|
|
| נשלח ב-1/6/2020 22:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 22:51 |
|
| |
בס"ד
אוקי טעמתי משהו ועכשיו הסיפור...
שמתי את ראשי העייף והעמוס על הכרית הרכה ונרדמתי חיש קל...
נכנסתי אני לעולם החלומות הקסומים
שבו אני בביתי הקט... אך פתע פתאום הגיע אלינו אורח נחמד...בחור בגובה נחמד,שיער כהה, רזה ועדין למראה...ו...התגלה לי שאדם שמו
יצאנו יחדיו לטייל באוויר הצח ...כשאני מפטפטת להנאתי והוא מקשיב בקשב רב. אני נהנית מהבמה הענקית שהוא מעניק לי וממשיכה לספר לו סיפורים וחוויות מחיי
לפתע נתקלנו בדוכן רחוב, המציע כיפות סרוגות יפות למראה בעיצובים שונים, במיוחד שבה את ליבי כיפה סרוגה שבמרכזה פרח בצבע וורוד... אדם שידע שאני אוהבת את הצבע היפייפה הזה, נעצר מעט והתלבט האם לקנות... וכמעט שהחליט להמשיך אך אני ישר אמרתי בהתלהבות בקול " כן!תקנה תקנה"
אדם ישר נעצר מול הדוכן!
המוכר צחק למשמע קריאות ההתלהבות שלי וחיקה אותי תוך כדי חיוך שובב,אני חייכתי חזרה בעוד שאדם חיפש אחר הכיפה האהובה עליו והצביע לבסוף על כיפה מיוחדת,שצורת פרח במרכז הכיפה, כשעלה כותרת אחד בצבע כחול בהיר והשני וורוד... אני חשבתי לעצמי "חבל...הייתי רוצה שיבחר רק עלי כותרת וורודים,אבל מבינה אותו,כגבר הוא בטח אוהב כחול...אז מצא שילוב שגם אני יאהב..."
לבסוף אהבתי את הבחירה....והלכנו לשבת באיזה ספסל מזדמן,ממתינים שיסרגו עבורנו את הכיפה- בהזמנה אישית...
לאחר שעבר זמן...פגה סבלנותי(איך לא
ושאלתי את אדם "אנלא מבינה למה צריך להמתין לסריגה...שיכינו כיפות מראש, אנשים לא צריכים לבזבז את זמנם על המתנה?!!"
אדם הבין לליבי והלך לבדוק מה עם הכיפה...כשחזר עם כיפתו המיוחדת, ראיתי שהוא עסוק בפלאפון...
בעודו ממלמל "את באמת כישרונית..."
"על מה אתה מדבר"?שאלתי בסקרנות
והוא החל להראות לי ממסך הפלאפון המשוכלל שלו, את כל עבודות האומנות שלי...בעודו מתפעל
מסתבר שבדרך חזור הוא כבר הספיק לעשות עלי עבודת מחקר מקיפה
משם נשאבנו במהירות לחצר ביתי...שם עזר לי לפתור בעיות בחיי בתושייתו וחכמתו הרבה
ועל הדרך קיבלנו הרצאה חשובה מאבי היקר...
ו...בום התעוררתי :
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/06/2020 23:06:30
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/06/2020 23:26:2:27:54
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/06/2020 23:42:41
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2020 23:33 |
|
| |
| רציף כתב: |  | חייכנית, לא נפגשת עם אדם במציאות ? אולי הוא מתאים לך ?... בקשר לחלום, זה החלום שלך ואת תחליטי אם לספר, את ולא אדם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח לא נפגשתי עם אף אחד מכאן... שכחת שאני אנונימית?! 
אני חושבת שצריך לכבד רצונות ...אז בחרתי בסיפור מתוק לאשכול מתוק
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/06/2020 23:34:55
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 00:34 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | חייכנית, לא נפגשת עם אדם במציאות ? אולי הוא מתאים לך ?... בקשר לחלום, זה החלום שלך ואת תחליטי אם לספר, את ולא אדם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/06/2020 23:34:55 |
|
למה, אבל אולי אדם מתאים לך ? לא חבל ? זה נראה כמו חיזור עדין של 2 בנות על ליבו של אדם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 00:49 |
|
| |
חייכנית נראה לי מהיום תחליפי את האיחול שלך ל- חלומות חסידיים ואומנותיים ... רק על זה את חולמת .. 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 01:50 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
|
בס"ד
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/06/2020 23:34:55 |
|
למה, אבל אולי אדם מתאים לך ? לא חבל ? זה נראה כמו חיזור עדין של 2 בנות על ליבו של אדם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
נראה אני אחשוב על זה...  בינתיים קשה לי להחליט באיזה מבין תיקי הקש הקסומים, לבחור באתר של ללין...תעזרו לי
בקשר לחיזור?מה אתה רוצה?! שלמה המלך 2....אני מחכה שגם רוסלייה,יפיפייה,נחשית וקייט יצטרפו לחגיגה המלכותית   
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/06/2020 01:53:17
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 02:38 |
|
| |
בס"ד
חחח ולא אנלא מחפשת תיקי רחצה קטן... אלא תיק גדול לפיקניק נעים בפארק/לחוף הים...
אני מרגישה שאני חייבת לצאת יותר להתאוורר...ומחפשת משהו מתאים שמביא אנרגייה טובה 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/06/2020 02:43:34
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 06:56 |
|
| |
ממממ אני קופצת היום לקניון .. אני אציץ בשבילך את התיק הזה נראה .. אם לא תזמיני אותו עד אז :)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 10:47 |
|
| |
|
|
|
|
|