|
|
| נשלח ב-20/10/2016 14:02 |
|
| |
כל אחד מפחד מארבע שנות אובמה (פלוס) נוספת. אבל המציאות היא שאף אחד לא נותן לטרומפ סיכויים לנצח. וחבל
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2016 17:19 |
|
| |
| חבוט_רמי כתב: |  |
טראמפ הצליח להדגיש בעימות תמיכה בתיקון השני לחוקה (הזכות לשאת נשק) והתנגדות להפלות שהם אולי העקרונות הבסיסיים ביותר עבור מועמד רפובליקני. זה לא יכול להחשב כשלון. הסימפטיה של ישראלים רבים כלפי קלינטון מקורה בצריכה לא מודעת של תקשורת שמאלנית. העיתונות בארץ מצטטת בעיקר את סי אן אן ודומיו. יש בארה"ב המון תקשורת אחרת שרואה בקלינטון תועבה, ומתיחסת בהרבה יותר סלחנות לגסות הרוח של טראמפ, בסוף הכל פוליטיקה. אני סבור שהמוסריות של שני המועמדים קלוקלת. זה מטריד נשים גס רוח, וזו מפיצה רוח להטבית ומחפה על בעלה האנס. אף אחד לא מייצג ערכי משפחה למופת. בהיבט של הון שלטון היא גרועה בהרבה. בקיצור, זה טריפה וזו נבילה. הבחירה שלי היא אגואיסטית. אני חי במדינת ישראל, ומפחד מארבע שנות אובמה נוספות. הא ותו לא.
תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 20/10/2016 13:07:18 |
|
שמעתי מישהו שמגדיר את טראמפ "עבריין". יש מסמכי ויקיליקס ש ; קלינטון היא בעד ישראל, וביבי אמר שאפשר להסתדר איתה. לפי "המודיע" של היום יש יתרון קל לקלינטון, כך קובע מחקר של אוניברסיטת אוקספורד, אי לכך 2.6 מיליון אזרחי ארצות הברית הגרים מחוץ לארצות הברית עשויה להיות השפעה גדולה על הבחירות. הכל יכול לקרות, ואי אפשר להכריז על מנצח עד שלא סופרים את הקולות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2016 17:25 |
|
| |
תיקון טעות ; סקרים שפורסמו בימים האחרונים הראו יתרון קל לקלינטון. במחקר של אוניברסיטת אוקספורד צוין המשקל הגדול שיש לאזרחי ארצות הברית שגרים מחוץ לארצות הברית, שהם עשויים להכריע את הבחירות, כמובן, שבסקרים לא סוקרו את אזרחי ארצות הברית הרבים שגרים מחוץ לארצות הברית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2016 17:26 |
|
| |
טראמפ הצליח להדגיש בעימות תמיכה בתיקון השני לחוקה (הזכות לשאת נשק) והתנגדות להפלות שהם אולי העקרונות הבסיסיים ביותר עבור מועמד רפובליקני. זה לא יכול להחשב כשלון. הסימפטיה של ישראלים רבים כלפי קלינטון מקורה בצריכה לא מודעת של תקשורת שמאלנית. העיתונות בארץ מצטטת בעיקר את סי אן אן ודומיו. יש בארה"ב המון תקשורת אחרת שרואה בקלינטון תועבה, ומתיחסת בהרבה יותר סלחנות לגסות הרוח של טראמפ, בסוף הכל פוליטיקה. אני סבור שהמוסריות של שני המועמדים קלוקלת. זה מטריד נשים גס רוח, וזו מפיצה רוח להטבית ומחפה על בעלה האנס. אף אחד לא מייצג ערכי משפחה למופת. בהיבט של הון שלטון היא גרועה בהרבה. בקיצור, זה טריפה וזו נבילה. הבחירה שלי היא אגואיסטית. אני חי במדינת ישראל, ומפחד מארבע שנות אובמה נוספות. הא ותו לא.
תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 20/10/2016 13:07:18 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2016 17:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2016 18:25 |
|
| |
מניעת בניה בהתישבות זו עמדה של מפלגת העבודה, לפיד, והמסתעף. ברור שכהונה של קלינטון תתחיל ב"הישג מדיני" שיהיה כרוך במניעת בניה בשטחים ובירושלים. במובנים האלו מדובר בארבע שנות אובמה נוספות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-20/10/2016 20:23 |
|
| |
טראמפ בראלי באוהיו: "אני מתחייב בפני בוחרי, ובפני כל אזרחי ארצות הברית, שאכבד את תוצאת הבחירות - - - (הפסקה דרמטית) - - - אם אנצח" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-20/10/2016 20:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2016 23:07 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
מעניין מאוד,
נחכה לראות את שאר הסקרים
|
|
פשוט מאוד. לאורך כל הדרך ישנם סקרים לטובת קלינטון וסקרים לטובת טראמפ וסקרים המראים שוויון. התקשורת ברובה שמאלנית ומביאה את הסקרים לטובת קלינטון ומצניעים את השאר וישראל היום שהוא עיתון של אחד מאוהדי טראמפ מביא סקרים לטובתו. היו מספיק פעמים שהסקרים טעו וממשיכים להאמין להם. עולם גולם. אני לא הייתי רגוע במקום של קלינטון בוודאי לא במקום של טראמפ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2016 01:28 |
|
| |
| המכון כתב: |  | | רציף כתב: |  |
מעניין מאוד,
נחכה לראות את שאר הסקרים
|
|
פשוט מאוד. לאורך כל הדרך ישנם סקרים לטובת קלינטון וסקרים לטובת טראמפ וסקרים המראים שוויון. התקשורת ברובה שמאלנית ומביאה את הסקרים לטובת קלינטון ומצניעים את השאר וישראל היום שהוא עיתון של אחד מאוהדי טראמפ מביא סקרים לטובתו. היו מספיק פעמים שהסקרים טעו וממשיכים להאמין להם. עולם גולם. אני לא הייתי רגוע במקום של קלינטון בוודאי לא במקום של טראמפ. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2016 01:31 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | רציף כתב: |  |
מעניין מאוד,
נחכה לראות את שאר הסקרים
|
|
פשוט מאוד. לאורך כל הדרך ישנם סקרים לטובת קלינטון וסקרים לטובת טראמפ וסקרים המראים שוויון. התקשורת ברובה שמאלנית ומביאה את הסקרים לטובת קלינטון ומצניעים את השאר וישראל היום שהוא עיתון של אחד מאוהדי טראמפ מביא סקרים לטובתו. היו מספיק פעמים שהסקרים טעו וממשיכים להאמין להם. עולם גולם. אני לא הייתי רגוע במקום של קלינטון בוודאי לא במקום של טראמפ. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2016 01:32 |
|
| |
מה שרציתי לכתוב פעמיים ולא נכנס. זה שרוב הסקרים כולל של הימין הקיצוני נוטים לטובתה. זה כמו להאשים את החזאים שבחוף נדברים יותר על הימים הקרים מאשר על מעט הימים החמימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2016 09:33 |
|
| |
המגמה בכל הסקרים זהה: תזוזה של 2-3 אחוז לטובת קלינטון. בלוס אנג'לס טיימס זה הפך מיתרון של טראמפ לתיקו, יש סקרים שהגדילו את היתרון של קלינטון מ2 ל5 או מ7 ל9, המגמה של כולם זהה. הביטוי של האחוזים האלו במדינות המפתח ובסיכויים לניצחון הוא משמעותי מאוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-21/10/2016 14:22 |
|
| |
המגמה בכל הסקרים זהה: תזוזה של 2-3 אחוז לטובת קלינטון. בלוס אנג'לס טיימס זה הפך מיתרון של טראמפ לתיקו, יש סקרים שהגדילו את היתרון של קלינטון מ2 ל5 או מ7 ל9, המגמה של כולם זהה. הביטוי של האחוזים האלו במדינות המפתח ובסיכויים לניצחון הוא משמעותי מאוד.
_________________ |
|
|
|
|
|
|