|
|
| נשלח ב-6/7/2016 15:53 |
|
| |
טום ,כרגיל כתיבה יפה ומרתקת.. אחוזים ניתן להעביר גם בפאייפאל
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2016 11:47 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
| Debie כתבה: |  |
ברוכה הבאה ! בקשר לשאלה שלך, אולי תפתחי פוסט על הנושא, תספרי בדיוק במה זה מתבטא, האם זה מחמיר עם השנים/הפגישה - או שמא.. מה עשית כדי לפתור את הבעיה ?  יש ביוטיוב כמה קליפים על חרדות חברתיות.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה על קבלת הפנים. אז הבעיה שלי היא, שאין לי חרדות חברתיות. ברגיל אני די טיפוס שלא סותם את הפה, ועל כל דבר יש לי חוות דעת מפורטת ומנומקת. פשוט בדייטים אני לא מצליחה לפתוח את הפה. אני לא אפתח בשלב זה פוסט, שלא יגידו, 'זאתי מקרוב באה, וכבר שפוט תשפוט'.. סתם..פשוט אין לי חשק לתת לבעיה שלי כותרת..פשוט יש כאן ידע עצום על דייטים..אז תחלקו קצת.. |
|
(אני על תקן של יועץ הבית)
תקשיבי, זה דווקא חמוד לאללה בחורה בישנית .
את מדברת קצת ?
יש איזשהוא שלב שאת נפתחת יותר ?...
|
|
יועץ הבית!?! מה המחיר!?!
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2016 11:52 |
|
| |
את מדברת קצת ?
|
|
בא נגיד, שבדרך כלל, הבחור נלחץ, מנסה 'לסחוב' את השעה, ואני משתעממת, כי הוא לא באמת מצליח למצוא כל הזמן מה לומר, ואז אין לי חשק להמשיך פגישה שניה...כי יש לי מספיק דרכים לשעמם את עצמי בלי לצאת מהבית.. למעשה, מה שבעצם מפריע לי זה, שביום-יום אני טיפוס כייפי, מצחיק ופטפטן. מבאס אותי שדווקא מתי שאני צריכה את התכונות האלה, הן פשוט נכנסות לשנת חורף.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2016 12:30 |
|
| |
מה ניסית לעשות כדי לפתור את הקושי ?
|
|
הניסיון הכי דרמטי שלי לפתור את הקושי הוא...לעבור לבחור הבא. אני יודעת שזה לא הכי חכם (טוב, נו, דבילי לגמרי) אבל הסיטואציות האלה פשוט משגעות אותי. מה עושות בנות שהן ברגיל ביישניות? איך הן מסתדרות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2016 12:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2016 13:19 |
|
| |
מה ניסית לעשות כדי לפתור את הקושי ?
|
|
הניסיון הכי דרמטי שלי לפתור את הקושי הוא...לעבור לבחור הבא. אני יודעת שזה לא הכי חכם (טוב, נו, דבילי לגמרי) אבל הסיטואציות האלה פשוט משגעות אותי. מה עושות בנות שהן ברגיל ביישניות? איך הן מסתדרות? |
|
את יכולה לשתף את האיש מולך בקושי.. זה רעיון קצת מופרע, זה עשוי לעזור. את יכולה לשחק משחקי סימולציה עם בת אחרת אפילו, וככה לתרגל ולהתרגל  את יכולה להתייעץ עם יועצת, נראה שאת זקוקה לתמיכה ועיצה מקצועית, יתכן שבסופו של דבר תקבלי את התמיכה כאן, על ידי שמישהו יבוא ויספר שגם אצלו זה היה ככה, והוא עשה ככה וככה. ואת יכולה פשוט לקחת רסקיו . זה אמור כנראה לעזור . אני מציע שתלכי על משחקי סימולציה, שימי בובה מולך ותחשבי שהוא הגבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2016 14:45 |
|
| |
הלוואי עלי הבעיה הזו... אם אין מה להגיד, אברבר שטויות. אספר על החלום שהיה לי אתמול, פלפולי מחשבה של אותו רגע, שטויותתתתת. באמת חייבים להפסיק אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2016 16:24 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | טום ,כרגיל כתיבה יפה ומרתקת.. אחוזים ניתן להעביר גם בפאייפאל |
|
פוברסקי אמר שכבר קבלת.:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 15:51 |
|
| |
| Debie כתב: |  |
את מדברת קצת ?
בא נגיד, שבדרך כלל, הבחור נלחץ, מנסה 'לסחוב' את השעה, ואני משתעממת, כי הוא לא באמת מצליח למצוא כל הזמן מה לומר, ואז אין לי חשק להמשיך פגישה שניה...כי יש לי מספיק דרכים לשעמם את עצמי בלי לצאת מהבית.. למעשה, מה שבעצם מפריע לי זה, שביום-יום אני טיפוס כייפי, מצחיק ופטפטן. מבאס אותי שדווקא מתי שאני צריכה את התכונות האלה, הן פשוט נכנסות לשנת חורף.
|
|
ההודעה הארוכה בהיסטוריה באיחור של שבוע (די נרשמתי בשביל ההודעה הזאת): יכול להיות שהבעיה של למצוא על מה לדבר נובעת מכך שאתם לא מרגישים בנח זה עם זה. האם יכול להיות שכך זה אצלך? יש אנשים שממש טובים בלשבור את הקרח אפילו בסיטואציות הכי מביכות ויש כאלה שפחות.
לדעתי (אבל קשה לי להתחייב על אחוזי הצלחה) צריך להיות יוזמתיים ולחפש דרכים איך להוריד את המתח. למשל: (כמה דברים שחשבתי עליהם או שלמדתי משוברות קרח מוצלחות ממני)
1. לסטות התסריט. כשנפגשים ושואלים "איך הייתה הנסיעה" זו דרך להישאר באזור הנוחות. אפשר לנסות להתנהג ולדבר בצורה קצת יותר מפתיעה. לדבר הרבה, לפחות בהתחלה. אפילו אם זה נשמע דיבורים מטופשים. מותר לקשקש קצת.
2. לנסות להגיד משהו טיפה אישי. קשה סתם לשבת ולהתפלסף שעה. מותר קצת להיפתח ולהגיד משהו שבאמת מרגישים (היה לי יום מדהים/דפוק) וזה קשור לנקודה הבאה.
3. לקחת סיכונים. בפגישה הראשונה יש פחד שהבחור/ה יחזרו הביתה ויספרו לשדכנית ולכל העולם כמה אנחנו טפשים/נרקסיסטיים/פטפטניים וכדו'. כשהפגישה נעשית בזהירות וחשש של שני דיפלומטים באמת קשה לזרום. האמת היא שעדיף לאבד כמה בני זוג שטחיים ורכלנים בשביל הבן זוג האחד שהוא לא כזה. חוץ מזה שהשקרנים תמיד ימצאו משהו להתפס אליו.
4. אפילו שיצא לזה שם רע - לפעמים כדאי להתכונן ולחשוב מראש על נושאים לדבר כלליים לדבר. הסיבה היא שבחורים ובחורות בדרך כלל מגיעים ממקומות מאוד שונים ופשוט משעממים זה את זה. מותר לחשוב קצת לפני הפגישה מה אני יודע על הצד השני? מה מעניין אותי בקשר אליו? לפעמים (ושוב מה שאני רואה מהצד שלי) בחורות אומרות "כן יש לי תשע אחיות אז אני לא יודעת שום דבר על ישיבות" שזו דרך ממש מוצלחת לשבת ולהשתעמם זה עם זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 18:48 |
|
| |
לperson1: דבר ראשון, ברוך הבאה...סוף סוף אני לא העלה הכי ירוק על העץ... דבר שני, אני ממש גאה בעצמי שאני זאת שדובבתי אותך..
רציף, קבל דיבוב דבי בשידור חי!!!
|
|
|
|
|