|
|
| נשלח ב-9/10/2016 15:56 |
|
| |
תוקן על ידי asher177 ב- 09/10/2016 15:58:47
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2016 19:58 |
|
| |
זהו המצב גמור. טראמפ ינצח בגדול את הבחירות. הכל מתוכנן מראש הוא שם את קלינטון במפלגה הדמוקרטית כדי להביס אותם עם הקלטות מהנאומים בבנקים. ופוטין יראה מה זה יד חזקה וזרוע נטויה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2016 20:39 |
|
| |
והלילה, יערך העימות השני בין טראמפ לקלינטון, העימות יתחיל הלילה בשעה 3 העימות ישודר בערוץ 2. זה יהיה קרב היסטורי  נשמח אם תביאו סקרים מעודכנים, ובהקדם. תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2016 21:13 |
|
| |
צרכני התקשורת בארץ ניזונים בעקיפין מהכלים השמאלניים בארה"ב כמו סי אנ אן וניו יורק טיימס, שמייצרים כותרות על משבר ומהומה במפלגה הרפובליקנית, על המחליף האפשרי של טראמפ, ועל הבוחר האמריקאי שלא יוכל לבחור בו אחרי הקלטת הנוראה. מהזווית הימנית של התקשורת האמריקאית, המשבר נראה הרבה פחות משבר. הפרשנים של פוקס חושבים שרוב הרפובליקנים שמשכו את התמיכה בטראמפ, מעולם לא תמכו בו. וזה נכון לגבי ג'ון מקיין, מיט רומני, קרלי פיורינה ואפילו הספיקר אוף דה האוס פול ראיין, שאמנם תמך בטראמפ רשמית, אבל עשה המון פרצופים עד שסיפק את התמיכה הזאת. התמונה שמציירת סי אנ אן היא שהברנשים הנ"ל שמעו את הקלטת, נדהמו לגלות שטראמפ הוא אדם וולגרי, משכו מייד את התמיכה בו, והנה מתמוטט הקמפיין. האמת היא שהוולגריות של טראמפ היא לא ממש הפתעה מרעישה. וגם התמיכה המסויגת לה זוכה טראמפ בממסד המפלגה הרפובליקנית ידועה כבר חודשים ארוכים. מייק האקבי, חושב שטראמפ צריך לפתוח את העימות בהתנצלות רבתי, לנעול את הפרשה, ולהכריח דיון על נושאים אחרים לגמרי. כך או כך, העימות הבא עלינו לטובה, מריח כמו אירוע טראמפ אופייני מתקופת הפריימריס. גם אז צצו פרשות מחרידות המסמרות את שערותיו של כל בן תרבות, וטראמפ נפנף את הביקורת שכולם חשבו שתקטול אותו, עלה על הבמה, וכיסח, וניצח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-9/10/2016 22:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2016 03:23 |
|
| |
| ברדוואי כתב: |  |
כל סיפורי הנשים של על טראמפ מזכיר את הקופסה השחורה של אלי ישי נגד דרעי, בסוף זה ישחק כבומרנג נגד קלינטון
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2016 04:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2016 10:55 |
|
| |
הכותרת בפוליטיקו: העימות המגעיל ביותר בהיסטוריה. האמת, הגיוני שזה יקרה כשעל הבמה ניצב המועמד המגעיל ביותר בהיסטוריה. טראמפ סידר בשורה ראשונה בקהל ארבע נשים שהתלוננו על ביל קלינטון, וזה די סתם להילארי את הפה, הקטין את יכולת ההתנשאות המוסרית שלה, והעלים את העוצמות שהיו לה בעימות הראשון. בעימות עצמו טראמפ הפגין המון כוח, תקף את הילארי בלי כפפות, אבל גם את המנחים. נראה שהוא החליט לצאת מהעימות הזה עם תדמית פייטרית. נקודת החולשה שלו בעימות הזה היתה העדר תחושת הווינריות. הוא לא משדר את הנצחנות שכל כך אפיינה אותו בפריימריס. מעט מאוד זחיחות, אפס חיוכים, אולי הוא אפילו הקרין קצת לחץ. מאידך המסרים שלו היו מצוינים. הוא הצליח להקטין את חשיבות קלטת ניבול הפה שלו ובעצם להוריד אותה מסדר היום. הוא העלה על נס את העובדה שהוא מייצג את העם והילארי את גולדמן סאקס. הוא הצליח להראות שהוא איש אמיתי וקלינטון מוצר בקופסא. אולי טראמפ לא הביס את קלינטון כמו שהביס בעבר את בוש או רוביו, אבל הוא בהחלט השיג מפנה, בלם את ההתדרדרות, והשאיר לעצמו סיכוי במרוץ הכללי. ההופעה החזקה הזו תקנה לטראמפ גם קצת שקט בתוך המפלגה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-10/10/2016 11:37 |
|
| |
שוב נראה שאפשר להגיד על העימות שהוא הסתיים בתיקו. העימות ומסיבת העיתונאים שלפני בלמו את המפולת אצל טראמפ, אלא שזה לא מספיק כלל. עוד לפני העימות טראמפ היה בשפל יחסי, והסקרים הראו שהוא מפסיד בכמה מדינות מתנדנדות. קשה להאמין שטראמפ יצליח להמריא ולנצח אחרי שורה ארוכה של אישים מהמפלגה שלו שביקרו אותו. העם האמריקאי לא ירצה נשיא ליצן גזען וגס רוח כמו טראמפ, כולם נגדו, העיתונות, נשים, מוסלמים, שחורים, מהגרים, לא מעט רפובליקנים. לפני המפולת הנוכחית של טראמפ היה לטראמפ סיכוי של 35% לנצח אז כעת הסיכוי שלו לנצח הוא נמוך יותר.. וכנראה יצופו עוד קלטות גסות של טראמפ.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2016 21:53 |
|
| |
מסמכי ויקיליקס מגלים שקלינטון אוהדת את ישראל ומסתדרת יפה עם ביבי. ************************************** מתפרסם כעת סקר חדש שנערך אחרי פירסום הקלטת המבישה של טראמפ ולפני העימות השני. לקלינטון יש יתרון של 11% מעל טראמפ ! בסקר קודם של אותו מכון סקרים היה לקלינטון יתרון של 6% נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2016 00:31 |
|
| |
על איזה סקר אתה מדבר? יש סקר של nbc שהגדיל את היתרון של קלינטון מ6 ל14 אבל הוא נערך לפני העימות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-11/10/2016 10:22 |
|
| |
| חבוט_רמי כתב: |  |
על איזה סקר אתה מדבר? יש סקר של nbc שהגדיל את היתרון של קלינטון מ6 ל14 אבל הוא נערך לפני העימות.
_________________ |
|
היה רק סקר אחד. תרשה לי בערב חג להפנות אותך לבדוק שוב. כפי הזכור לי ; יש לקלינטון יתרון של 14% רק בתנאי שיש 2 מתמודדים. כשיש 4 מתמודדים יש לקלינטון 11% יתרון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2016 10:24 |
|
| |
עכשיו השאלה, האם יהיה לטראמפ מספיק תבונה לפרוש עכשיו, ולתת לאישים מכובדים כמו ראיין או פנס לנצח בבחירות ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2016 12:36 |
|
| |
| חבוט_רמי כתב: |  |
על איזה סקר אתה מדבר? יש סקר של nbc שהגדיל את היתרון של קלינטון מ6 ל14 אבל הוא נערך לפני העימות.
_________________ |
|
מצאתי. תראה בחדשות ערוץ 2 בכותרת של אחד הידיעות , על סקר שנערך אחרי פרסום ההקלטות המביכות, לפני העימות השני ; קלינטון מובילה ב 11% אגב, בעימות, טראמפ קטע את קלינטון איזה 30 פעם ! וזה אומר משהו על זה שהוא ראוי למשול.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2016 01:48 |
|
| |
מצבו של טראמפ בסקרים משתפר מעט אחרי העימות, ועדיין יש לקלינטון יתרון של 4% לפחות, האם טראמפ יצליח להדביק את הפער ולנצח ?... הלוואי שלא, הבריון הזה נשמע לי מסוכן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|