בית פורומים בחדרי חרדים

האם פגיעה מינית היא כזה דבר נורא?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/5/2016 17:08 לינק ישיר 

מסך_מגע כתב:
אני רוצה להעלות כאן נושא שהוא טאבו מוחלט, אבל אולי כדאי להסתכל עליו מנקודה קצת שונה.
נכון, לא נעים שמישהו חוצה גבולות וחודר לפרטיות שלנו, ויותר לא נעים אם נתנו בו אמון ויחסי תלות, ובכלל בכלל לא נעים אם מישהו מחליט לעשות את זה בכח, בצורה מפחידה, אלימה, כואבת פיזית ונפשית.אבל -
נהרסו לנו החיים? לא. החיים השתנו מקצה לקצה? לא. עברו עוד משבר מחשל. עוד מכה כואבת. החיים מלאים מכות כואבות.
אם במקום לבוא לנפגעת ולספר לה כמה היא מסכנה, היינו מסבירים לה שהחיים ממשיכים, החיים באמת היו ממשיכים.
ואם כל מי שנשברה לו היד היה שומע עד כמה הוא מסכן, וכמה שאי אפשר להמשיך ככה, ושהחיים שלו לפני ואחרי הם לא אותו הדבר, זה באמת היה הופך לכזה מסכן.זה נכון לגבי אונס, זה נכון הרבה יותר לגבי הטרדות למיניהם.

אז בבקשה, אל תביעו שום תמיכה בפוגע, אבל מצד שני אל תנסו להעצים את הפגיעה לממדים בלתי אפשריים. 

נ.ב. את כל הקללות בנוסח: כשיקרה לבן/לבת שלך נראה, תחסכו. זה צפוי ולא חכם. נא להתמקד רק בטענות עם נימוק.

האם רצח הוא כזה דבר נורא? אנשים נרצחים כל יום. צריך להסביר לילדי הנרצח  שהחיים מלאים מכות כואבות.
אם במקום לבוא ליתומים ולספר לה כמה הם מסכנים, היינו מסבירים להם שהחיים ממשיכים, החיים באמת היו ממשיכים. בקיצור מי שהורס לנאנסת את החיים זה לא האנס אלא אלו שעושים עסק גדול מהעניין. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 17:14 לינק ישיר 
ומה תעשה עם הגמ' בתחילת כתובות ''ולדרוש להו דשרי''?

בןציוןכהנא כתב:
אלו דברי התורה על אונס:
"כִּי כַּאֲשֶׁר יָקוּם אִישׁ עַל רֵעֵהוּ וּרְצָחוֹ נֶפֶשׁ כֵּן הַדָּבָר הַזֶּה" (דברים כב,כו)
כל מי שמצוי בעניין יודע שהפסוק מתפרש כפשוטו ממש, וכל דבריך אין בהם ממש. במובנים מסויימים אונס חמור מרצח, ויש לא מעט נאנסות שקצו בחייהן בשל כך ונטלו נפשן בכפן.

זה פשוט שמעשים מגונים ומלוכלכים כאלו הם בכלל ג''ע ופוגעים עמוק בנפש הנפגעות. ויש שסוחבות פגיעה לכל החיים ויש שמתקשות מאד בנישואיהן עד לגירושין. כך שמי שמקל ראש הוא שוטה.

אבל התורה לא הופכת את המציאות הזו לקטסרופה.   אמנם עונש האונס הוא 100 ולו תהיה לאשה כל ימיו בע''כ. אבל אין עונש מאסר וניתוק מהמשפחה והחברה לעשרים שנה וריסוק הפושע לכל החיים שלא לדבר על המשפחה. אין כזו תפישה בתורה.   אמנם בא''א הדברים יותר חמורים, אבל לא עונשי מאסר וחיסול אא''כ בעדים והתראה.
אבל במפתה ניתנה לו הבחירה בין קנס לבין לשאת אותה, ואם ירצה ישלם ולא ישא.   תחשבו על זה.
לפי התורה אבי הקטנה משיאה לשם אישות כשהיא ילדה קטנה לפני נערות כלומר לפני 12 ואפילו בת שלוש.
אם מישהו יעשה את זה היום יתלו אותו בכיכר העיר !   אדם מוכר את בתו לאמה והאדון יכול וצריך לשאתה על נשותיו או לבנו לפי בחירתו. מישהו יכול להנפיק את זה לחברה המודרנית עדינת הנפש שלנו? ומדובר באחת שתצא בסימנים כלומר סביבות גיל 12 וכל זה מדובר לפני כן...
דוד המלך ענה למבזיו שמי שבא על א''א יש לו תשובה וחיי העוה''ב ומי שמלבין פני חבירו ברבים אין לו חלק לעוה''ב.
לתשומת לב הצדיקים פה ששותפים לביזוי גדו''י.
וכל זה בזמנים שכל כבודה של בת מלך פנימה. נשים לא הסתובבו חופשי בחוצות לבושות במחלצות ומצובעות, ובבגדים צעקננים צמודים וקצרים ופיאות של עשרת אלפים ש''ח שהופכות אותן לבובות ברבי. הן לא נהגו ברכבים בחוצות ולא פמפמו בטלפון ברה''ר ובאוטובוס בקולי קולות שלא לדבר על פורקות עול הלבושות לשליש ולרביע.לא היתה אז מציאות של פקידות ונשים עובדות שהגבר נתקל בהן בכל פינה לבושות כנסיכות.
אז היתה צניעות מירבית ואף על פי כן לא החמירה כ''כ התורה באונס ומפתה.  למרות שאשמת הגבר דאז במקרה כזה היתה גבוהה לאין ערוך.  ומה היום שהשטן מרקד ריקודים סוערים בכל סנטימטר מרובע ומה יעשה הבן ולא יחטא.
אין כאן סנגוריה כלשהי על סוטים ופוגעים גדולים וקטנים. יש כאן ניסיון לעצור סחף אחרי דפוסי החשיבה החילונית, שפרצה גדרי עולם עד שאול תחתית וכשמישהו שנגרר ופשע, הצדקנות החילונית טורפת אותו ואת משפחתו ואת כל המיגזר משל היו הטורפים צדיקי עולם העומדים בפרץ.
יש פה רק ניסיון לראות יותר את הדברים בעינים תורניות ומבט של חז''ל. עכשיו אני ממתין להתקפות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 17:28 לינק ישיר 

התורה חד משמעית דוגלת הפוך ממה שכתבת: ראה שו"ע חו"מ סי' תכ"ה ס"ג ובמאירת עיניים ולגבי פנויה הנחיית התורה היא ש"ימות (מעצמו) ואל תיבעל"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 17:33 לינק ישיר 

שימולב

אתה פשוט מקשקש, אין שום קשר לבגדים או לפאות וכדומה, מחקרים מוכיחים שאין יותר תקיפות מיניות באחוזים על אגף הנשים הלבושים בפריצות לפי ההלכה, כך שאתה ודומיך תרדו מהקטע הזה,

ותהיה בטוח שהנפגעות האחרונות היו לבושות בצניעות, זה התחיל כשהיו ילדות, אז מספיק להפיל עליהן כל פעם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 17:38 לינק ישיר 
ממש תגובה רדודה. שם מדובר במי שנתן עיניו והנידון אם להתיר לו

אדמה10 כתב:
התורה חד משמעית דוגלת הפוך ממה שכתבת: ראה שו"ע חו"מ סי' תכ"ה ס"ג ובמאירת עיניים ולגבי פנויה הנחיית התורה היא ש"ימות (מעצמו) ואל תיבעל"

כלומר האם נתיר לפרוץ גדר עריות אפילו בפנויה כדי למנוע סכנת יחיד.   והתשובה הברורה לא. שימות.
תגובתי היתה כיצד מתייחסת התורה למי שפשע.   האם לחסלו בסגנון בית משפט חילוני? התשובה הברורה של התורה: לא.
אל תערבב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 17:45 לינק ישיר 
שוב רדידות. אתה מציג דברי כאילו האשמתי את המותקפות. לא הבנת

מהרהרוחושב כתב:
שימולב

אתה פשוט מקשקש, אין שום קשר לבגדים או לפאות וכדומה, מחקרים מוכיחים שאין יותר תקיפות מיניות באחוזים על אגף הנשים הלבושים בפריצות לפי ההלכה, כך שאתה ודומיך תרדו מהקטע הזה,

ותהיה בטוח שהנפגעות האחרונות היו לבושות בצניעות, זה התחיל כשהיו ילדות, אז מספיק להפיל עליהן כל פעם

נשלח מהאנדרואיד שלי

כוונת הדברים היא שכיום אדם חרדי פרט ליחידי סגולה מתקשה לשמור על ראש נקי. הסיבה היא טורפת מבחינת צניעות וקשה לחיות בטהרת המחשבה והנפש כפעם, עקב המציאות שאתה מנסה להתכחש לה. ממילא הסיכוי של התפרצות סטיות ופריצת גדרים יותר מצויה.
אין ןלא היתה כוונתי להפיל אשמה על מותקפת סםפציפית או על מותקפות בכלל, אלא להציג את המציאות של היום שהיצרים חשופים נוראות ביחס לפעם. מישהו יכול להכחיש זאת?
ממילא המשפט שלך  שאני מצטט- תהיה בטוח שהנפגעות האחרונות היו לבושות בצניעות, זה התחיל כשהיו ילדות, אז מספיק להפיל עליהן כל פעם
לא רלוונטי ונובע מחוסר הבנתך את דברי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 17:47 לינק ישיר 

ומחמת קוצר הזמן לא אכנס לעניין, שפעם ילדים התבגרו הרבה יותר מכוח החיים, חיו בתכלס הרבה פחות, הלכו לעבוד בשדות בגיל צעיר מאוד 6 ו7, ודבר ידוע לכל אחד שקורא קצת היסטוריה, כך שלהקיש ממה שהיה מקובל אז להיום?
בוא נניח שיש מדינת הלכה, האם יש מי שחושב שאפשר מבחינה רגשית להשיא נערה היום בגיל 12?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 17:52 לינק ישיר 

על זה בדיוק עניתי לך, התפרצות הסטיות אינם יותר בגלל הלבוש, מספיק עם זה, האנשים האלו חולים בנפש,
תקרא למשל את כתב האישום על האחרון, הוא פשוט דפוק בראש, מה שעשה לה,
נשים צריכות להתלבש בצניעות, וזה לא בגלל למנוע מסטיות הגבר להתפרץ,
אני חוזר שוב, מחקרים מוכיחים מדעית שזה לא בגלל זה, פשוט תקרא קצת ותחכים,
האנסים אונסים בגלל הרגשת השליטה ולא בגלל שיצרו תקפו, כי בשביל יכול ללכת למקום לפי שעות וד"ל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 17:54 לינק ישיר 

אחוז הנאנסות אצל הערביים שמכוסים כ"כ הוא הרבה יותר באחוזים מאשר בחברה המערבית, לך תבדוק מחקרים,

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 17:58 לינק ישיר 
אף אחד לא התכוון להציע לנהוג כך היום. זה הובא לצורך פרספקטיבה

מהרהרוחושב כתב:
ומחמת קוצר הזמן לא אכנס לעניין, שפעם ילדים התבגרו הרבה יותר מכוח החיים, חיו בתכלס הרבה פחות, הלכו לעבוד בשדות בגיל צעיר מאוד 6 ו7, ודבר ידוע לכל אחד שקורא קצת היסטוריה, כך שלהקיש ממה שהיה מקובל אז להיום?
בוא נניח שיש מדינת הלכה, האם יש מי שחושב שאפשר מבחינה רגשית להשיא נערה היום בגיל 12?

נשלח מהאנדרואיד שלי

כדי להבין שדפוסי החשיבה שלנו נובעים בעיקרם מהתפישה החילונית שמתירה כל איסורי תורה ומעודדת ומגבה אותם, (ראה ערך הקהילה הלה''טבית ה''גאה'' רח'ל ואוי למי שיעז להעיר לפרוצה מנוולת מעורטלת ומשחיתה הוא ימצא עצמו אסיר לשנים ומושמץ, אבל מי שנכשל בסטיה  - פושעת - לכל הדעות, אחת דינו להינמק ולהרוס אותו ואת משפחתו.   התורה לא חושבת כך.
אין כוונה להציע כיום נישואי קטנות בנות 10 ולא למכור בנות לאמה.   תבין את ההיבט ואל תיתפס להקבלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 17:58 לינק ישיר 

תורה נפלאה, אבא מוכר את בתו לשפחה, אנס משלם חמישים שקל חצי ממוציא לשון הרע עליה.ואם אנס לא בתולה הוא הולך הבייתה שמח וטוב לב.
 ברוך אלוקייני שבראנו לכבודו והבדילנו מן הטועים שחושבים שאונס זה חמור ואסור לאדם לנצל ילדות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 18:02 לינק ישיר 
אתה מוזמן להמיר דתך אם תורתנו הקדושה נלעגת אצלך.

בגט_סתרים כתב:
תורה נפלאה, אבא מוכר את בתו לשפחה, אנס משלם חמישים שקל חצי ממוציא לשון הרע עליה.ואם אנס לא בתולה הוא הולך הבייתה שמח וטוב לב.
 ברוך אלוקייני שבראנו לכבודו והבדילנו מן הטועים שחושבים שאונס זה חמור ואסור לאדם לנצל ילדות.

הדמגוגיה הגועלית שלך לא מרשימה במיוחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 18:07 לינק ישיר 
אתה משווה את הערבים ליהודים? ערבים רואים באשה נכס כמו חמור.

מהרהרוחושב כתב:
אחוז הנאנסות אצל הערביים שמכוסים כ"כ הוא הרבה יותר באחוזים מאשר בחברה המערבית, לך תבדוק מחקרים,

נשלח מהאנדרואיד שלי

הערבים נואפים מטבעם ועם של נואפים. הצניעות היא חיצונית. אתה משווה לעם התורה שצנועים מטבעם והתורה עושה אותם צנועים? כיום נפרצו פרצות אדירות ועל זה דברתי.התפישה הערבית רואה באשה רכושו הבלעדי של הגבר. ערבי יכול לשיטתם לשאת יהודה. אבל שאשה ערביה תינשא ליהודי???  יחתכו אותה לחתיכות. למה. כי הגבר הערבי רואה את האשה כחמור שלו.
בעם ישראל הקדוש כשהיתה צניעות היו הרבה פחות סטיות, הרבה פחות אונסים ופיתויים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 18:14 לינק ישיר 

שימולב

אתה עוד הפעם חוזר על אותה דמגוגיה, אין יותר סטיות היום לעומת העבר בגלל הלבושים הלא צנועים, זה לא יושב על זה, תתבגר, תקרא חומר מקצועי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 18:18 לינק ישיר 
יש לך מחלוקת עם חז''ל לא איתי

מהרהרוחושב כתב:
שימולב

אתה עוד הפעם חוזר על אותה דמגוגיה, אין יותר סטיות היום לעומת העבר בגלל הלבושים הלא צנועים, זה לא יושב על זה, תתבגר, תקרא חומר מקצועי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם פגיעה מינית היא כזה דבר נורא?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.