|
|
| נשלח ב-2/6/2020 20:27 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
חייכנית, לא שמתי לב ששאלת על תיקים, אם תוכלי להביא לכאן את כל התיקים כולם, ואני אמליץ לך,
(בתמורה תחלמי עלי חלום :)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 20:29 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  |
בדקתי את זה בחנות ... זה רך ונעים למגע התלבטתי עם לקנות ... בסוף החלטתי שאין לי הרבה מה לעשות עם זה ......
תוקן על ידי בתתימן ב- 02/06/2020 15:20:30
|
|
בס"ד אבל עדיין זה שווה...עצם זה שאת קונה משהו שעושה לך טוב בלב...  הרי זלא עולה המון...אז למה לא להתפנק קצת אפילו אם תשתמשי בזה קצת?  הרי מגש פיצה עולה בערך אותו דבר וזה עוד לשימוש חד פעמי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 20:35 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]בתתימן כזאת חרוצה !
חייכנית, צריך הרי 20 תיקים, שיתאימו לנעליים ולקוקיות
חחחח תודה על המחמאה , לא יודעת איפה החריצות ........... אבל לי כבר יש כמות נכבדה של תיקים , עוד לא עשרים עם לא כוללים איתם ארנק-תיק ... חייכנית , אני אשמח להשאיל לך מהאוסף שלי , יש לי תיק פסים כחול - לבן שמתאים לים או לפיקניק ... ותיק לים של מגנוליה יפה ממש :) |
|
בס"ד חחח איזה מתוקה את....תודה  נשמע באמת תיקים יפים...  ישלך גם תיקים בשילוב ציורי פרחים או צבעוניים יותר או שהכל בצבעים "רגילים"? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 20:42 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
זה בא בטוב עם כובע קש גדול.
אבל אני לא ממליץ, חייכנית, את תיראי סבתא
|
|
בס"ד חחחחח אל תדאג אני אף פעם לא נראית כמו סבתא  אולי כמו תיירת מתוקה  |
|
תיירת עם משקפי שמש..
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 22:15 |
|
| |
בתתימן
ישלך גם תיקים בשילוב ציורי פרחים או צבעוניים יותר או שהכל בצבעים "רגילים"? 
יש לי תיק צד קטן עם פרחים ממש מיוחד , אולי עוד מעט אני אצלם לך ואשלח לך בפרטי ... (אם אני אצליח באתר הזה)
יש לי היום מדף שלם של תיקים - כל אחד יותר יפה ומיוחד מהשני . דרך אגב רב התיקים שלי מאקססוריז , לצערי החנות פשטה רגל לפני כמה חודשים לפני שהיא נסגרה עשיתי שם קניה מאסיבית של תיקים כדי להיפרד מהחנות היפה הזאת 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 22:17 |
|
| |
הייתי קונה את התיק קש הזה ... הבעיה היא שקניתי כבר מליון תיקים , מבינה ? מישהו צריך להשתמש בהם ... אני בכלל לא הולכת הרבה לטיולים וכאלה וגם כשאני הולכת הרבה פעמים אני יוצאת ישר מהעבודה אז אני כבר עם התיק גב החמוד שלי בצבע מנטה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 23:02 |
|
| |
חייכנית, לא שמתי לב ששאלת על תיקים, אם תוכלי להביא לכאן את כל התיקים כולם, ואני אמליץ לך,
|
|
בס"ד חחחח  מה תרצה שאחלום עליך?  |
|
זה לא לעניין שאשתיל לך חלומות, העיקר שתהיי מאושרת בחלום, אומרים שהחלום זה בעצם התת מודע של האדם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 23:05 |
|
| |
זה בא בטוב עם כובע קש גדול.
אבל אני לא ממליץ, חייכנית, את תיראי סבתא
|
|
בס"ד חחחחח אל תדאג אני אף פעם לא נראית כמו סבתא  אולי כמו תיירת מתוקה  |
|
תיירת עם משקפי שמש..
|
|
בס"ד  ו...ומסטיק בזוקה  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 23:24 |
|
| |
|
|
בס"ד חחחח  מה תרצה שאחלום עליך?  |
|
זה לא לעניין שאשתיל לך חלומות, העיקר שתהיי מאושרת בחלום, אומרים שהחלום זה בעצם התת מודע של האדם
|
|
בס"ד חחחח  אני מבטיחה לך שאף פעם לא חשבתי על הרעיון של החלום המצחיק עם הכיפה וכל זה  זה נוצר בתת מודע,כנראה תוך כדי חלום  
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/06/2020 23:31:12
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2020 23:30 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | הייתי קונה את התיק קש הזה ... הבעיה היא שקניתי כבר מליון תיקים , מבינה ? מישהו צריך להשתמש בהם ... אני בכלל לא הולכת הרבה לטיולים וכאלה וגם כשאני הולכת הרבה פעמים אני יוצאת ישר מהעבודה אז אני כבר עם התיק גב החמוד שלי בצבע מנטה .... |
|
בס"ד אהה מבינה לגמרי  אני בד"כ אוהבת להגיע הביתה לאכול(ואולי לנוח מעט),להתארגן,לפעמים ב'לוק' חדש ואז לצאת  אגב, התיק שהמלצת מתוק גם לדייט במקום פתוח למשל... יפה לך שמרגישה בנוח ללכת עם תיק גב  בטח זה נראה עלייך ממש מתוק וספורטיבי מעט... אני אישית אוהבת יותר תיק צד,שיוצר מראה קלאסי ויותר בחורתי;) נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/06/2020 00:26:48 |
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 00:29 |
|
| |
בס"ד נשמע מעניין ומסקרן לראות  בטח נראה כמו חנות תיקים...איך ישלך מקום לכל זה בבית? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 00:45 |
|
| |
חחח איזה מצחיק זה , גם אני עד לפני שנה אמרתי לחברה שלי איזה כייף לך שאת מרגישה בנח ככה עם תיק גב ... בסוף החלטתי לנסות בעצמי וראיתי שזה הרבה יותר נוח וקל ..
ברור שיש בתיק גב משהו יותר ספורטיבי אבל יש תיקים יותר אלגנטיים ... תכלס רק לפני איזה חצי שנה התחלתי עם תיקי גב וזנחתי לחלוטין את התיקים הכבדים של NINE WEST או אלדו שהייתי לובשת .. אני מחפשת את התיק שלי באינטרנט ולא מוצאת שעה ... זה תיק בצבע מנטה חיקוי של MINMIN עם מעוינים מקדימה .. קניתי אותו אצל איזה מוכר בדיזנגוף שהיה מאושר למכור אותו בחמישים שקל ... 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 00:48 |
|
| |
בתתימן
[quote]
בס"ד נשמע מעניין ומסקרן לראות  בטח נראה כמו חנות תיקים...איך ישלך מקום לכל זה בבית? 
חחחח איך הדודות התמניות שלי אומרות ?? איך תימני בונה בית , קודם בונה מחסן ואחכ בונה את שאר הבית .... באופן כללי יש לי כמויות מהרבה דברים ... אני אחת שקונה הרבה בפעם אחת ...אבל יש המון בחורות שיש להם ככה , לא נראה לי מוגזם כל כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 00:50 |
|
| |
אתן כאלה מגניבות באלי לאכול אתכם יחד עם מופלטה!תגידו יש מבצעים שווים בחנות של ללין?יש המלצות על קרם חדש?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי יפיפייה1 ב- 03/06/2020 00:53:23
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2020 09:12 |
|
| |
בתתימן
[quote]אתן כאלה מגניבות באלי לאכול אתכם יחד עם מופלטה!תגידו יש מבצעים שווים בחנות של ללין?יש המלצות על קרם חדש?
אני לא ממליצה העל הקרמים שלהם ... אפילו שהריחות שלהם ממש טובים האיכות לא משהו , לסבון יש מוצרים יותר טובים
|
|
|
|
|