הגזען ומלעיג על דברי חכמים לעיל הוא של שבתאי בשם אברהם היכיני. וראוי הוא לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2016 20:52 |
|
| |
יהי רצון שיתקיים בפותח האשכול הכופר הארור: 'ורבצה בו כל האלה וגו'"
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2016 21:18 |
|
| |
| אינטרנטמא כתב: |  | הבו עצה הלום! יושב אדם רשע מרושע במסתרים ומשליך בוץ ורפש בכל הקדוש והיקר לנו - וטרם נפל האסימון שם למעלה בהנהלה שחייבים לסלק אותו מכאן ומיד. רבבות אלפי ישראל מתחממים לאורם של רבי שמעון וחבריו, והאר"י הקדוש וגוריו - וכאן עומד גוליית הפלישתי ומחרף ומגדף מערכות אלוקים חיים. עד מתי? געוואלד! |
|
לצערי לא נפל ולצערי כנראה גם לא יפול, לפי התנהלות הפורום, ההנהלה לא סובלת מעודף יראת שמיים, ומקום "חרדי" זה, נותן עוד דוגמה למה הרבנים אף נגד כל מיני מקומות שנחזים כחרדים בנט !. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2016 23:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2016 00:19 |
|
| |
בבא לא יפה הדבר שהבאת קטע שבתאי /פרנקיסטי ואתה מרמז כאילו ברב עסקינן .
|
|
|
|
|