|
|
| נשלח ב-1/3/2017 20:09 |
|
| |
הנשים נוטלות חלק קטן בקליפ.
חמוד שהוא נתן לצבי לצלם ולערוך את הקליפ. ומפתיע שצבי עורך בצורה כזו...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2017 17:46 |
|
| |
[quote]הנשים נוטלות חלק קטן בקליפ. נכון, אבל הקליפ קיבל ע"כ הרבה ביקורת באתרים החרדיים. עדיין, לציבור החרדי בארץ זה לא מתאים.
חמוד שהוא נתן לצבי לצלם ולערוך את הקליפ. הוא כנראה באמת מוכשר.. לכן הם עבדו בשיתןף פעולה. ומפתיע שצבי עורך בצורה כזו...[/quote]
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2017 18:19 |
|
| |
דווקא על הקליפ הזה? חסר קליפים של זמרים שבנות לא רק נוטלות חלק אלא גם ממש מככבות שם? לא באה להצדיק, אני דווקא ממש בעד לשמור על צניעות ולא להכניס נשים לקליפים שמיועדים לכולם!
נכון שיש משהו בקליפ שמזכיר את הקליפ של ארי גולדוואג? הקטע עם הפתק.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2017 19:00 |
|
| |
אני יודעת.. נכון מאוד! ומשום מה, הכרטיסים העלו לי קונוטציה של כרטיסי ביקור של הפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2017 18:39 |
|
| |
וואו-רק עכשיו ראיתי את זה-מדהים איך שקול שלו התחלף,אבל גם בלי לדעת שלמי השיר-שומעים שזה הוא. בקשר לנשים-באמת בעייה,אבל יחסית לאמריקה זה בקטנה-ככה שאין מה לדון את דוד...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2017 04:48 |
|
| |
הקליפ יפה ומושקע מאוד יחסית לגודל הזמר, דוד בהחלט התבגר בעיקר בקולו, זה לא אותו מיוחדות, א"א לומר שהקול השתבח, אבל כייף לראות שהחלום של כולנו שדוד ימשיך במוזיקה ויוציא קליפים ודיסק מתגשם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2017 13:15 |
|
| |
אני חושבת שזה שהקול השתנה זה לא אומר שהוא פחות טוב. צריך להשוות בין דוד- קול של נער בן 16 לבין קול של נער בן 16 שגם זמר (אני יודעת, אולי שינפלד או רוזן שגם שרו בכאלה תקופות) ולא להשוות בין הקול של דוד עצמו מעכשיו ולפני 3 שנים.. זה פשוט גיל אחר לגמרי. אז בשביל הגיל שלו הנוכחי הקול שלו מצויין.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2017 16:05 |
|
| |
מיאמוש אין ספק שאם בוחנים את הקול שלו לפי המצב הנוכחי ללא השוואות אז זה בסדר, אבל ראיתי כמה ביצועים שלו מהתקופה האחרונה ורואים שהוא ממש לא מצליח לשחק עם הקול שלו יותר מידי וואקלית, אין מה לעשות אם קול של ילד אפשר הרבה לשחק לעלות חלק לגבהים וכו, אין סתירה אבל שדוד נשאר דוד שלנו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2017 16:43 |
|
| |
נכון, כי זה חלק מהמאפיינים של שינוי קול. אני גם ראיתי ביצועים שלו לאחרונה, שהוא שר בלייב בכיתה שלו.. הקול שלו עדיין נשמע טוב לאוזן. (היו סולנים של מיאמי שכשהקול שלהם השתנה הוא היה נשמע זוועה..)
דוד בהחלט נשאר שלנו. הוא אפילו שלח מייל לפורום(למייל שבו הוא שלח את התשובות לראיון ששלחתי לו) עם קישור, וכמה מילים:)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2017 16:45 |
|
| |
נשאר וישאר... נקווה שיהיה לו מספיק שכל להמשיך עם המוסיקה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2017 16:45 |
|
| |
בינתיים נראה שזו השאיפה שלו. הוא גם כתב לנו את זה בראיון.. קראת את הראיון?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2017 18:03 |
|
| |
כן קראתי-אבל שלא ירד מזה גם אם לא יתפוס כמו שהוא חשב(אולי) יש לציין שהראיון הנ''ל הוא ממש יפה!!!-לעניין!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2017 20:42 |
|
| |
נכון.. נחיה ונראה:) כיף לשמוע, מוזמנת להגיב בפירוט שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2017 01:44 |
|
| |
| מיאמוש כתבה: |  | נכון, כי זה חלק מהמאפיינים של שינוי קול. אני גם ראיתי ביצועים שלו לאחרונה, שהוא שר בלייב בכיתה שלו.. הקול שלו עדיין נשמע טוב לאוזן. (היו סולנים של מיאמי שכשהקול שלהם השתנה הוא היה נשמע זוועה..)
דוד בהחלט נשאר שלנו. הוא אפילו שלח מייל לפורום(למייל שבו הוא שלח את התשובות לראיון ששלחתי לו) עם קישור, וכמה מילים:) |
|
נכון שהקול שלו קול מצויין עדיין ורחוק מלהישמע לא טוב, אבל אני פשוט עדיין חי ונושם את הימים של הסולויים המדהימים והחלקלקים שלו.. מקווה שימשיך באמת. הסרטון שגרם לי לחשוב מה שכתבתי זה סרטון אחד לפני האחרון בערוץ יוטיוב שלו שהוא שר באיזה חתונה.. בקשר למייל שהוא שלח, לא ידעתי זה נפלא וכיף שיש קשר בין פרחים שמכירים בפורום וזוכרים אותנו.. אם יהיה לנו עוד כמה כאלה זה יהיה בכלל ליגה אחרת של פורום.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2017 11:57 |
|
| |
נכון מאוד.
|
|
|
|