|
|
| נשלח ב-19/7/2016 10:10 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | לperson1: דבר ראשון, ברוך הבאה...סוף סוף אני לא העלה הכי ירוק על העץ... דבר שני, אני ממש גאה בעצמי שאני זאת שדובבתי אותך..
רציף, קבל דיבוב דבי בשידור חי!!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 10:57 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
דבי, לפי דעתי, את מדברת יפה יפה בפגישות, וסתם בא לך להסתלבט עלינו  |
|
בא נפריד. אני פה בשביל להסתלבט עליכם...את השיחות הרציניות אני אשאיר לאנשים אמיתיים בחיים שלי...  ולכן למרות שבאמת אני מסתבכת קשות בפגישות, אני לא ממש מצפה למצוא פה את הפתרון...במיוחד שאני יודעת איפה יושב המחסום שלי... ו..טוב, לא יודעת למה אני מרגישה צורך לדחוף את זה עכשיו, אבל ממש נחמד לי פה..יש כאן דיונים משעשעים, וטיפוסים מעניינים.. לperson1 מחכה פסטיבל..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 14:18 |
|
| |
דבי התאהבה בנו :)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 14:36 |
|
| |
יש לך אינטואיציה חזקה, אה?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 10:27 |
|
| |
דבי, הסופר והסיפור חיים ולדר מציע לקחת קלמנרבין אם יש חרדה  זה נמכר ללא מרשם רופא בבתי המרקחת . כ
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 20/07/2016 10:27:47
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 12:06 |
|
| |
כל יום שעובר אני משתכנעת שצריך להכתיר אותך באופן רשמי ליועץ החצר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 13:28 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
דבי, הסופר והסיפור חיים ולדר מציע לקחת קלמנרבין אם יש חרדה  זה נמכר ללא מרשם רופא בבתי המרקחת . כ
תוקן על ידי רציף ב- 20/07/2016 10:27:47 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 22:42 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
זו תרופה כימית!?!
|
|
כן, כי זה בדיוק יקבע האם אני אקח את התרופה הזאת או לא...
ולעניינו, אני מהאלה המשוגעים שלא לוקחים משככי כאבים מטעמי בריאות ולא לוקחים תרופות פסיכיאטריות מטעמי חרדה קשה מלהיות מאוזנים פתאום... בררר...משקשקות לי הברכיים רק מלחשוב על זה..  סתם ככה, אולי אני אפתח פורום "חרדים חרדים"...מה אומרים???
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 01:30 |
|
| |
|
| נשלח ב-21/7/2016 01:34 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | וכי ר' משה בן מיימון נתן מרשמים של תרופה זו!?!
|
|
וואי, ניוטרל, אתה מעלה נקודות כאלה חשובות, תמשיך ככה, ותהיה הסגן של רציף.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 02:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 10:53 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
וכי ר' משה בן מיימון נתן מרשמים של תרופה זו!?!
וכי התרופה הזאת כתוב בתורה ?  אין קשר אם הרמב"ם נתן את התרופה או לא. התרופה הזאת היא טבעית, ואני חוזר בי, עדיף לא לקחת תרופות בלי מרשם, גם תרופה טבעית, כי הדמיון שלנו עלול להפחיד אותנו מתרופות, ואז אנחנו עלולים להרגיש דפוקים כי נטלנו תרופה.. יש דברים יעילים שאפשר לעשות, קודם כל להיות רגועים, לישון, לאכול, לשתות, ולעשות דברים שעושים לנו שלווה, כמו הליכה, שוקולד, קפה וכו' ויש לי עיצה מעולה, כוס /כוס וחצי חלב מרגיע לגמרי. אלא שתנסו את זה לפני כן, כי יש כאלה שזה יגרום להם לתגובה של קיבה רכה. הייתי מחפש לכמה עלמות כאן, איזה עיצה איך לסתום את הפה  אולי שינסו את ; שער השתיקה, בספר ; אורחות צדיקים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 11:01 |
|
| |
יואו ....רציף חזק עם ייעוצים... רק אם אפשר להיות יותר ספציפי כשאתה מדבר על 'עלמות' עלומות...
|
|
|
|
|