|
|
| נשלח ב-22/6/2016 21:46 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  | מושלם!!! ניחוח כזה של... |
|
ניחוח של השיר המטומטם משהו ; זה השיר, שיר של אבא, השיר של אביי ורבא  טום כותב היטב . בעיני, כתיבה טובה זה שיר שאתה קורא בזרימה אחת, בלי להתקע. אצל טום, המילים הן מילים די נדירות, מילים מההפטרה, וזה מה שפחות טוב בשירים שלו ובכתיבה שלו, אולי בנות אוהבות את זה ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2016 21:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2016 11:25 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
עוד מעט אלול, איך אתה ככה יוצא עליו? ;)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2016 17:59 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | פרומערית כתבה: |  | מושלם!!! ניחוח כזה של... |
|
ניחוח של השיר המטומטם משהו ; זה השיר, שיר של אבא, השיר של אביי ורבא  טום כותב היטב . בעיני, כתיבה טובה זה שיר שאתה קורא בזרימה אחת, בלי להתקע. אצל טום, המילים הן מילים די נדירות, מילים מההפטרה, וזה מה שפחות טוב בשירים שלו ובכתיבה שלו, אולי בנות אוהבות את זה ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מעניין למה לא שמתי לב שהשיר של טום לא זורם...בעיני הוא מאד זורם, וטוב שהוספת את המילה "בעיני" לפני שהקרצת את המימרה הלא שנונה מהי כתיבה יפה. טעם הוא עניין אישי,ביקורת בונה זה לא. ונס שאני לא העליתי לפה עדיין שירים שכתבתי, בטח היית אומר שזאת ההפטרה בכבודה ובעצמה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2016 21:22 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | פרומערית כתבה: |  | מושלם!!! ניחוח כזה של... |
|
ניחוח של השיר המטומטם משהו ; זה השיר, שיר של אבא, השיר של אביי ורבא  טום כותב היטב . בעיני, כתיבה טובה זה שיר שאתה קורא בזרימה אחת, בלי להתקע. אצל טום, המילים הן מילים די נדירות, מילים מההפטרה, וזה מה שפחות טוב בשירים שלו ובכתיבה שלו, אולי בנות אוהבות את זה ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מעניין למה לא שמתי לב שהשיר של טום לא זורם...בעיני הוא מאד זורם, וטוב שהוספת את המילה "בעיני" לפני שהקרצת את המימרה הלא שנונה מהי כתיבה יפה. טעם הוא עניין אישי,ביקורת בונה זה לא. ונס שאני לא העליתי לפה עדיין שירים שכתבתי, בטח היית אומר שזאת ההפטרה בכבודה ובעצמה |
|
חחח אשמח אם תעלי לכאן שירים ובעיקר סיפורים. בעצם, אולי עדיף שלא, כי אני עלול לבקר אותך חלילה  מעולם לא טענתי שאני מבין בכתיבה או בשירים. פרומערית, זכורני שאת כותבת נפלא, אלא שאת משאירה חלקים לא ברורים בסיפור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2016 14:42 |
|
| |
כישרון!
כתוב מדהים..כמעט כאילו אני כתבתי זה...
עכשיו ברצינות, מאד אהבתי והתחברתי! כתיבה מעולה ממש.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2016 15:24 |
|
| |
טום........ מה יהיה??
הצצתי לכאן הצצה בעלמא.. ונפגעתי.. חץ מתוק לתוך הלב. מזה המדהימות הזאת..? ש ל מ ו ת !!! כל כך אהבתי והתחברתי !!!!!!!!!!!!!
בא לי לעלות על איזה הר (עם פרחים), להקריא את זה לכל העולם ואוי לציפור שתעז לצייץ או לעוף שיפרח או לרציף שיסתייג 
בקיצור, אתה יחיד ומיוחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2016 21:53 |
|
| |
*גווארדיה גוארדיה זו המילה הלטינית המקורית, הכוונה למשמר או פמליה... באנגלית עשו מזה פשוט 'גארדיה' ומאוחר יותר 'גארד'-שומר. בעברית פשוט תבחר מה בא לך מתוך הנל. מה שבטוח זה ש'גברדיה' לא קיימת בשום שפה בשום תקופה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2016 11:35 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
*גווארדיה גוארדיה זו המילה הלטינית המקורית, הכוונה למשמר או פמליה... באנגלית עשו מזה פשוט 'גארדיה' ומאוחר יותר 'גארד'-שומר.
בעברית פשוט תבחר מה בא לך מתוך הנל. מה שבטוח זה ש'גברדיה' לא קיימת בשום שפה בשום תקופה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2016 13:39 |
|
| |
וואו איזה בליסטראות של פירגון.. פרומערית דבי רצה ברשת.. יש לי קבוצת מעריצות..:Pאולי אעשה סדרה בהשראת רציף.."הגווארדיה.." רצה. את רצה במחמאות..תפללי שאני אתחתן כבר ואגיע אליכם לביקור..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2016 13:43 |
|
| |

קבוצת מעריצות=קבוצת תמיכה לא יעילה:) בכל מקרה , כתוב בחן נוגע ללב,יפה לך כישרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2020 19:47 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2020 22:39 |
|
| |
בס"ד וואו איזה פיוט יפה,מעורר ומרגש  אתה ממש כישרוני ורוחני...  אהבתי...תודה רבה טום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|