|
|
| נשלח ב-27/7/2016 00:42 |
|
| |
הם לא רוצים לסחוב את הדיון לנושא הבטחוני, המגרש לכאורה של טראמפ
כללית, הסיכוי היחיד שלהם לנצח אותו היא התעלמות מוחלטת ממנו ככל שניתן וזה מה שהם עושים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 09:01 |
|
| |
נא להתפלל ..בעזרת השם נעשה ונצליח.אני בדרך לבית הלבן ..ובלי נדר לכל חברי הפורום התומכים בי אשיב להם כגמולם .בלי נדר לעת מצוא
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 09:09 |
|
| |
| טראמפ כתב: |  | נא להתפלל ..בעזרת השם נעשה ונצליח.אני בדרך לבית הלבן ..ובלי נדר לכל חברי הפורום התומכים בי אשיב להם כגמולם .בלי נדר לעת מצוא |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 09:13 |
|
| |
| עובדתי כתב: |  | אביע בזאת תודה אישית עבור כל המשך האשכול שאני צופה שיהיה מרתק! ואוסיף בקשה, שמי שאינו באמת מבין בזה, שלא יפריע! |
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 10:39 |
|
| |
| טראמפ כתב: |  | | נא להתפלל ..בעזרת השם נעשה ונצליח.אני בדרך לבית הלבן ..ובלי נדר לכל חברי הפורום התומכים בי אשיב להם כגמולם .בלי נדר לעת מצוא |
|
בלי נדר? משהו לא מסתדר לי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 13:33 |
|
| |
BELIEVE ME
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 17:52 |
|
| |
ממוצע הסקרים טראמפ נוסק למספרים שלא ידע בעבר, קלינטון מגרדת את נקודת השפל שלה בחצי השנה האחרונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 18:25 |
|
| |
אם המגמה תימשך לקלינטון יהיה דין של "חבוט רמי"..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 18:29 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 20:19 |
|
| |
טראמפ מצליח לשבור את שיאי הפרובוקציה של עצמו:
טראמפ קרא לרוסיה: "פרצו למחשביה של קלינטון" טראמפ קרא לרוסיה: "פרצו למחשביה של קלינטון" במסיבת עיתונאים בפלורידה, התייחס טראמפ לטענות לפיהן מוסקבה פרצה למיילים של המפלגה הדמוקרטית, וקרא לה לאתר את 30 אלף המיילים ששרת החוץ לשעבר לא מסרה במסגרת חקירת שימושה בחשבונה הפרטי. יועצה של קלינטון: "טראמפ מעודד ריגול" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2016 01:04 |
|
| |
גאון, פשוט גאון. הועידה הדמוקרטית בעיצומה. הרגע הכי טוב של קלינטון, הנשיא אובמה עומד לתת לה גב, ועל מה כולם מדברים? על 33,000 מיילים שנמחקו על ידי הילארי בנסיון שיבוש חקירה, וקרוב לוודאי שנמצאים בידי הרוסים או הסינים. אובמה בקושי בכותרת השניה. הנואמים בועידה הדמוקרטית לא מצליחים להתעלם ומתעסקים בטראמפ! כמה טראמפ שילם על המהלך? הביקורת השמאלנית על כך שטראמפ קורא לריגול לא באמת רצינית. אף אחד לא חושב שמעכשיו פוטין ירגל בארה"ב יותר ברצינות. טראמפ יוצא קצת מופרע? קצת לא מרוסן? קצת לא פוליטיקלי קורקט? אלה לא מחירים מבחינתו, אלה בכלל היתרונות שלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2016 01:26 |
|
| |
מאז הועידה הדמוקרטית קלינטון מגדילה את הפער.
|
|
|
|
|