|
|
| נשלח ב-10/7/2016 01:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 01:25 |
|
| |
את עצמי כמובן זה המון... רגע,ואחרי החתונה מה? אני אעבוד, פייר (כשהוא ילמד), אני אכנס להריונות של 9 חודשים ואלד, פייר. אני אבשל, פייר...
מהם כמה פרוטות עלובות בפגישות לעומת כל זה???
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 02:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 04:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  | פרומערית ו 990 תמשיכו לשוחח בפגישה בבקשה  |
|
אתה לא מחליט פה 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 09:01 |
|
| |
אין לך זכות להרגיש 'נתינה' בכל מה שכתבת... לפי מורות ומנהלות לדורי דורות- זו החובה (או הזכות?) שלך מדורי דורות. יישר כוח לבעלך שיזכה אותך לעשות את כל הנ"ל. אם זה קשה לך או לא כיף לך -בידך הבחירה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 10:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 15:13 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אין לך זכות להרגיש 'נתינה' בכל מה שכתבת... לפי מורות ומנהלות לדורי דורות- זו החובה (או הזכות?) שלך מדורי דורות. יישר כוח לבעלך שיזכה אותך לעשות את כל הנ"ל. אם זה קשה לך או לא כיף לך -בידך הבחירה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני לא יודעת מה אצלך, וכנראה שגם אתה לא יודע מה אצלי - בחוג ממנו אני מגיעה, מקובל.ולכן כדאי לחסוך את הויכוח בכך שאומר לך ש: אצלנו אכן מקובל שבחור משלם על מונית ומשלם על שתיה. כך שאם הוא מחליט שלא לעשות זאת - הוא יוצא מהנורמה, ותמיד יהיו בנות שגם הן לא בטווח הנורמה שלנו - ויאללה שידעך. ולגבי העבודה של האישה - דווקא מקובל אצלנו שבעיקר מחנכים את הבנות ליראת שמים של הבעל וללישיבה בכולל בשנים הראשונות לנישואים בלבד - למעט אלה שבאמת באמת חשקה נפשם בתורה, ואז - שייתחשבנו עם האישה שלקחו...ומי שתסכים תבוא עליה ברכה. סוף פסוק
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 16:37 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| IAF990 כתב: |  | אין לך זכות להרגיש 'נתינה' בכל מה שכתבת... לפי מורות ומנהלות לדורי דורות- זו החובה (או הזכות?) שלך מדורי דורות. יישר כוח לבעלך שיזכה אותך לעשות את כל הנ"ל. אם זה קשה לך או לא כיף לך -בידך הבחירה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני לא יודעת מה אצלך, וכנראה שגם אתה לא יודע מה אצלי - בחוג ממנו אני מגיעה, מקובל.ולכן כדאי לחסוך את הויכוח בכך שאומר לך ש: אצלנו אכן מקובל שבחור משלם על מונית ומשלם על שתיה. כך שאם הוא מחליט שלא לעשות זאת - הוא יוצא מהנורמה, ותמיד יהיו בנות שגם הן לא בטווח הנורמה שלנו - ויאללה שידעך. ולגבי העבודה של האישה - דווקא מקובל אצלנו שבעיקר מחנכים את הבנות ליראת שמים של הבעל וללישיבה בכולל בשנים הראשונות לנישואים בלבד - למעט אלה שבאמת באמת חשקה נפשם בתורה, ואז - שייתחשבנו עם האישה שלקחו...ומי שתסכים תבוא עליה ברכה. סוף פסוק |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 16:43 |
|
| |
לא
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 20:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 20:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 21:52 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
בכיף, דבי, תספרי לנו על עצמך, מה את מחפשת ?
|
|
לספר על עצמי או על מה אני מחפשת? כי אם אני אתחיל לספר על עצמי זה עלול לקחת זמן...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 23:19 |
|
| |
| Debie כתב: |  | בכיף,דבי, תספרי לנו על עצמך,מה את מחפשת ? לספר על עצמי או על מה אני מחפשת? כי אם אני אתחיל לספר על עצמי זה עלול לקחת זמן... |
| בשביל שיחות כאלה יש סמול טוק. אני מבקשת לא להסיט את נושא האשכול לשיחות אישיות
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 23:21 |
|
| |
| Debie כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
בכיף, דבי, תספרי לנו על עצמך, מה את מחפשת ?
|
|
לספר על עצמי או על מה אני מחפשת? כי אם אני אתחיל לספר על עצמי זה עלול לקחת זמן...
|
|
את שחומה או בהירה ? כי אני מכיר מישהו מקסים עם המון המון סבלנות שמחפש שחומה/בהירה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|