בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/9/2016 16:27 לינק ישיר 

חבוט_רמי כתב:
השאלה היא לא האם טראמפ הפסיד, אלא בכמה. מה גודל הנזק שנגרם לו. הוא אמר אמת כשטען לפני העימות שהוא לא מתכונן, וקלינטון נתנה הופעה מתוכננת היטב, מושקעת ויקרה מאוד. התוצאה חדה וברורה למדי. השאלה לפני העימות לא היתה מי ינצח, אלא האם קלינטון תשרוד את בית המטבחיים הטלויזיוני של דונלד טראמפ. שרדה ובגדול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם טראמפ בחר בכוונה תחילה לא להפעיל את בית המטבחיים שלו, אני בטוח שזו החלטה שנוסתה על קבוצות מיקוד והוחלטה כאסטרטגיה הטובה ביותר. כך שאין טעם לכתוב שקלינטון שרדה את בית המטבחיים אלא לתהות על החלטתו של טראמפ לא להשתמש בזה. אולי הוא שומר את זה להמשך, או מעדיף שלא להשתמש בזה כלל. אם בקרב קולות צפים הוא השיג נקודות, זו ההחלטה הנכונה מבחינתו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2016 17:44 לינק ישיר 

רציף ולומד, אני בדעה שטראמפ לא יכול להשיג תדמית נשיאותית, ושהנשק שהביא אותו לניצחון על קמפיינים חזקים כמו בוש ורוביו היה ההשפלות והמניפולציות הטלויזיוניות. אתה לא יכול לנטוש את הכלי הכי חזק שלך כדי לנסות להשיג משהו שאינו בהישג ידך.
אין כאן הפסד דרמטי של טראמפ, כפי שמשתקף מהצהלות בCNN וב NY Times ואולי אין הפסד בכלל, את זה נראה בסקרים הקרובים. עימות לא מודדים בנצחנות ילדותית אייכלרית גרידא, ובשאלה מי נתן למי בשיניים, אלא באלמנטים ששוקעים בחלוף קצת זמן. למשל האם האיפוק של טראמפ והכבוד המופלג שחלק להילארי (סקרטרי קלינטון), ישנו את התדמית שלו. אני לא מאמין בזה, אבל רק עוד כמה ימים ניתן יהיה לדעת. מעניין לראות אם בסיבוב הבא בחוה"מ סוכות הטקטיקה תשתנה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2016 19:46 לינק ישיר 

טראמפ לא יכול להיות הבריון השכונתי
כשקלינטון היא כל כך אלגנטית ויצוגית

הוא אמור להתנהג כנשיא, ולא כנהג מונית מצוי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2016 19:49 לינק ישיר 

לאמריקאים יש כבוד והרבה

טראמפ אמר בפירוש
שעמד לו על קצה הלשון
להחטיף לקלינטון
על יחסיה המפוארים עם בעלה ביל השובב,

אלא שהוא התאפק .

טראמפ שמ

טראמפ שמר על איפוק בעימות, וטוב שכך, הוא חייב להצטייר כאדם משכמו ומעלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 27/09/2016 19:52:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2016 23:29 לינק ישיר 

המטוס של טראמפ כבר מתדלק לקראת הטיסה להלוויה של פרס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2016 23:30 לינק ישיר 

והילרי תשלח את ביל במקומה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2016 01:00 לינק ישיר 

נקודה קטנה ששמתי לב בעימות הזה: זה שהיא התייחסה (ובצדק) להתפרצויות שלו לתוך דבריה כפיל אל זבוב טורדני והמשיכה לדבר כשפניה לקהל ובעקיפין גרמה להציג את 'דולנד' באור הנכון של הנודניק-הטוען-הנדחף-לכתר שלגמרי גדול עליו, דוקא נכון וחכם. אבל זה שתוך כדי גם עלה על שפתיה חיוך קטנוני ומרושע, חושף אותה כקלפטע שלא יודעת להסתיר את שמחה לאיד, ויותר מכך חושף את ההתנשאות והבוז הרב שהיא רוחשת כלפי מעמד ה'נחות', קרי כל מי שאינו הממסד שהיא חלק ממנו עשרות שנים, כאילו מדובר בקופים שירדו מהעץ ומשחקים בנדמה לי.

הסיבה שטראמפ נסק בסקרים היא רק בגלל עמדת ה'אנדרדוג' ואם יש משהו שיכול לתת לו את הסיכוי לנשיאות זה דוקא אם קלינטון תגזים בהתנשאות שלה ככל שהיא תחשוב שהיא מצליחה לנצח אותו ולהשפיל אותו.

אך כל זאת בתנאי שטראמפ לא ינתב את זה לכיון של בכיינות ומסכנות אישית של 'אכלו לי שתו לי' כדונלנד טראמפ (כמו שהוא אוהב, הרי הכל סביב עצמו) כי אז הציבור עשוי לומר לעצמו 'רגע, אולי היא צודקת והוא באמת סתם נודניק טרחן', אלא ידע 'להרחיב' את היחס הזה כלפיו ולהמשיך להציג זאת כהתנשאות כללית אל העמך הפשוט שטראמפ נציגו, זה שמכיר היטב את ההרגשה המתסכלת שהממסד לא סופר אותו, ובכך למנף את זה לזעם ציבורי=הצבעת מחאה של 'אנחנו' מול 'היא'.

המסר: "היא חושבת ראויה מאיתנו בגלל שהיא 'מבפנים', בואו נראה לה שדוקא בגלל זה אנחנו ראויים ממנה"

נקודה נוספת שלדעתי כדאי לו לחדד: היא כבר 30 שנה בפוליטיקה ולא עשתה שום דבר מעורר השראה למען האומה, אז אף אחד לא רוצה לקחת ממנה את הניסיון והתרומה שלה למדינה אבל המסקנה היא אחת: היא יכולה להיות פקידה מצוינת אבל לא מנהיגה, ועם הבוס הנכון מעליה היא אפילו מסוגלת להיות דוקא אחלה מזכירת מדינה... 

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 28/09/2016 01:03:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2016 21:16 לינק ישיר 

תראו ביוטיוב, קטע מהערוץ הראשון,
שמפרש שפת גוף ;

טראמפ שידר חולשה בעימות,

קלינטון היתה חזקה, וידידודית לקהל.

סוף ציטוט.

קלינטון היתה חכמה
והתכוננה היטב לעימות.

מרתק לראות מה יגידו כעת הסקרים .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2016 18:05 לינק ישיר 

נו, שמעתי שקלינטון צונחת בסקרים וטראמפ עולה ועולה אפילו ניו יורק בסכנה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2016 20:54 לינק ישיר 

מעניין שמאז העימות ועד עכשיו
לא מצאתי שום סקר

יש רק סקרים על העימות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2016 03:36 לינק ישיר 

אתה קורא אנגלית? כי יש כמויות של סקרים. וכמובן 99% לטובת קלינטון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2016 10:17 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

אתה קורא אנגלית? כי יש כמויות של סקרים. וכמובן 99% לטובת קלינטון

לא, אינני קורא אנגלית.

בסוף מצאתי כמה סקרים
שנותנים עדיפות של 3 או 4 אחוז
לטובת סבתא קלינטון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2016 11:26 לינק ישיר 

הסקרים נראים כך: הפער הקטן לטובת קלינטון התרחב, אבל לא בצורה דרמטית. אם נכנסים לעומק, רואים שטראמפ לא איבד כח בעקבות העימות. קלינטון צברה קצת תאוצה, כנראה בקרב הקהל שלה שהיה צריך קצת שכנוע, והחיוניות והבריאות שהפגינה בעימות, העלו קצת את הפופולריות שלה, ואולי גם תקנו את הנזק שנעשה בקריסה המפורסמת. שורה תחתונה: העימות לא שינה את המשחק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2016 17:02 לינק ישיר 

חבוט_רמי כתב:

הסקרים נראים כך: הפער הקטן לטובת קלינטון התרחב, אבל לא בצורה דרמטית. אם נכנסים לעומק, רואים שטראמפ לא איבד כח בעקבות העימות. קלינטון צברה קצת תאוצה, כנראה בקרב הקהל שלה שהיה צריך קצת שכנוע, והחיוניות והבריאות שהפגינה בעימות, העלו קצת את הפופולריות שלה, ואולי גם תקנו את הנזק שנעשה בקריסה המפורסמת. שורה תחתונה: העימות לא שינה את המשחק.

דיפלומט הבחור..

בכמה יש לקלינטון יתרון ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2016 17:19 לינק ישיר 

חבוט רמי, לצערי, ומחילה על הטון הקשה, אתה לא יודע לקרוא סקרים, ואין לך מושג בפוליטיקה האמריקאי. כרגע, והדגש על כרגע לו הבחירות היו מתקיימות היום קלינטון הייתה מנצחת ב"לנד-סלייד".אחוזיה לניצחון צמחו מאחרי העימות ב40 אחוז לערך. מה יהיה ביום הבחירות באמת יקבע ביום הדין.

תוקן על ידי קלעפער ב- 30/09/2016 17:19:54

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 16 17 18 ... 56 57 58 לדף הבא סך הכל 58 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.