| נשלח ב-22/5/2016 16:47 |
|
| |
אלף מחשבות כל יום..
חושך שמשרה רוגע,גלים שמתנפצים ליידי, מבט ארוך אל הגלים, ודמעה שמנסה להשתלב עם הגל שכמעט נגע ברגלי..
מה יהיה גילי? מה אתך? הלו ילדה! הפסיקי לנסות לכבוש עולם! כן..
זה מה שהיא שמעה במשך כל השבת האשדודית..
ושוב,הגלים מתנפצים בעוז,מנסים לסחוף כמה שיותר,מביטה בהם, ומתחילה להבין.. היי! אני ממש כמו אותם גלים.. באים בסערה אל החוף ומנסים לסחוף איתם כמה שיותר, העולם מתקדם בצעדים, אני מתקדמת בדילוגים ובצעדי ענק, שידוכים? מה זה בכלל? טוב לי כך החיים הם תותים.. יום עמוס בכבישת חלומות ישנים, חתונה? מעמסה? ילדים משפחה? נו באמת.. זה יחכה לו בצד,רגע !תראה מה יש לי ביד! רעיונות גאונים כתבות תחקירים בלוג וסטייל, אהה רגע והעסק שמתפתח לו טפו טפו, עולם גדוש ביכולות ודרכים רק לכבוש אותו.. מבט מתחכם ומחשבה מהירה שכבר הופכת למציאות,
כסף,מעמד,שאיפות לעתיד,יכולת של הגשמת כל החלומות, כמובן הכל בתפילה וסיעתה דישמיא, אבל היי!! לאן נעלמה המחשבה של ו״בעוד כמה שנים..הוא יבנה לי בית משפחה וילדים?״ דיי לא להציע הכל בסדר הכל טוב חיוך וצחוק של הגשמת חלומות,
והינה הדמעה כבר ירדה על הלחי וכבר החלו לרדת הדמעות בקבוצות, איפה הרצון התמימות להקים בית בישראל, אפילו הבכי מהתסכול והגלידה של הייאוש מהאחרי .. אפילו אליהם אני מתגעגעת!
אבל לא !עדיין לא בא נלמד עוד קצת, עוד טיפה להתקדם, שניה עוד לוק עוד מילה עוד כתבה ואולי נכבוש את הפסגה הבאה.. חתונה? זה יחכה זה יבוא אין ממה להילחץ.. אנחנו לא שם,
אבל שניה..באמת גילה גברת? היכן ההתלהבות ואפילו הקנאה של חברה שמתחתנת? כולם אומרים ילדה יפה לפחות תקשיבי למי שדופק לך בדלת!
ושוב, מבט אל הגלים,הם לקחו כבר את הדמעות לים.. הבלבול הזה.. שהפך כבר לחלק משגרה בחצי שנה האחרונה.. אני קוראת לה..
גיל הטיפשעשרים(?)
יהיה טוב.. ככה הגדולים אומרים...
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 22/05/2016 16:49:18
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 17:24 |
|
| |
 ברוך הבא לעולם של גדולים.. זה קורה קורה ויקרה לכולנו... ה' ברחמיו הרבים, דואג שנהיה עסוקיםזה מן אשליה אופטית והיא מתנפצת, בדיוק כמ הגלים, את מוצאת את עצמך לפעמים בודדה, לבד, בשקט,עם רכבות שטסות ליידך במרוצת החיים. ואת עומדת בתחנה מחזיקה ביד, מן כרטיס של קריירה עלובה. ואז מתאזנים,קולטים מה חושב ומה ערכי, את במקום טוב יותר, המודעות קיימת, רק שאת קצת מסתנוורת, לא נורא, אל תדאגי את עוד תתעוררי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 17:32 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  |  ברוך הבא לעולם של גדולים.. זה קורה קורה ויקרה לכולנו... ה' ברחמיו הרבים, דואג שנהיה עסוקיםזה מן אשליה אופטית והיא מתנפצת, בדיוק כמ הגלים, את מוצאת את עצמך לפעמים בודדה, לבד, בשקט,עם רכבות שטסות ליידך במרוצת החיים. ואת עומדת בתחנה מחזיקה ביד, מן כרטיס של קריירה עלובה. ואז מתאזנים,קולטים מה חושב ומה ערכי, את במקום טוב יותר, המודעות קיימת, רק שאת קצת מסתנוורת, לא נורא, אל תדאגי את עוד תתעוררי.
|
| תמרי, געגועי אלייך יקירה.. הסתנוורות? מממ.. אולי יותר בכיוון של לתפוס את ההזדמנות שקיבלתי מהשם ולמנף אותה למעלה, וככל שאתה עולה בסולם הזה אתה מרגיש שאם אתה עכשיו תרד למטה אתה תפספס את ההזדמנות של ההגשמה... והלרדת זה בעצם לחשוב עכשיו על חתונה ולחשוב על זוגיות ומשפחה... וזה דבר שהיה קיים, אבל נעלם לו.. עם ההאשטג #אישחשובמאד
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 22/05/2016 17:32:46
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 17:43 |
|
| |
הדדי... זה סוג של התסנוורות, כי את בטוחה שאת יורדת ברמה, זה לחיות את עולם השקר, ולספר לעצמינו כי אנחנו אוהבים את זה. זה מסחרר ונותן סיפוק,בהתחלה סיפוק אמיתי, ואז זה משמש כפתח מילוט וכנקודת מוצא לברוח ממחויבות, עד, שבגיל מסוים, מבינים שהתחייבנו לקריירה,במוקם להתחייב לעצמינו, רדפנו אחרי הרוח, תשאלי את ההאשטג כמה טוב לה, זה רק להתאבד...
ואם היית יודעת כמה אני מבינה אותך....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 18:14 |
|
| |
אז זהו.. שאני עכשיו במצב שזה כן נותן סיפוק.. אבל אמיתי.. לא שחלילה זה צריך לבוא במקום להשקיע בלהקים משפחה..
אבל היי..מה שקרה קרה במהירות מסחררת.. ולפעמים אני שוכחת שאני בת 22..
אז כן..זה קפץ עכשיו.. שניה לפני שאני דורכת בכניסה עם רגל ימין בפרוייקט חדש שלי...
ולפתע בום המחשבות מתחילות לעוף..
לאן ? ?
היכן הימים של הדכאון ושירי הניינטיז עם בן אנד גריז ביד וכתיבת הודעות של אין גבר מושלם בעולם...
נאדה..
אבל צד שני.. מנסה לשכנע את עצמי שהינה נתפוס את זה ביד נגמור את הלימודים נקבל תואר ויאללה שידוכים..
אבל אמרתי את זה לפני שלוש חודשים כשהייתי בחיתולים.. היום? חעעע (צחוק מריר) זה רק התחיל...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 20:48 |
|
| |
V
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 21:22 |
|
| |
גילי, תירצי את האהבה באמת . כל העסקים יחכו לאחר כך. אני משער שכעת יש לך את המיועד, בהמשך ישאר לך מישהו אולי קצת פחות קולע, תחכי עוד קצת אז יגיע הצולע.. כי בדרך הטבע עם הגיל - חייבים להתגמש. ונשאר קצת יותר בררה  מה גם שעם הגיל כולם נהיים בררנים וזה כל כך מבאס ומתסכל לצאת ושוב לצאת ושוב לצאת. כעת הזמן שתתפסי לך חתן !  ושיהיה במזל טוב ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 21:40 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | V |
| וילה וולוו ויזה...אחלה מתנה לחתונה,תודה כבר שולחת כתובת
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 21:41 |
|
| |
| רציף כתב: |  | גילי, תירצי את האהבה באמת . כל העסקים יחכו לאחר כך. אני משער שכעת יש לך את המיועד, בהמשך ישאר לך מישהו אולי קצת פחות קולע, תחכי עוד קצת אז יגיע הצולע.. כי בדרך הטבע עם הגיל - חייבים להתגמש. ונשאר קצת יותר בררה  מה גם שעם הגיל כולם נהיים בררנים וזה כל כך מבאס ומתסכל לצאת ושוב לצאת ושוב לצאת. כעת הזמן שתתפסי לך חתן !  ושיהיה במזל טוב ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
| שניה,רק שמה נעליים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 22:13 |
|
| |
ביטאת מקסים.. אם לא תחדירי הדק היטב את מה מול מה . המשגיח ר ירוחם ממיר קרא לזה:"הרס גדרי החשיבות" העולם בולע אותנו לבועת הדמיון שקשה לצאת ממנה כשצעירים עוד מרגישים תותים.. אבל כשמתבגרים או אז מתחילים להרגיש כמה כואבים ולחצים הם אזיקי הקריירה..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 07:53 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | ביטאת מקסים.. אם לא תחדירי הדק היטב את מה מול מה . המשגיח ר ירוחם ממיר קרא לזה:"הרס גדרי החשיבות" העולם בולע אותנו לבועת הדמיון שקשה לצאת ממנה כשצעירים עוד מרגישים תותים.. אבל כשמתבגרים או אז מתחילים להרגיש כמה כואבים ולחצים הם אזיקי הקריירה..
|
| חשיבות? לא לא הכיוון הוא שונה,הכיוון הוא כביכול לתפוס גובה כאשר ההזדמנות היא אפשרית... נתנו לך לטפס ועכשיו שאני כביכול מרגישה שנשארו רק כמה שלבים לסולם ושכבר עברתי את רובם, זה קשה לקחת אפילו צעד אחד אחורה, אבל צד שני יכול להיות שזה כמו המשחק אנגרי בירד, אתה מושך אחורה, בשביל לעוף יותר גבוהה קדימה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 21:30 |
|
| |
חשיבות כוונתי מה אמור להיות חשוב מה הסדר הנכון האם בפרונט תהיה הלתפוס גובה הקריירה הפרסום הכסף וכו.. או המענה הנכון ללב לנפש למי שאני כאדם לחיים שלי למחויבות שלי כלפי למה באתי לעולם.. בעולם המערבי בצורה מזעזעת בגלל אותו שיקול דעת קריירסטי מוותרים על להביא ילדים..לפעמים. אז אצלינו דוחים את תקופת השדוכים ואמרים נו.. נצא בעוד שנה וכו.. עצם הדיחוי ,שנובע מהשמת הדגש על הקריירה היא היא הבעייה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2016 01:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2016 10:04 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
| אמרת את זה בצורה כזו שנתנה הרגשה שלהתחתן זה מקסימום לפתוח את הדלת לתפוס בחור ולשאול אם אבא שלו גננת, אז אמרתי רגע..רק נעליים וזזנו לחופה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2016 10:11 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | חשיבות כוונתי מה אמור להיות חשוב מה הסדר הנכון האם בפרונט תהיה הלתפוס גובה הקריירה הפרסום הכסף וכו.. או המענה הנכון ללב לנפש למי שאני כאדם לחיים שלי למחויבות שלי כלפי למה באתי לעולם.. בעולם המערבי בצורה מזעזעת בגלל אותו שיקול דעת קריירסטי מוותרים על להביא ילדים..לפעמים. אז אצלינו דוחים את תקופת השדוכים ואמרים נו.. נצא בעוד שנה וכו.. עצם הדיחוי ,שנובע מהשמת הדגש על הקריירה היא היא הבעייה. |
| יש אמת בדבריך, אך, השאלה היא אם באמת המצב הוא גרוע בחינת גיל והמצב העכשווי, או שזה באמת יכול לחכות לפחות עד סוף שנת הלימודים ופתיחת הקריירה העצמאית, או שזה פשוט עוד תרוץ , צד שני זה המצב... כי זה לא מוסרי מבחינתי לצאת עם מישהו שבקושי יהיה לי זמן לתת לו, ולא להשקיע את כל כמות התשומת לב בלי לערב את בעיות הפרנסה והלימוד, יבואו ויגידו, אם הוא שלך הוא יקבל אותך איך שאת עם המצב שלך, המשפט הוא יפה, המציאות היא לא כזו.. כי לא נעים להכנס רק רגל אחת לשידוכים, לא פייר מצידי... השאלה אם זה עוד תירוצים או שמא הוכחת המציאות בפנים לעצמי...כי אני באמת לא אדם של לחפש כסף ומעמד, אלא פשוט הטיימינג הוא שם המשחק עכשיו...
ב- 24/05/2016 10:14:21
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 24/05/2016 10:16:30
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2016 10:44 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| טום888 כתב: |  | חשיבות כוונתי מה אמור להיות חשוב מה הסדר הנכון האם בפרונט תהיה הלתפוס גובה הקריירה הפרסום הכסף וכו.. או המענה הנכון ללב לנפש למי שאני כאדם לחיים שלי למחויבות שלי כלפי למה באתי לעולם.. בעולם המערבי בצורה מזעזעת בגלל אותו שיקול דעת קריירסטי מוותרים על להביא ילדים..לפעמים. אז אצלינו דוחים את תקופת השדוכים ואמרים נו.. נצא בעוד שנה וכו.. עצם הדיחוי ,שנובע מהשמת הדגש על הקריירה היא היא הבעייה. |
| יש אמת בדבריך, אך, השאלה היא אם באמת המצב הוא גרוע בחינת גיל והמצב העכשווי, או שזה באמת יכול לחכות לפחות עד סוף שנת הלימודים ופתיחת הקריירה העצמאית, או שזה פשוט עוד תרוץ , צד שני זה המצב... כי זה לא מוסרי מבחינתי לצאת עם מישהו שבקושי יהיה לי זמן לתת לו, ולא להשקיע את כל כמות התשומת לב בלי לערב את בעיות הפרנסה והלימוד, יבואו ויגידו, אם הוא שלך הוא יקבל אותך איך שאת עם המצב שלך, המשפט הוא יפה, המציאות היא לא כזו.. כי לא נעים להכנס רק רגל אחת לשידוכים, לא פייר מצידי... השאלה אם זה עוד תירוצים או שמא הוכחת המציאות בפנים לעצמי...כי אני באמת לא אדם של לחפש כסף ומעמד, אלא פשוט הטיימינג הוא שם המשחק עכשיו...
ב- 24/05/2016 10:14:21
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 24/05/2016 10:16:30 |
|
התשובה היא, אל תדחי הצעה שמציעים לך, אני כבר מבין ממך שאת יכולה להתאמץ ולעשות את זה. עכשיו, השאלה שאת אמורה להתייעץ עם עצמך זה ; עד כמה יהיה קשה לך לצאת במצב העמוס הזה ?... ועד כמה זה מומלץ ?... ולפי זה תחליטי האם ליזום פניות לשדכניות וכאלה. יש עוד נתון שבא כאן בחשבון, בהחלט זה חיובי שתחכי תקופה ! תחכי בכיף ! "מימוש עצמי" זה ערך יהודי, "להתפרנס" זה ערך יהודי, "להרגיש נוח ורגוע" זה גם ערך יהודי, להתחתן אצל בנות זה מדרבנן, ולא שמעתי שיש חובה לבנות להתחתן עד גיל מסוים, יש חובה/מצווה לבנות להתחתן מדברי סופרים כדי לבנות בית. אז בהחלט, חיובי וראוי שתחכי כמה חודשים עד שתתפני . בהצלחה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|