חחח סורי , לא התכוונתי להרוס לך ... חלק מהמוצרים שלהם ממש טובים , אבל אני מרגישה שאיכשהוא האריזות שלהם מדהימות והריחות מטורפים וגם העיצוב יפה ובסוף המוצר עצמו לא באמת משפר לך את העור , מקסימום נותן לו קצת לחות .. גם הקרמים שלהם לא נספגים כל כך טוב והפילינג סתם שומני .. קיצור קצת מרגיז אותי שבחנות הזאת עובדים בכל כך הרבה דרכים למכור לך מוצר , אבל לא באמת טורחים שהמוצר יבירא את העור וישדרג אותו ... אחרי שניסיתי את הפילינג של סבון הבנתי שהוא הרבה יותר טוב , הוא משאיר את העור נעים וחלק ממש ועוזר בריפוי של פצעים ... את הסבון קצף של ללין כן אהבתי .. אולי אותו אני אקנה שוב אבל איכשהוא אני מרגישה שזה יותר צעצועים מאשר מוצר שבאמת מנקה ...
לא עדכנת אותנו איזה תיק לקחת בסוף ??
תוקן על ידי בתתימן ב- 03/06/2020 09:56:14
נשלח ב-3/6/2020 10:03
בס"ד
חחחח יתכן זה בעיקר מוצרי פינוק
אני בעיקר אוהבת את הריחות הקסומים...ואכן ממש ממליצה על הסבון והקרם קצפת המפנקים שלהם
אבל תודה על המידע...טוב לדעת ,אם יהיה לי רצון בעיקר לשפר עור אקנה מסבון בעז"ה
לדעתי אל תוותרי על חווית קסם הריחות שלהם...אלא תשלבי
חחח איזה מצחיקה .... אותי לא תזהו לפי המראה שלי , אני בטוחה שאני לא נראית כמו שמשיהו מדמיין אותי :)
אפשר להתפנק עם מוצרים שמועילים לעור באמת ... לא יודעת למה החנות הזאת קצת מעצבנת אותי , כאילו יש להם איזה עשר ריחות שהם בונים עליהם מליון מוצרים .. תכלס מוכרים לנו ריח במגוון וראציות ...
נשלח ב-3/6/2020 10:21
בס"ד
חחח כן אבל אם אראה אחת עם תיק מנטה על הגב ישר אחשוב שזו את
חחח נכון את צודקת...אבל זה שונה פילינג מלח לרגליים בריח דובדבן לבין קרם ידיים/אכלוג'ל באותו הריח למשל
באמת מעניין מה ההבדל בין קרם רגליים,לקרם גוף וקרם ידיים באותו הריח
בכל מקרה אף פעם לא חשבתי על זה האמת(;לי המקום הזה/בודי שופ הוא מקום חוויתי... חחח זה מצחיק איך כל אחת חושבת אחרת
אצלי החלום פשוט לישון שם באמצע החנות עם מיטה של נסיכות...
חחח אני שואלת את עצמי איך החנות הזאת שורדת ועוד עם כל כך הרבה סניפים .. עכשו אני מבינה על מי הם עושים קופה. שתדעי לך שהעולם מלא בחברות קוסמטיקה עם מוצרים פי אלף יותר טובים שאת קונה קרם לרגליים וקרם ליידים את מרגישה את ההבדל טוב מאד ורואה שיפור , את בכלל לא חושבת לשאול מה ההבדל בין המוצרים !! !!
ואם את רואה אותי ברחוב תבואי להגיד לי שלום , אני אשמח :)
נשלח ב-3/6/2020 10:51
בס"ד
חחח כן אבל אנלא רואה אתזה בנקודת מבט "שעושים עלי קופה"...
אני שמחה שיש חנויות כאלה שעושות לבחורות טוב בלב...
לא שאלתי כי אני שמתי לב שהקרם רגליים שומני יותר ומלא יותר בלחות בחברה אחרת
אבל בכללית ניסתי חברות בריאות והריחות שלהם משעממים אותי...והעיצוב של המוצר לא נראה מושך
בכל מקרה לדעתי מוצרי ללין/בודי שופ,איכותיים והם משתדלים לא לצרף חומרים לא בריאים...
זלא מוצר סיני זול...אבל ברור לי שיש יותר בריאים/טבעיים(יפה לך שמקפידה על זה(;)...אך כרגע חשוב לי יותר הקסם של המוצרים...
אז בשבילי תזדרזי לקנות כבר את הסבון קצפת...מוצר חובה
חחחח כשאת מרוצה מהמוצרים את לא חושבת שעושים עליך קופה גם אני לא חושבת שפוראבר עשו עלי קופה אם ניסית חברות אחרות וזה היה נראה לך טוב אז אולי באמת זה מה שטוב לך .. לגבי קרם במקרר ... חחח מאיפה יהיה לך מקום במקרר , שימי בארון סגור (מקום קריר ומוצל) אין סיבה שהוא יגיע למעל 25 מעלות חחח מצחיק אותי הכבוד שאת נותנת לקרמים ... כל דבר אצלך זוכה למלוא תשומת הלב :) אני סתם שמה אותם בערימות בארון באמבטיה :)
תוקן על ידי בתתימן ב- 03/06/2020 12:02:06
תוקן על ידי בתתימן ב- 03/06/2020 12:44:20
נשלח ב-3/6/2020 12:43
בתתימן כתבה:
חחח איזה מצחיק זה , גם אני עד לפני שנה אמרתי לחברה שלי איזה כייף לך שאת מרגישה בנח ככה עם תיק גב ... בסוף החלטתי לנסות בעצמי וראיתי שזה הרבה יותר נוח וקל ..
ברור שיש בתיק גב משהו יותר ספורטיבי אבל יש תיקים יותר אלגנטיים ...
תכלס רק לפני איזה חצי שנה התחלתי עם תיקי גב וזנחתי לחלוטין את התיקים הכבדים של NINE WEST או אלדו שהייתי לובשת ..
אני מחפשת את התיק שלי באינטרנט ולא מוצאת שעה ... זה תיק בצבע מנטה חיקוי של MINMIN עם מעוינים מקדימה .. קניתי אותו אצל איזה מוכר בדיזנגוף שהיה מאושר למכור אותו בחמישים שקל ...
יש לי רעיון בשבילך ... את הקרמים שמעוצבים מכוער פשוט תשימי באיזה מגירה נידחת .. לא הכל בחיים זה יופי , גם הקופסא של הגבינה לא כל כך יפה אבל עושה את העבודה :)
היא טוענת שזה שרף לה ממש ממש , לא יודעת כמה בדיוק ... אני שמתי את זה טיפה ממש על הגב והתחלתי להרגיש כאילו זה חודר לשרירים ומחמם ממש את כל האיזור , נלחצתי קצת .. יש במשחה הזאת איזה חומר כימי ממש שמלחיץ אותי ואני לא יודעת אם הוא בריא לשימוש , נראה לי אני צריכה לחקור את זה לפני שימוש קבוע במשחה הזאת.
עשיתי חיפוש בגוגל body cream best packaging design תראי את התוצאות , תמצאי את הקופסא הכי יפה ואת זה תזמיני :)
נשלח ב-3/6/2020 13:11
בס"ד
חחחח זה מה שעשיתי..ועד היום הם במגירה נידחת,ללא שימוש...יתכן שכבר פג תוקפם
שכחתי להגיד שזלא רק העיצוב...גם הקצף חזק ויציב יותר בסבון של ללין(בשונה מבודי שופ) והריח מודגש יותר לדעתי
אממ אם היא מרגישה כך אז שתתייץ עם המוכרת בכללית זו חברה טבעית אבל יתכן שמשולב שם חומר לא טבעי ועדיין הייתי מעדיפה מעט חומר כימי על העור מאשר כדורים נגד כאב...שהם לפעמים מזיקים לגוף מבפנים...כך שבחורה שמשתמשת בזה כמה ימים בכל חודש... אני מאשרת לה