|
|
| נשלח ב-10/7/2016 23:25 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | Debie כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | בכיף,דבי, תספרי לנו על עצמך,מה את מחפשת ? |
| לספר על עצמי או על מה אני מחפשת? כי אם אני אתחיל לספר על עצמי זה עלול לקחת זמן... |
|
את שחומה או בהירה ? כי אני מכיר מישהו מקסים עם המון המון סבלנות שמחפש שחומה/בהירה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| איפה המנהל טום שיחזיר אותך לאיזון בבקשה??? ביקשתי לא לנהל פה שיחות סלון, קשה לך?אני מבקשת מהמנהל שימחק בבקשה הודעה זו וכל הקשורות אליה! לא פתחתי אשכול סלון, פתחתי אשכול בשביל נושא מסויים מאד
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2016 10:26 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | Debie כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | בכיף,דבי, תספרי לנו על עצמך,מה את מחפשת ? |
| לספר על עצמי או על מה אני מחפשת? כי אם אני אתחיל לספר על עצמי זה עלול לקחת זמן... |
|
את שחומה או בהירה ? כי אני מכיר מישהו מקסים עם המון המון סבלנות שמחפש שחומה/בהירה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| איפה המנהל טום שיחזיר אותך לאיזון בבקשה??? ביקשתי לא לנהל פה שיחות סלון, קשה לך?אני מבקשת מהמנהל שימחק בבקשה הודעה זו וכל הקשורות אליה! לא פתחתי אשכול סלון, פתחתי אשכול בשביל נושא מסויים מאד |
|
את מוזמנת לפנות למנהל בפרטי ולא להציף את האשכול הזה !  פרומערית יקרה, מי שירצה להגיב - יגיב, דיבורים אחרים לא מפריעים, ככה זה בכל אשכול, משוחחים גם על נושאים אחרים כדי להחזיק את האשכול קדימה. אנחנו עוזרים לך ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2016 12:53 |
|
| |
פרומערית, אם את צריכה עזרה בלקשור קשר על רציף החציף, אני איתך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2016 14:04 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | פרומערית, אם את צריכה עזרה בלקשור קשר על רציף החציף, אני איתך. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2016 16:16 |
|
| |
אני איש האבטחה הגברתני שידחוף באגרסיביות כל מי שיקלקל את כובד הראש היאה לאשכול הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2016 19:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2016 10:59 |
|
| |
פרומערית, את יכולה לשאול את השדכנית שתספר לך איפה יש בית מלון מתאים, וגם לבקש מהשדכנית לשאול באיזה מקומות נוח לו לבחור דנן - שתפגשו. בהצלחה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 10:04 |
|
| |
פרומערית, שמעתי שבמלון לאונרדו סיטי, בגבול רמת גן - תל אביב, לא רחוק מרכבת ארלוזורוב, - המחירים סבירים . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2016 14:21 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אין לך זכות להרגיש 'נתינה' בכל מה שכתבת...
לפי מורות ומנהלות לדורי דורות- זו החובה (או הזכות?) שלך מדורי דורות. יישר כוח לבעלך שיזכה אותך לעשות את כל הנ"ל.
אם זה קשה לך או לא כיף לך -בידך הבחירה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
בס"ד
עדיין תפקדיו של גבר זה להודות...
|
|
|
|
|