|
|
| נשלח ב-31/5/2020 21:10 |
|
| |
בס"ד
חחחחח
בתור מועמד לתפקיד. מצאתי חידה/שאלה עבור המלך אדם ...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/05/2020 21:29:00
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2020 21:13 |
|
| |
בס"ד
האם 50 הידיעות הללו על הגלובוס, קיימות באמת
ו...כמובן עליך למצוא את ההוכחות לכךhttps://youtu.be/iHODsXI2VUM
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/05/2020 21:16:16
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/05/2020 21:18:09
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/05/2020 21:42:24
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2020 21:21 |
|
| |
חחח בתור מועמדת לכתר גם אני אצרף כמה חידות קלילות ...
מה יורד למטה אבל אף פעם לא עולה למעלה ? מה עולה למעלה אבל אף פעם לא יורד למטה ? מה כל כך עדין שמספיק להגיד את השם שלו והוא ישבר ? איפה יש ערים בלי בתים , יערות בלי עצים ומים בלי דגים ? מה אפשר להחזיק ביד ימין אבל אי אפשר להחזיק ביד שמאל ? למה יש צוואר אבל אין ראש ? תמיד תוכלו למצוא אותי בעבר , נוצרתי בהווה והעתיד לא יכול לשנות אותי , מה אני ? יש לי שש רגליים אבל אני תמיד הולכת על הראש , מה אני ?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2020 22:11 |
|
| |
בס"ד
חחחח את ממש מנסה לעשות מחטף לאור הנאון
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2020 22:26 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | חחח בתור מועמדת לכתר גם אני אצרף כמה חידות קלילות ... - זה קליל? ה' ירחם!עושה לי כאבי ראש <*>*>
אנסה לענות בתור סמנכ"לית המלך
מה יורד למטה אבל אף פעם לא עולה למעלה ? חייכנית במצב שינה.  מה עולה למעלה אבל אף פעם לא יורד למטה ? רציתי להגיד "הנשמה שלי" אבל בדיוק היא ירדה לעולם  מה כל כך עדין שמספיק להגיד את השם שלו והוא ישבר ? הלב שלי  איפה יש ערים בלי בתים , יערות בלי עצים ומים בלי דגים ? בעולם הדמיון שלי  מה אפשר להחזיק ביד ימין אבל אי אפשר להחזיק ביד שמאל ? את הפלאפון שלי, באמצע התכתבות...  למה יש צוואר אבל אין ראש ? לבקבוק הוורוד שבאמתחתי  תמיד תוכלו למצוא אותי בעבר , נוצרתי בהווה והעתיד לא יכול לשנות אותי , מה אני ? אני   יש לי שש רגליים אבל אני תמיד הולכת על הראש , מה אני ?  זה כבר המלך אדם יגלה בקרוב...  <*>*>
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2020 22:54 |
|
| |
בתתימן
חחח בתור מועמדת לכתר גם אני אצרף כמה חידות קלילות ... - זה קליל? ה' ירחם!עושה לי כאבי ראש <*>**>אנסה לענות בתור סמנכ"לית המלך
מה יורד למטה אבל אף פעם לא עולה למעלה ? חייכנית במצב שינה.  מה עולה למעלה אבל אף פעם לא יורד למטה ? רציתי להגיד "הנשמה שלי" אבל בדיוק היא ירדה לעולם  מה כל כך עדין שמספיק להגיד את השם שלו והוא ישבר ? הלב שלי  איפה יש ערים בלי בתים , יערות בלי עצים ומים בלי דגים ? בעולם הדמיון שלי  מה אפשר להחזיק ביד ימין אבל אי אפשר להחזיק ביד שמאל ? את הפלאפון שלי, באמצע התכתבות...  למה יש צוואר אבל אין ראש ? לבקבוק הוורוד שבאמתחתי  תמיד תוכלו למצוא אותי בעבר , נוצרתי בהווה והעתיד לא יכול לשנות אותי , מה אני ? אני   יש לי שש רגליים אבל אני תמיד הולכת על הראש , מה אני ?  זה כבר המלך אדם יגלה בקרוב...  <*> חייכנית , שמחה לבשר לך שענית תשובה אחת נכונה מתוך שמונה ....    טדדדדדדדדדם   זכית ב 12 נקודותתתתתתת  בהמשך אענה את שאר התשובות .. אני עדיין רוצה לתת לאדם הזדמנות לקום מרבצו ולהציל את כבודו האבוד  **>
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2020 23:23 |
|
| |
מה יורד למטה אבל אף פעם לא עולה למעלה ? הייתי אומר מים/גשם, אבל נראה לי שהתשובה יותר מתוחכמת מזה.
מה עולה למעלה אבל אף פעם לא יורד למטה ? גיל?
מה כל כך עדין שמספיק להגיד את השם שלו והוא ישבר ? שקט
איפה יש ערים בלי בתים , יערות בלי עצים ומים בלי דגים ?
מה אפשר להחזיק ביד ימין אבל אי אפשר להחזיק ביד שמאל ? יד שמאל
למה יש צוואר אבל אין ראש ? בקבוק (חייכנית כבר אמרה)
תמיד תוכלו למצוא אותי בעבר , נוצרתי בהווה והעתיד לא יכול לשנות אותי , מה אני ? (רגע?)
יש לי שש רגליים אבל אני תמיד הולכת על הראש , מה אני ? כינה
אני עדיין חושב על ה-2 האלה..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2020 23:34 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | מה יורד למטה אבל אף פעם לא עולה למעלה ? הייתי אומר מים/גשם, אבל נראה לי שהתשובה יותר מתוחכמת מזה.
מה עולה למעלה אבל אף פעם לא יורד למטה ? גיל?
מה כל כך עדין שמספיק להגיד את השם שלו והוא ישבר ? שקט
איפה יש ערים בלי בתים , יערות בלי עצים ומים בלי דגים ? אטלס? לא נראה לי אבל מנסה..
מה אפשר להחזיק ביד ימין אבל אי אפשר להחזיק ביד שמאל ? יד שמאל
למה יש צוואר אבל אין ראש ? בקבוק (חייכנית כבר אמרה)
תמיד תוכלו למצוא אותי בעבר , נוצרתי בהווה והעתיד לא יכול לשנות אותי , מה אני ? (רגע?)
יש לי שש רגליים אבל אני תמיד הולכת על הראש , מה אני ? כינה
אני עדיין חושב על ה-2 האלה..
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 00:00 |
|
| |
בתתימן
מה יורד למטה אבל אף פעם לא עולה למעלה ? גשם מה עולה למעלה אבל אף פעם לא יורד למטה ? גיל מה כל כך עדין שמספיק להגיד את השם שלו והוא ישבר ? שקט איפה יש ערים בלי בתים , יערות בלי עצים ומים בלי דגים ? אטלס? לא נראה לי אבל מנסה.. - מפה
מה אפשר להחזיק ביד ימין אבל אי אפשר להחזיק ביד שמאל ? יד שמאל למה יש צוואר אבל אין ראש ? בקבוק (חייכנית כבר אמרה) תמיד תוכלו למצוא אותי בעבר , נוצרתי בהווה והעתיד לא יכול לשנות אותי , מה אני ? (רגע?)
יש לי שש רגליים אבל אני תמיד הולכת על הראש , מה אני ? כינה אני עדיין חושב על ה-2 האלה..
וואו וואו וואו 7 תשובות נכונות מתוך 8 כל הכבוד טטטטטטדדדדדדדם  
והזוכה המאושר הוא אדם ה_1 שהוכיח חכמה בינה דעה והשכל קבל עם ועידה !! כה ייתן לך ה' וכה יוסיף כישרונות והצלחה בכל אשר תפנה  
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 00:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 00:03 |
|
| |
בתתימן
אז איזה לא מצאתי?  תמיד תוכלו למצוא אותי בעבר , נוצרתי בהווה והעתיד לא יכול לשנות אותי , מה אני ? היסטוריה 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 00:04 |
|
| |
|
|
|
|
|