|
|
| נשלח ב-20/7/2016 12:16 |
|
| |
אםשלום את צודקת גם סטרייטים מפתים . וכשהם מפתים הם נאשמים בהטרדה מינית. לעומת מצעד הגאווה. כהשדבר נעשה בצורה אגרסיבית ומוחצנית, נראה בעייניך לגיטימית. ראי - הרבה יותר מכמה עשורים תופעת ההומוים היתה קיימתאיך לא - היו מועדונים מקומות מפגש רבים ברחבי הערים וכד' זה לא הפריע לאף אחד מהדתיים החרדים והרבנים. ואם זה הפריע הם לא קראו עליהם תגר. או כינויי גנאי . לא יצאו להפגין מול המועדונים ומקומות המפגש. מה שקורה בשנים האחרונות הם קריאות קרב של הקהילה על הסטרייטים. הרבנים המחנכים רק מתגוננים. את יודעת כי בספר החוקים של המדינה עם הקמתה. -הומוסכסואליות היא עבירה פלילית. לא זכור לי כי כי הכנסת חוקקה חוק להסרת העבירה הזו. לא זכור לי שנעשה משאל עם בנושא, להתירו. מה שנעשה בפועל הם מיליטנטיות אגרסיבית של קבוצות בכפייה דעת על כלל הציבור. כמו כל אנטישמי מצוי אני מצהיר בזה כי אין לי דבר נגד הגאים יש ממכרי שהם כאלה, כשהייתי פעיל יותר בניהולם של מפעלי ועסקי, מעולם לא הדרתי או תם מהעבודה או מעסקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 13:42 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | ... ולכל אלו הטוענים כי אנו מקבלים מחללי שבת ואוכלי נבילות וטריפות בועלי נידות וכ' אמת ונכון. ... |
|
יצאתי להפך בזכותם של המתעתדים לצעוד מחר ברחובות ירושלים, ומצאתי כי ככל הנראה אף אחד מהם לא ייכשל בבעילת נידה, ואכמ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 14:10 |
|
| |
ירוחם,האיסור הפלילי על משכב זכר בוטל ב1988.
האיסור בוטל רק בגלל התקוממויות ומילטנטיות אגרסיבית .
אתה מתגעגע לזמן שהכל היה בשושו מתחת לשטיח-נו הרבה חרדים מתגעגעים לזה.לפי הרעיון שמה שלא רואים לא קיים.
גם לגבי הטענה המגוחכת שלך על הטרדה אתה טועה כי בינתיים אין איסור במדינת ישראל לצעוד בלבוש מינימלי ברחובות העיר. מי שמתפתה מזה שיצעד לבית כנסת במאה שערים ויגיד תהילים עד סיום המצעד וכך ינצל מהטרדה מינית ר"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 15:26 |
|
| |
| מואדיב כתב: |  |
...
ולכל אלו הטוענים כי אנו מקבלים מחללי שבת ואוכלי נבילות וטריפות בועלי נידות וכ' אמת ונכון.
...
יצאתי להפך בזכותם של המתעתדים לצעוד מחר ברחובות ירושלים, ומצאתי כי ככל הנראה אף אחד מהם לא ייכשל בבעילת נידה, ואכמ"ל.
|
|
להפוך בזכותם זו מצווה גדולה. אבל איני שותף לדעתך על כך שלא יכשלו. בתוך עמי אני יושבת- הרבה מהם אוחזים בזה וגם מזאת הם לא מניחים את ידם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 15:48 |
|
| |
מואדיב אני מקווה שאתה יודע מה משמעות הב' בלהט"ב.
אפרים האיסור לא בוטל בגלל התקוממות ומיליטנטיות אגרסיבית. אלה הזיות שומחך הקודח המציא. אתה מוזמן לספר לנו על אותן התקוממויות, שניהנה גם אנחנו. האיסור בוטל בגלל 'תרגיל' ששולמית אלוני עשתה לח"כים הדתיים. זה לא בדיוק שהח"כים הדתיים נכנעו להתקוממויות המיליטנטיות שבראת, או שאלוני הייתה צריכה התקוממויות כאלה בשביל לנסות לבטל את החוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 20:02 |
|
| |
מקור
img2.timg.co.il/forums/1_97998016.doc
התכוונתי להתקוממיות מיליטנטיות בארה"ב .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 21:05 |
|
| |
ילמדונו המומחים. זוג חד מיני שנישא כיצד מתירים את נישואיו והאם חלים על נישואים אלו תקנות הביגמיה של המדינה?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 00:52 |
|
| |
300 רבנים תומכים ברב שאמר "הומואים הם סוטים", בהם המועמד המוביל לרב המשטרה פרסום ראשון: בין הרבנים שחתמו על הצהרת התמיכה ברב יגאל לוינשטיין, גם מי שנחשב למועמד המוביל לתפקיד רב המשטרה: "אין מקום למתן לגיטימציה לתופעות ולהתנהגויות הבאות להעלות על נס אורח חיים המנוגד למוסר האנושי ולדרכה של תורה". אחד היוזמים תקף את השר בנט
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 07:15 |
|
| |
בנוגע להודעת מעמיק - ספק כמה נבון לדחוף כעת למלחמת דת בין המדינה לצבור הדתי לחכות 20 שנה יהיה יעיל יותר
תוקן על ידי תלמידטועה ב- 21/07/2016 07:16:22
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 09:01 |
|
| |
צעג .1 כל המושג נישואין הוא שריד לתרבות דתית שהייתה קיימת בעבר וכיום נוגעת גם לחוקי מס והיא תקלה שלה צריכים פיתרון ולא להיפך (והפיתרון כמובן ביטול המושג)
2 החוק אוסר לקיים נישואין שתקפים (חוקית =) עפ"י הרבנות לגבר אחד עם שתי נשים או להיפך (דבר שכמובן אין לו תוכן). ובו זמנית החוק לא מתיימר לבטל (גם לא לגבי חוקי מס) נישואין שתקפים עפ"י הרבנות אף שהם בניגוד לחוק (כמו שתחי נשים לגבר אחד או נישואי קטינה ועוד).
3 הפיתרון המושלם לבעיית הגדרת זוגות חד מיניים כמשפחה ולעוד כמה בעיות היא לבטל את המגדריות כלומר לא יכיר החוק במושג זכר או נקבה כי אם אדם.
4 הטירוף של החד מיניים (בין הייתר) דרישה להחיל אבהות לילד שנולד מזרע של אדם אחד (שלא על ידי משגל) לשני אנשים שונים (יותר פשוט מזה, זה להחיל אבהות לאדם על ילד שילדה אשתו החוקית מגבר אחר)
5 אל דאגה עוד דור החד מיניים יכחדו ויישמדו כי אין להם אפשרות של רביית בתולין....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 09:38 |
|
| |
| בערולאאדע כתב: |  | .
5 אל דאגה עוד דור החד מיניים יכחדו ויישמדו כי אין להם אפשרות של רביית בתולין.... |
|
יש לך תעודת ביטוח שהדור הבא של החד-מיניים, לא יצא מהמשפחה שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 10:45 |
|
| |
שאלו בחור למה אתה לא מתחתן ומוליד ילדים? השיב - כי אני עקר -מאיפה את יודע כי אתה עקר? - אצלנו במשפחה זה תורשתי- אבא שלי היה עקר סבא שלי היה עקר וגם סבא רבא שלי היה עקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 11:34 |
|
| |
מואדיב
< במי
שקיים דיברתי. אילו הנישואין היו רק לשם
כך, היה הדבר נאסר<
ראה נדה דף יג עמוד ב:
"ת"ר: הגרים והמשחקין בתינוקות
מעכבין את המשיח. בשלמא גרים - כדר' חלבו, דא"ר חלבו: קשין גרים לישראל כספחת.
אלא משחקין בתנוקות מאי היא? אילימא משכב זכור - בני סקילה נינהו! אלא דרך אברים -
בני מבול נינהו! אלא דנסיבי קטנות דלאו בנות אולודי נינהו, דא"ר יוסי: אין
בן דוד בא עד שיכלו כל הנשמות שבגוף, שנאמר כי רוח מלפני יעטוף ונשמות אני עשיתי".
"ויש להבין מה איסור יש בלקיחת קטנה...".
(שו"ת שואל ונשאל חלק ה - אבן העזר סימן מח).
הרב הצבאי המיועד: יש
להרוג מחבלים שנפצעו, הומואים
הם חולים ונשים הן ...
תוקן על ידי נישטאיך ב- 21/07/2016 12:02:00
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 12:01 |
|
| |
הערת שוליים האם הסיבה שיותר נשים פועלות (פוליטי וכו') בעד הפרוצים מאשר גברים, שעדיף לנשים שגברים יעסקו זע"ז ויניחו מלהטרידם ??
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 12:26 |
|
| |
דברי מיימוני על כותרת אשכול אחר (ז"ל) בקשר לדיון על אפשרות להתרת דמם של הומואים
"כמה הערות לעת עתה.
א. הכותרת מכוערת. מוטב מילה אחרת, החל ב"שוכבי משכב זכר" וכלה ב"חד מיניים". יתכן שהמונח שהשתמש בו בעל האשכול הוא טכני אבל עבורי ואני משער שלא רק עבורי זו מילה גסה."
איפוה הוא עכשיו מימוני קראו בקול גדול אולי ישן הוא וייקץ או שמא במשך שנה נוספת דעת הקהל (או הקהילה..) השפיעה גם עליו קצת...
ואגב האם יש מקום חנייה מוסדר למשאיות במסלול המצעד ?
|
|
|
|
|