|
|
| נשלח ב-7/10/2016 04:30 |
|
| |
יום ראשון.
בנתיים קלינטון כבר כמעט היכן שהיא הייתה לפני תחילת הנפילה שלה. והפעם אחוזי המתנדנדים נמוכה יותר כך שאחוזי נצחונה גבוהים יותר. נתפלל חזק שטראמפ השפל לא יעלה והקב"ה ישמע ויושיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2016 08:50 |
|
| |
האם הוריקן מתיו ישנה את תוצאת הבחירות?
בשעות אלו, יותר מאי פעם, פלורידה היא מדינה מתנדנדת, מילולית. עוד לא מדברים על זה אבל אסון, לפחות כלכלי, הוא בהחלט אפשרי. שירות החיזוי הלאומי משתמש בביטויים קיצוניים ונדירים כמו: "איזןרים עשויים להישאר בלתי ראויים למגורים במשך שבועות או חודשים." אירוע כזה בהחלט יכול להשפיע על תוצאת הבחירות, בפלורידה בפרט. שני מיליון איש מפונים מהבתים לאורך החוף המזרחי, אין דלק בתחנות, פקקים איומים, 300 הרוגים עד כה, (בקאריביים). משוגעים רבים מתעקשים לא להתפנות, בתי המחסה להומלסים מלאים, 200 אלף בתים בפלורידה כבר מנותקים מחשמל. השעות הקרובות הן שעות דרמטיות עבור התושבים באזור, ואולי גם עבור מערכת הבחירות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2016 09:51 |
|
| |
| חבוט_רמי כתב: |  | האם הוריקן מתיו ישנה את תוצאת הבחירות?
בשעות אלו, יותר מאי פעם, פלורידה היא מדינה מתנדנדת, מילולית. עוד לא מדברים על זה אבל אסון, לפחות כלכלי, הוא בהחלט אפשרי. שירות החיזוי הלאומי משתמש בביטויים קיצוניים ונדירים כמו: "איזןרים עשויים להישאר בלתי ראויים למגורים במשך שבועות או חודשים." אירוע כזה בהחלט יכול להשפיע על תוצאת הבחירות, בפלורידה בפרט. שני מיליון איש מפונים מהבתים לאורך החוף המזרחי, אין דלק בתחנות, פקקים איומים, 300 הרוגים עד כה, (בקאריביים). משוגעים רבים מתעקשים לא להתפנות, בתי המחסה להומלסים מלאים, 200 אלף בתים בפלורידה כבר מנותקים מחשמל. השעות הקרובות הן שעות דרמטיות עבור התושבים באזור, ואולי גם עבור מערכת הבחירות.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2016 09:54 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | יום ראשון.
בנתיים קלינטון כבר כמעט היכן שהיא הייתה לפני תחילת הנפילה שלה. והפעם אחוזי המתנדנדים נמוכה יותר כך שאחוזי נצחונה גבוהים יותר. נתפלל חזק שטראמפ השפל לא יעלה והקב"ה ישמע ויושיע. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2016 10:06 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| חבוט_רמי כתב: |  | האם הוריקן מתיו ישנה את תוצאת הבחירות?
בשעות אלו, יותר מאי פעם, פלורידה היא מדינה מתנדנדת, מילולית. עוד לא מדברים על זה אבל אסון, לפחות כלכלי, הוא בהחלט אפשרי. שירות החיזוי הלאומי משתמש בביטויים קיצוניים ונדירים כמו: "איזןרים עשויים להישאר בלתי ראויים למגורים במשך שבועות או חודשים." אירוע כזה בהחלט יכול להשפיע על תוצאת הבחירות, בפלורידה בפרט. שני מיליון איש מפונים מהבתים לאורך החוף המזרחי, אין דלק בתחנות, פקקים איומים, 300 הרוגים עד כה, (בקאריביים). משוגעים רבים מתעקשים לא להתפנות, בתי המחסה להומלסים מלאים, 200 אלף בתים בפלורידה כבר מנותקים מחשמל. השעות הקרובות הן שעות דרמטיות עבור התושבים באזור, ואולי גם עבור מערכת הבחירות.
|
|
איך ההוריקן ישפיע על תוצאות הבחירות בעוד כחודש ?    |
|
לא התכוונתי לבעיות לוגיסטיות ביום הבחירות...   אירוע כזה יכול לתפוס את הכותרות להמון זמן, ולהוות גורם משפיע. הוריקן קתרינה אירע שלוש שנים לפני הבחירות, ונחשב לגורם בהפסד של מקיין הרפובליקני לאובמה. הטיפול של ממשל בוש נתפס ככשלון וההשפעה היתה עצומה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2016 11:32 |
|
| |
אם הטיפול בהוריקן יהיה סביר קלינטון יכולה רק לא להפסיד קולות.טיפול לקוי שמאוד סביר שיקרה כי הקטסטרופה יכולה להיות גדולה זה יכול לעצבן את המצביעים. קלינטון יכולה רק להפסיד מהמצב. אין אפשרות להרוויח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2016 19:58 |
|
| |
טראמפ: אני לא פורש
פרסום הקלטת (שאינה ראויה לציטוט בפרט בעשי"ת) נראה כמו מהלומה קשה מאוד לקמפיין של טראמפ. פול ראיין, הרפובליקני הבכיר, שהיה אמור להופיע עם טראמפ באירוע בחירות, אמר שהוא נדהם ממה ששמע וביטל את השתתפותו בקמפיין. מייק פנס, המועמד לסגנות, התבלבל קשות מול שאלות העיתונאים. טראמפ מצידו הודיע שהוא לא פורש, אבל האפשרות הזו בהחלט לא בלתי אפשרית. מחר העימות מספר 2, וסוכריות טיק טאק יוזכרו שם, ללא ספק. גם הטינופת של ביל קלינטון צפויה לצוף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2016 20:04 |
|
| |
ככה זה נראה כשיש לך יותר מדי אויבים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2016 00:05 |
|
| |
גורמים במפלגה הרפובליקנית קוראים לטראמפ לפרוש עקב התבטאויות מגעילות של טראמפ כלפי נשים, טראמפ הזדרז להתנצל.. והודיע שאין סיכוי שהוא פורש. במפלגה הרפובלקנית דנים כעת באפשרות להעיף את טראמפ, ולמנות אולי את סגנו של טראמפ מייק פנס, שאף הוא גינה את דבריו של טראמפ. העימות הבא צפוי להיות בלילה שבין ראשון לשני. יש כבר כאלה שהצביעו.. שישו ושימחו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2016 00:15 |
|
| |
והכי מושחתת בעולם: נמצאו 12 קלפיות עם עשרות אלפי הצבעות מוכנות עבור הילרי קלינטון באוהיו צפיות האישה הזאת כנראה לא מרפה, היא מסוכנת מאוד ונקווה כי בארצות הברית מבינים זאת. לא ברור מי הוא היוזם של הפעולה הכי מושחתת בהיסטוריית הבחירות של ארה"ב. לאחר כל השקרים והשחיתו חסרת התקדים של גברת קלינטון, עושה הרושם כי זהו רק קצה הקרחון של מעלליה. 12 קלפיות שנמצאו ע"י עובד חברת החשמל, חושפות הונאה מתוכננת מראש של הבחירות לנשיאות בארצות הברית. מי יודע עוד כמה כאלו מפוזרים ברחבי ארה"ב. עובד חברת החשמל באיזור קולומבוס שביצע בדיקה שגרתית של חיווט חוטים במערכות החשמל, נדהם לגלות 12 קלפיות חתומות ומוכנות ליום הבחירות עם עשרות אלפי הצבעות לטובת הילרי קלינטון. זוהי הונאת ענק שנחשבת עבור הבחירות לנשיאות בארה"ב. לא יאומן כמה מערכת הבחירות של הילרי קלינטון מושחתת. פקידי הבחירות במחוז פרנקלין נכנסו לתדהמה שביבלבלה אותם על הדיווחים שהגיעו אליהם בעקבות ההונאה. האם היא קשורה להונאה הזאת? מי יודע, אך זה לא ישנה את העובדה כי כל קמפיין הבחירות שלה הוא שחיתות והונאה אחת גדולה ביותר שידעה ארה"ב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2016 00:23 |
|
| |
נמצא תומך בטראמפ! אמנם מעבר לאוקיינוס, אבל בכל זאת תומך. ניגל פאראג', מנהיג קמפיין הברקסיט, אומר שטראמפ רץ לנשיאות ארה"ב ולא למשרת האפיפיור ולכן צריך לסלוח לו על הדיבורים הדוחים. לדעתו העימות מחר יהיה מגעיל, וטראמפ צריך פשוט להתנצל ולהמשיך הלאה. "לפחות הוא אדם כנה, הוא לא מסתיר כלום". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2016 00:31 |
|
| |
כל סיפורי הנשים של על טראמפ מזכיר את הקופסה השחורה של אלי ישי נגד דרעי, בסוף זה ישחק כבומרנג נגד קלינטון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2016 01:24 |
|
| |
הליצן הסקסיסט הזה יפסיד בגדול כמו שכבר טענתי בעבר וחבל שהמפלגה הרפובליקנית לא התנערה ממנו מלכתחילה. זו אולי ההזדמנות האחרונה שלהם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2016 04:24 |
|
| |
| ברדוואי כתב: |  |
והכי מושחתת בעולם: נמצאו 12 קלפיות עם עשרות אלפי הצבעות מוכנות עבור הילרי קלינטון באוהיו צפיות
האישה הזאת כנראה לא מרפה, היא מסוכנת מאוד ונקווה כי בארצות הברית מבינים זאת. לא ברור מי הוא היוזם של הפעולה הכי מושחתת בהיסטוריית הבחירות של ארה"ב. לאחר כל השקרים והשחיתו חסרת התקדים של גברת קלינטון, עושה הרושם כי זהו רק קצה הקרחון של מעלליה. 12 קלפיות שנמצאו ע"י עובד חברת החשמל, חושפות הונאה מתוכננת מראש של הבחירות לנשיאות בארצות הברית. מי יודע עוד כמה כאלו מפוזרים ברחבי ארה"ב. עובד חברת החשמל באיזור קולומבוס שביצע בדיקה שגרתית של חיווט חוטים במערכות החשמל, נדהם לגלות 12 קלפיות חתומות ומוכנות ליום הבחירות עם עשרות אלפי הצבעות לטובת הילרי קלינטון. זוהי הונאת ענק שנחשבת עבור הבחירות לנשיאות בארה"ב. לא יאומן כמה מערכת הבחירות של הילרי קלינטון מושחתת. פקידי הבחירות במחוז פרנקלין נכנסו לתדהמה שביבלבלה אותם על הדיווחים שהגיעו אליהם בעקבות ההונאה. האם היא קשורה להונאה הזאת? מי יודע, אך זה לא ישנה את העובדה כי כל קמפיין הבחירות שלה הוא שחיתות והונאה אחת גדולה ביותר שידעה ארה"ב.
|
|
לא נורא. יש גם אנשים המאמינים שישראל עומדת מאחורי פיגוע התאומים. אתה בחברה טובה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2016 10:44 |
|
| |
כפי הנראה אין דרך להפיל את טראמפ, אלא אם כן - טראמפ יפרוש. מעניין, אין שלטון בג"ץ באמריקה ?  .... אם יעיפו את טראמפ זה יקרה ב 30 שעות הקרובות. טראמפ יגיע לעימות ויהיה שמייח הוא יתקוף בכל התותחים, הוא ודאי גם יעלה לפני סבתא קלינטון את הסיפור שהיא הגנה על בעלה ביל האנס. טראמפ יטען שהוא רק דיבר לא כל כך יפה, והוא מתנצל עמוקות, ומי שמכיר אותי יודע שאין כמוני מכבד נשים.. בעוד שקלינטון הגנה על בעלה האנס ! ועוד איימה על הנאנסת שתשתוק ! וקלינטון המושחתת איננה אמורה להיות הנשיאה של ארצות הברית ! בתוך כך פורסם שהקלטות של טראמפ זוהי רק ההתחלה הצנועה,, מצד שני, ויקיליקס תמשיך לחשוף שערוריות על קלינטון.. ההצגה הכי טובה בעיר, ההצגה רק מתחילה, ולא בהכרח הוא הסיפור שטראמפ הולך פייפען
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 09/10/2016 10:46:25
|
|
|
|
|