|
|
| נשלח ב-19/6/2016 17:23 |
|
| |
היי-טק, עבדות, ומה שביניהם...
שלום לכולם,
אני בן 25-
ומצוי עכשיו בתקופת בירור-
לגבי כיוון ועתיד תעסוקתי,
מאז ומתמיד היה ברור לי-
שהיי- טק אינו התחום שלי,
היות ואני טיפוס חוויתי- שאוהב לעבוד עם אנשים,
כך שלשבת- כמו רובוט-
ממול מחשב- למשך 9 שעות ביום-
לא התחבר לי.
בתקופה האחרונה-
הוצע לי-
להשתלב במסגרת-
שבה לומדים תורה בבוקר 3 שעות ביום,
ואחה"צ- עובדים במחשבים 6.5 שעות ביום.
והתחלתי לחשוב-
אולי במצב כזה- זה לא כ"כ נורא-
כפי שזה נשמע?
ואולי- אוכל לחפש את החוויות והחברה-
מחוץ לתחום העבודה עצמו??
האם זה נראה לכם ריאלי??
או שאולי במוקדם או במאוחר-
יימאס לי??
[שמעתי שתחום ההיי- טק-
הוא תחום שתופעת הסבת מקצוע-
של אנשים שעוסקים בו-
הכי גבוהה].
אציין,
שמבחינת תנאי העבודה-
זה די קורץ לי- במצב שבו אני נמצא כעת,
וכן יש לי כשרון- וכן אהבה מסוימת-
לתחום החשבון,
[שהבנתי שזה קשור-
אע"פ שאינני יודע באמת]
אשמח לשמוע דעתכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2016 08:01 |
|
| |
שלום לך
כללית, אני חושבת שאדם לא יכול להתייחס למקום עבודה רק כמקור פרנסה ולא כחלק ממימוש העצמי שלו.
לכן, כדאי שתבדוק את מהות העיסוק , אם הוא מסקרן אותך מספיק. אם הוא מאתגר אותך . כמו כן, כדאי לבדוק את סביבת העבודה בהיבט החברתי. בשנים האחרונות דווקא בהיי טק מושם דגש להווי החברתי . אפשר לראות זאת בצורת הישיבה , של עמדות פתוחות בחלל רחב ולא כמו בעבר בישיבה בחדרים סגורים. אירועים ופעילויות חברתיות היזומות מצד המעביד. וכמו שציינת, על התחלופה וההסבה בתחום, האם מתאימה לך התנסות זמנית .האם היא יכולה להוות כקרש קפיצה לבאות
בהצלחה ועשיה פוריה ומהנה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2016 20:09 |
|
| |
אני לא מבין את הקשר החברתי בשאלה הזאת. וכי מי שהוא חברותי אז הוא חייב חברה באופן שוטף ?.... יתכן גם שגם במחשבים יש משרות יותר חברותיות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2016 23:21 |
|
| |
תודה רבה לעונים,
רציף,
באומרי חברה-
אני מתכוון- שאני מקבל סיפוק-
מלעבוד בעבודה- שהעבודה עצמה-
היא התעסקות עם אנשים- ועזרה/שירות להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2016 00:40 |
|
| |
| מחפששלום כתב: |  | תודה רבה לעונים,
רציף,
באומרי חברה-
אני מתכוון- שאני מקבל סיפוק-
מלעבוד בעבודה- שהעבודה עצמה-
היא התעסקות עם אנשים- ועזרה/שירות להם. |
|
אל תוותר על עבודה שיעניין אותך. זה לא חייב להיות מחשבים. קח למשל ; פרסום ויחסי ציבור, או לוגיסטיקה, תשקיע זמן באיתור מקצוע מתאים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2016 10:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2016 11:17 |
|
| |
אגב, ב"כיון" בירושלים עושים איבחון תעסוקתי רציני שנמשך יותר מ 4 שעות ב 50 שקל חדש בלבד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2016 00:09 |
|
| |
דרך אגב נתינת שרות לאנשים זו הגדרה רחבה, ואתן דוגמאות יש לשבת כל היום בשיחות עם אנשים וזה ממש לא קל, וזה עשיית סקרים טלפוניים ויש ישיבה מבודדת במרומי העגורן שמעל הבניין ולתת כל הזמן שרות לפועלים ויש מלצרות שזה גם חברתי, ובחרתי עבודות שעל אף שהם חברתיות הן לא קלות, להראות שיש מגוון גדול, ויש בתוכו נעימים פחות ונעימים יותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2017 10:30 |
|
| |
אחי, בהצלחה. אני חושב שהייטק זה לא רק לשבת מול מחשב בדרך כלל (תלוי באיזה תחום בהייטק ובתפקיד) אתה עובד בצוות ורוכש חברים בצוות, ובזמן העבודה גם מפטפטים מידי פעם וסבבה, (אני אומר לך כאחד שעובד בהייטק) הכסף הוא טוב, ויש לך גם לקוחות שאתה הולך לפגישות, וצריך להיות בקשר איתם.כאחד שעשה גם מגמת פסיכולוגיה, בדיוק מהסיבות האלו, אני יכול לומר לך שזה ממש לא כך.
טיסות לזנזיבר
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול