|
|
| נשלח ב-30/5/2016 10:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2016 20:32 |
|
| |
אני יודעת שבחור כזה מקבל פטיש חמש קילו לפחות על הראש כל פעם שעונים לו "לא". אני יודעת שזה ממש לא מגיע לו... אבל הייתי מפחדת, רועדת מפחד ליתר דיוק, לחשוב על הצעה כזאת...
אולי רק אם הייתי יודעת שהוא עבר טיפול כבר בילדות, ואשמע חוות דעת של פסיכולוג...אבל עדיין, למה במקרים אחרים שקשורים בפסיכולוג לא הייתי חושבת כלל ועונה לא - וכאן אני עוד מתלבטת? רק מרחמים... ולא הייתי רוצה להתחתן בגלל רחמים, או עם מושא לרחמים סליחה על הרוע
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2016 00:43 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  | אני יודעת שבחור כזה מקבל פטיש חמש קילו לפחות על הראש כל פעם שעונים לו "לא". אני יודעת שזה ממש לא מגיע לו... אבל הייתי מפחדת, רועדת מפחד ליתר דיוק, לחשוב על הצעה כזאת...
אולי רק אם הייתי יודעת שהוא עבר טיפול כבר בילדות, ואשמע חוות דעת של פסיכולוג...אבל עדיין, למה במקרים אחרים שקשורים בפסיכולוג לא הייתי חושבת כלל ועונה לא - וכאן אני עוד מתלבטת? רק מרחמים... ולא הייתי רוצה להתחתן בגלל רחמים, או עם מושא לרחמים סליחה על הרוע |
|
אפשר לקחת בחור/ה כזה/כזאת כשבטוחים שמה שהיה - היה, והוא/היא היום בחור/ה רגיל/ה לכל דבר ועניין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2016 17:11 |
|
| |
אגב, כפי הידוע בתקשורת, הוקם לאחרונה אירגון חרדי שמטפל בתוקפים למיניהם, קוראים להם "השומרים". שאנל יכולה להיות רגועה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|