בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/10/2016 09:11 לינק ישיר 

לפני עשרה חודשים בערך, עמד דונלד טראמפ על בימת אחד העימותים בפריימריס, הביט בג'ב בוש הגבוה והאצילי מנסה לתקוף אותו, עטה את המבט הכי מזלזל שלו וירה: "הרבה אנרגיה הערב, אני אוהב את זה!". הבוחרים הזדהו לחלוטין עם המסר של טראמפ, קנו את המסר "בוש כבוי וחסר אנרגיות" וטיטאו את הנסיך בוש מהמרוץ, למרות קמפיין מאות המליונים שלו, למרות ההיסטוריה המצוינת שלו, למרות היחוס, למרות הרקורד ולמרות האשה הלטינית. ההפסד בזירה לשור הכתום גבר על הכל.
זה הנשק היחיד שעבד עבור טראמפ, מועמד חסר סיכוי כמעט, עד היום. כשהגיע העימות הראשון עם קלינטון, הנשק ננטש בצד הזירה, במהלך שילמד בבתי הספר לטעויות פוליטיות. ההופעה המשופרת מאוד בעימות השני עמדה בצל הכניעה בעימות הראשון וטראמפ לא הצליח לחזור לעמדת שליט הבמה.
מרקו רוביו, באחד הנסיונות לסדוק את תדמית הכוח של טראמפ, ניסה ללעוג לו: "כל הזמן הוא חוזר על אותם מסרים. נבנה חומה, המעגלים סביב המדינות בביטוח הבריאות, ונצחון נצחון נצחון." לא עזר לו הרבה. קלינטון לא טובה יותר ממרקו רוביו. הרבה פחות. יש לה שני יתרונות על התרנגולים שטראמפ שחט בפריימריס. היא באה מעמדת נצחון, ואי אפשר להדביק לה תוית של מפסידנות, וחשוב יותר, היא לבד על הבמה. לטראמפ היה קל מאוד לבלוט כשמולו עמדו כמה מתמודדים. קשה לו הרבה יותר להוכיח נצחנות מול מועמדת אחת, שבעצמה ניצחה הרבה מערכות בחירות, האחרונה בפריימריס.
טראמפ התחיל את הקמפיין מול קלינטון במינוס גדול. nbc פרסמו אתמול ניתוח עומק שמראה שהמספרים הגרועים של טראמפ לא השתנו כל כך בכל החודשים שעברו. הוא מקבל פחות מרומני בקרב לבנים, מפסיד בגדול אצל נשים (עוד הרבה לפני הקלטות), לא קיים בקול השחור, בקיצור, הבעיה שלו יציבה כבר הרבה זמן. התקווה היחידה של טראמפ היתה העימותים. שניים הוא פספס, נותר אחד, שיתקיים הלילה.
אם טראמפ ישן בלילות האחרונים, הוא בטח חולם על עצמו קם מהחול ותוקף את הילארי עד שהיא מתחילה לבכות. זו תקווה קלושה, זה חלום, אבל זה מה שהדונלד יעשה הלילה. כל תוצאה אחרת לעימות, ויהיה אפשר להכתיר אותו כשירת הברבור של טראמפ. אין לו יותר על מה לבנות. זו התחנה האחרונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 19/10/2016 09:16:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2016 10:24 לינק ישיר 

העימות יכול לבלום הדרדרות,

העימות לא יכול להרים את טראמפ
מעבר לאחוזים בודדים.

טראמפ משדר אנרגיה שלילית.

הרבה אנשים מתעבים את טראמפ
ההולל והפוגע בכל מה שזז.

הסקר האחרון שראיתי הצביע
על יתרון של 9% לטובת קלינטון.

במדינות המפתח - טראמפ מנצח במדינה אחת,
ומתנדנד ב 2 מדינות, והכישלון שלו צפוי.

ועדיין יש לטראמפ סיכוי,
אם הוא ישכיל לתקוף את ממשל אובמה
שלא עשו דבר למען השחורים,
וטראמפ יציג את עצמו כדואג לשחורים
ולעם מפני השחיתות,,
יתכן שהשחורים יאמינו לו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2016 10:51 לינק ישיר 
הסיכויים לפי נייט סילבר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2016 10:57 לינק ישיר 

טראמפ הולך להפתיע! סקרים מלמדים שטראמפ מצליח לערער את השליטה הרפובליקנית רבת השנים בטקסס! שני סקרים מלמדים על 2-3 אחוזי יתרון בלבד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2016 17:27 לינק ישיר 

בין אורחי הכבוד של טראמפ לעימות: מליק אובמה, חצי אח של, ותומך בטראמפ. עוד מוזמנת, אמו של אחד הדיפלומטים שנהרגו בבנגזי באותן שעות בהן קלינטון לא הרימה את הטלפון לנצורים בשגרירות באף אחת מ600 הנסיונות שלהם, עד שנהרגו. בקרקס של טראמפ אף פעם לא משעמם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2016 22:42 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2016 22:49 לינק ישיר 

המצב של טראמפ קשה עד אנוש
מבחינת האלקטורים.

179 אלקטורים צפוי להיות לטראמפ,

307 אלקטורים צפוי להיות לקלינטון,

כדי לנצח חייבים לקבל 270 אלקטורים.

מסתבר שהילרי קלינטון
היא הנשיאה הבאה של אמריקה.

העימות יתקיים בשעה 4
לפנות בוקר.

בשעה 3 יחלו השידורים בערוץ 2

לילה מהנה לכולם.

והצלחה למי שהכי ראוי והולם לנשיאות,
למי שיוביל ויקדם את העולם לשיגשוג
שלום ושלווה וערכים נעלים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2016 23:31 לינק ישיר 

חבוט_רמי כתב:
טראמפ הולך להפתיע! סקרים מלמדים שטראמפ מצליח לערער את השליטה הרפובליקנית רבת השנים בטקסס! שני סקרים מלמדים על 2-3 אחוזי יתרון בלבד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

זו לא הפתעה שטראמפ מקלקל לרפובליקנים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2016 23:54 לינק ישיר 

כדי להצליח בעימות טראמפ צריך קודם כל להפסיק למשוך באף, למען השם.
300 משיכות באף ספרו לו בארבעים דקות..

הוא משדר המון לחץ. זה לא נראה טוב. זאת האמת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2016 00:51 לינק ישיר 

דובר הבית הלבן נשאל לגבי ההתבטאות של טראמפ שהילארי היתה בעימות על סמים, וענה: "אתם רוצים להגיד לי שמועמד אחד מסניף כל העימות והמועמד השני הוא זה שלוקח סמים?"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2016 02:34 לינק ישיר 

הוא הסטוריה. נקסט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2016 05:38 לינק ישיר 

טראמפ הגיע מוכן מאוד, הרבה לרדת לפרטים ונראה בגדול טוב יותר מהילארי המחייכת. התחושה שהוא מותיר היא חיובית, בשונה מהעימותים הקודמים. פחות לחץ, פחות הסנפות, יותר אנרגיה חיובית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2016 11:32 לינק ישיר 

כל פרשן אמריקאי מתחיל ניתוח של עימות בתובנה הפשוטה הבאה: ניצחון בעימות מנתחים בשני רבדים. תוך כדי עימות, מי נתן הופעה טובה יותר, שיכנע יותר, נראה חזק יותר וכו. הרובד השני הוא היומיים שאחרי העימות. מה השיח שישלוט בתקשורת ביומיים הבאים.
אז ברובד הראשון, טראמפ נתן את ההופעה הטובה ביותר שלו, עד כה. הוא נראה נינוח, הגיוני, כריזמטי, חיוני, הרבה לדחוק את קלינטון למגננה, והוא בהחלט יכול להיות מרוצה.
ברובד השני, הכותרת הגדולה של העימות באה מכיוונו של טראמפ, שבמענה לשאלת המנחה כריס וואלס, "האם תקבל את תוצאת הבחירות?" הוא התחמק וענה "תשארו קצת במתח, אענה על כך בבא העת." הכותרות בסי אן אן ובשאר מעוזי הדמוקרטים בתקשורת היו ברורות וצפויות מאוד. טראמפ פוגע בדמוקרטיה, טראמפ עשה את טעות חייו, אף מועמד מעולם לא ערער כך על קדושת הבחירות, האם התומכים שלו יצאו עם נשק לרחובות, בקיצור, רק שכחו להזכיר את רצח רבין.
קשה להאמין שטראמפ התחמק מהשאלה ספונטנית, התגובה היתה ככל הנראה מוכנה היטב. מה ההגיון ליצור כזו כותרת נגד עצמך? אז ככה:
1. הכותרות האלו אינן שליליות אצל רבים וטובים, מדובר באמירות אליטיסטיות וטהרניות שאינן משקפות את דעת הקהל.
2. התקשורת בכל מקרה תהיה שלילית על טראמפ, והכותרות על הדמוקרטיה דוחקות כותרות על שערוריות גרועות בהרבה.
3. סקרים שליליים גורמים לירידת מורל במחנה המפסיד, ועשויים להשפיע על התוצאה. טראמפ בחר להקפיץ את תומכיו באמירה שגונבים להם את הבחירות, ובכך לערער את האמון שלהם בסקרים.
4. המינוס הגדול ביותר של קלינטון, המועמדת המאוד לא פופולרית, הוא הקשר לשחיתויות. המשמעות של הכותרות על הטיית הבחירות היא בעצם האשמת קלינטון בשחיתות, וזה מהלך סביר והגיוני מאוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2016 12:23 לינק ישיר 

גם הפעם התוצאה היתה תיקו.

כפי מה שהבנתי
טראמפ נתן הופעה טובה ורגועה בס"ה.

הכישלון שלו זה המצע שלו,
וכפי שהציגו את זה בעימות ;
בעד נשק חופשי
ונגד הפלות,

כשקלינטון
הגיונית יותר
לעם האמריקאי
והיא נגד נשק חופשי
ובעד הפלות.

טראמפ סינן קללה מבישה נגד קלינטון.

הקהל צחק צחוק בריא ומשוחרר כשטראמפ הצהיר ; מי עוד כמוני מכבד נשים !

בהנחה ששום דבר לא השתנה בעקבות העימות,
הרי שהסקרים נותרו כשהיו ;
סיכוי גדול
שהילרי קלינטון מנצחת.

אפשר יותר לסמוך על קלינטון,
היא פחות מתועבת מטראמפ,
היא יותר ידידותית וחייכנית מטראמפ,
יש לה נסיון רב,
והיא הוכיחה בעימות שהיא
ראויה לנשיאות.
היא פקחית ושנונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2016 13:07 לינק ישיר 

טראמפ הצליח להדגיש בעימות תמיכה בתיקון השני לחוקה (הזכות לשאת נשק) והתנגדות להפלות שהם אולי העקרונות הבסיסיים ביותר עבור מועמד רפובליקני. זה לא יכול להחשב כשלון.
הסימפטיה של ישראלים רבים כלפי קלינטון מקורה בצריכה לא מודעת של תקשורת שמאלנית. העיתונות בארץ מצטטת בעיקר את סי אן אן ודומיו. יש בארה"ב המון תקשורת אחרת שרואה בקלינטון תועבה, ומתיחסת בהרבה יותר סלחנות לגסות הרוח של טראמפ, בסוף הכל פוליטיקה. אני סבור שהמוסריות של שני המועמדים קלוקלת. זה מטריד נשים גס רוח, וזו מפיצה רוח להטבית ומחפה על בעלה האנס. אף אחד לא מייצג ערכי משפחה למופת. בהיבט של הון שלטון היא גרועה בהרבה. בקיצור, זה טריפה וזו נבילה. הבחירה שלי היא אגואיסטית. אני חי במדינת ישראל, ומפחד מארבע שנות אובמה נוספות. הא ותו לא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 20/10/2016 13:07:18

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 21 22 23 ... 56 57 58 לדף הבא סך הכל 58 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.