אהבה לא נשארת היא מתחדשת כל פעם היא מגלה טפח דמייני שאת עומדת בלילה סוער וקר באמצע כביש שכוח אל והיא נוסעת את כל הדרך אלייך אם את מאמינה בה ומחכה לרגע שתופיע היא תהיה שם לקחת אותך טרמפ:)
אהבה לא נשארת היא מתחדשת כל פעם היא מגלה טפח דמייני שאת עומדת בלילה סוער וקר באמצע כביש שכוח אל והיא נוסעת את כל הדרך אלייך אם את מאמינה בה ומחכה לרגע שתופיע היא תהיה שם לקחת אותך טרמפ:)
חח איזה פייטני אתה ,טום .. משל ממש יפה :) אני אאמץ אותו בעצב
נשלח ב-27/5/2020 23:53
טום888 כתב:
למה בעצב? אהבה היא כח ביקום שמחבר בין כל האנושות על ידי חיבור האהבה נוצרת (כך גם התניא כותב על האדם ידע את חווה אשתו חייכנית:) כל אדם כדי למצוא אהבה צריך פשוט לתת לכל חיבור או מקום שהיא נמצאת בו לקרות. רק ככה אפשר להגיע לאהבה . מי ששם חומות הוא נשאר רחוק ולבד...
אהבה לא נשארתהיא מתחדשת כל פעם היא מגלה טפח דמייני שאת עומדתבלילה סוער וקרבאמצע כביש שכוח אלוהיא נוסעת את כל הדרך אלייךאם את מאמינה בה ומחכה לרגע שתופיעהיא תהיה שם לקחת אותך טרמפ:)
למה בעצב? אהבה היא כח ביקום שמחבר בין כל האנושות על ידי חיבור האהבה נוצרת (כך גם התניא כותב על האדם ידע את חווה אשתו חייכנית:) כל אדם כדי למצוא אהבה צריך פשוט לתת לכל חיבור או מקום שהיא נמצאת בו לקרות. רק ככה אפשר להגיע לאהבה . מי ששם חומות הוא נשאר רחוק ולבד...
העצב הוא על ההמתנה בלילה קר ... חס ושלום עצב על האהבה .
"כדי למצוא אהבה צריך פשוט לתת לכל חיבור או מקום שהיא נמצאת בו לקרות" . - סליחה שאני אומרת , לא מבינה את התחביר של המשפט הזה .. אתה יודע אני תימניה
נשלח ב-28/5/2020 00:04
בס"ד
חחחח יפה
חחחח הצחקת אותי עם האדם ידע...חחחח
למה הרבה גברים חושבים שאהבה= חיבור? או שאהבה היא תוצר שלו?
בחורה מפרשת את המילה "אהבה" בדרכים אחרות...
אפשר לומר שאצלנו אהבה,בגלל סיבות רגשיות(הערכה לגבר/דאגה,כבוד,השקעה שלו כלפינו) מולידה חיבור... ולא שחיבור מוליד אהבה
אבל הבנתי את כוונתך...צריך להתאמץ ולרצות למצוא אהבה מתוך שמחה וחדווה...
אהבה לא נשארתהיא מתחדשת כל פעם היא מגלה טפח דמייני שאת עומדתבלילה סוער וקרבאמצע כביש שכוח אלוהיא נוסעת את כל הדרך אלייךאם את מאמינה בה ומחכה לרגע שתופיעהיא תהיה שם לקחת אותך טרמפ:)
העצב הוא על ההמתנה בלילה קר ... חס ושלום עצב על האהבה .
"כדי למצוא אהבה צריך פשוט לתת לכל חיבור או מקום שהיא נמצאת בו לקרות" . - סליחה שאני אומרת , לא מבינה את התחביר של המשפט הזה .. אתה יודע אני תימניה
אהבה מתבטאת ברצון לעלות חיוך לאדם אחר לתת לקבל להקשיב להשמיע לעזור להיעזר להשען לסמוך יש המון דרכים שעל ידם אנחנו יוצרים אותה וכל הזדמנות שיש לנו ואנחנו יוצרים ממנה אהבה היא בונה אותנו לחייאהבה בהמשך