|
|
| נשלח ב-26/9/2016 22:46 |
|
| |
תראו בתגובות של הכתבה על העימות בוויינט ; תושב מיאמי מדווח שטראמפ פותח פער במדינות המתנדנדות (?) פלורידה פנסילבניה ועוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2016 23:04 |
|
| |
too close to call הסקרים והמומחים מדברים על מירוץ שאין בו יתרון ולו קל לאחד הצדדים. הניו יורק טיימס חושבים שטראמפ צריך להוכיח בעימותים שהוא נשיאותי. מתוקף שמאלנותם, הם מקווים שהוא יבחר בטקטיקה הזו, ויכשל. האמת היא שטראמפ לא יכול להשיג תדמית נשיאותית, ואיך שהוא התנהג עד כה, הוא גם לא רוצה בתדמית כזאת. נדמה לי שאם הוא ינתח מה הביא אותו עד הלום, כלומר, ההצלחה הפנומנלית בעימותים בפריימריס, הוא יגלה שזו הושגה בטקטיקות מאוד לא נשיאותיות. יש להניח שטראמפ פשוט ינסה לשחזר את ההעלבות, ההקנטות, הצמדת שמות הגנאי, והפגנת העליונות והווינריות. אם הוא יצליח, הילארי גמורה בעוד פחות משבע שעות.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 26/09/2016 23:05:26
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 00:19 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 03:35 |
|
| |
עודכן מאז...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 06:11 |
|
| |
כל הפרשנים אומרים שהוא פספס בעימות הראשון, היא הייתה מוכנה, מרשימה ורגועה, הוא לא . ימים יגידו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 06:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 07:59 |
|
| |
הניתוחים המוקדמים של העימות אומרים בעיקר שטראמפ לא הצליח להפעיל את יכולות השפלת והקטנת היריב שהפגין בפריימריס. קלינטון שרדה את ההעלבות שלו מצוין, ונראתה חזקה מאוד מולו. אמנם הוא לא הפסיד לה בצורה ברורה, מן הסתם תהיה מחלוקת על זהות המנצח, מה שברור, את שבירת המפרקת שעברו ג'ב בוש ומרקו רוביו, טראמפ לא הצליח לשחזר. הנשק החזק ביותר של טראמפ נוטרל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 08:05 |
|
| |
| חבוט_רמי כתב: |  |
הניתוחים המוקדמים של העימות אומרים בעיקר שטראמפ לא הצליח להפעיל את יכולות השפלת והקטנת היריב שהפגין בפריימריס. קלינטון שרדה את ההעלבות שלו מצוין, ונראתה חזקה מאוד מולו. אמנם הוא לא הפסיד לה בצורה ברורה, מן הסתם תהיה מחלוקת על זהות המנצח, מה שברור, את שבירת המפרקת שעברו ג'ב בוש ומרקו רוביו, טראמפ לא הצליח לשחזר. הנשק החזק ביותר של טראמפ נוטרל.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 09:26 |
|
| |
רוב הפרשנים והסקרים טוענים שטראמפ היה יותר טוב, הוא היה נשיאותי, למעט סי אן אן השמאלני שמצהיר בפירוש שהסקר שלו נעשה בין תומכי קלינטון, ואותו וויינט ווואלה מצטטים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 10:47 |
|
| |
השאלה היא לא האם טראמפ הפסיד, אלא בכמה. מה גודל הנזק שנגרם לו. הוא אמר אמת כשטען לפני העימות שהוא לא מתכונן, וקלינטון נתנה הופעה מתוכננת היטב, מושקעת ויקרה מאוד. התוצאה חדה וברורה למדי. השאלה לפני העימות לא היתה מי ינצח, אלא האם קלינטון תשרוד את בית המטבחיים הטלויזיוני של דונלד טראמפ. שרדה ובגדול. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 13:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 13:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 13:26 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 16:12 |
|
| |
| חבוט_רמי כתב: |  |
השאלה היא לא האם טראמפ הפסיד, אלא בכמה. מה גודל הנזק שנגרם לו. הוא אמר אמת כשטען לפני העימות שהוא לא מתכונן, וקלינטון נתנה הופעה מתוכננת היטב, מושקעת ויקרה מאוד. התוצאה חדה וברורה למדי. השאלה לפני העימות לא היתה מי ינצח, אלא האם קלינטון תשרוד את בית המטבחיים הטלויזיוני של דונלד טראמפ. שרדה ובגדול.
|
|
טראמפ היה חייב לשדר איפוק ויצוגיות נשיאותית, לא היה שייך שיצליף וישפיל ויפגע. טראמפ השיג יתרון בעימות מעבר לקלינטון. נתראה בקרוב בסקרים החדשים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|