בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/10/2016 01:57 לינק ישיר 

תעריפי ביטוח הבריאות התייקרו בעקבות אובמה קר ב25 אחוז! הפרסום (מטעם הממשל) הגיע בדיוק בזמן מבחינת טראמפ. קלינטון מזוהה מאוד עם האובמה קר, והרבה מאוד אמריקאים יחשבו עכשיו פעם שניה כמה עולה להם להצביע קלינטון. בכמה מהמדינות המתנדנדות מדובר בעליה חדה יותר: באריזונה התייקרות של 116 אחוז, (תיקו בסקרים) מינסוטה 59 אחוז, (קלינטון מובילה ב5). טראמפ טוחן עכשיו כל הזמן את הענין הזה. האמת שהוא הציע תוכנית נגדית כבר מתקופת הפריימריס, והצביע על הכשלים בתוכנית של אובמה כל הזמן. מבחינתו זו ממש מתנה ענקית לקמפיין.
עכשיו כשקרל רוב כבר חוזר בו ומסכים שהכיוון בסקרים הוא של צמצום ושיפור סיכויים לטראמפ, צק טוד, המגיש של מיט דה פרס, גם הוא אומר שהמומנטום עם טראמפ, גם נייט סילבר כתב ניתוח מסובך ומשעמם בשאלה "האם המירוץ נהפך לצמוד יותר?". הנפח של שערוריות הקלטות והמתלוננות כבר הרבה יותר קטן, דיון בנושא הביטוחים הוא בדיוק מה שטראמפ צריך. עוד מתנה כזאת וטראמפ נשיא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2016 03:23 לינק ישיר 

חבוט_רמי כתב:

תעריפי ביטוח הבריאות התייקרו בעקבות אובמה קר ב25 אחוז! הפרסום (מטעם הממשל) הגיע בדיוק בזמן מבחינת טראמפ. קלינטון מזוהה מאוד עם האובמה קר, והרבה מאוד אמריקאים יחשבו עכשיו פעם שניה כמה עולה להם להצביע קלינטון. בכמה מהמדינות המתנדנדות מדובר בעליה חדה יותר: באריזונה התייקרות של 116 אחוז, (תיקו בסקרים) מינסוטה 59 אחוז, (קלינטון מובילה ב5). טראמפ טוחן עכשיו כל הזמן את הענין הזה. האמת שהוא הציע תוכנית נגדית כבר מתקופת הפריימריס, והצביע על הכשלים בתוכנית של אובמה כל הזמן. מבחינתו זו ממש מתנה ענקית לקמפיין.
עכשיו כשקרל רוב כבר חוזר בו ומסכים שהכיוון בסקרים הוא של צמצום ושיפור סיכויים לטראמפ, צק טוד, המגיש של מיט דה פרס, גם הוא אומר שהמומנטום עם טראמפ, גם נייט סילבר כתב ניתוח מסובך ומשעמם בשאלה "האם המירוץ נהפך לצמוד יותר?". הנפח של שערוריות הקלטות והמתלוננות כבר הרבה יותר קטן, דיון בנושא הביטוחים הוא בדיוק מה שטראמפ צריך. עוד מתנה כזאת וטראמפ נשיא.

לצערי כל מה שכתבת זה אשליות מתוקות.

הסקרים האחרונים:

באתר "בלומברג" חשפו ביממה האחרונה כי הסקרים הפנימיים שנערכים במטהו של דונלד טראמפ, בעלות של 100 אלף דולר לשבוע, תואמים בצורה מוחלטת לממוצע הסקרים הכללי, וכי לפיהם דונלד טראמפ "מפסיד בגדול" את מערכת הבחירות הזו. אנשי המטה איתם דיבר האתר הודו כי תחזיתו של נייט סילבר תואמת למעשה לנתונים העולים מהסקרים שלהם, "לבד מנקודה אחת: שהתחזית שלו מפגרת בשבוע בגלל שהוא נשען על סקרים ציבוריים".

ברקע העובדה שאין להם אמונה ביכולתם לנצח, לפי הנכתב בכתבה, פורסם שם כי המטה של טראמפ בנה לאחרונה תוכנית שנועדה להפחית את כמות המצביעים של הצד השני. לפי התוכנית ייעשה מאמץ עילאי להשפיע על שלושה קהלים החשובים להילרי קלינטון - גברים שחורים, נשים צעירות ואידאולוגים ליברלים. באשר לשחורים מטרת הקמפיין להעלות ציטוטים שליליים מפיה של קלינטון מהעבר נגד האוכלוסייה האפרו-אמריקנית, באשר לצעירות מתכננים במטה להשיב אל התודעה את פרשות האהבים של ביל קלינטון לטובת אלו שלא חיו בשנות ה-90', ובאשר לליברלים בכוונתם להחזיר את נושא עמדותיה המרכזיות של קלינטון ויחסה לברני סנדרס. כל זה נאמר בכתבה מפי אחד מאנשי המטה של טראמפ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2016 11:28 לינק ישיר 

רבותי1 כתב:

חבוט_רמי כתב:

לצערי כל מה שכתבת זה אשליות מתוקות.

הסקרים האחרונים:

באתר "בלומברג" חשפו ביממה האחרונה כי הסקרים הפנימיים שנערכים במטהו של דונלד טראמפ, בעלות של 100 אלף דולר לשבוע, תואמים בצורה מוחלטת לממוצע הסקרים הכללי, וכי לפיהם דונלד טראמפ "מפסיד בגדול" את מערכת הבחירות הזו. אנשי המטה איתם דיבר האתר הודו כי תחזיתו של נייט סילבר תואמת למעשה לנתונים העולים מהסקרים שלהם, "לבד מנקודה אחת: שהתחזית שלו מפגרת בשבוע בגלל שהוא נשען על סקרים ציבוריים".

ברקע העובדה שאין להם אמונה ביכולתם לנצח, לפי הנכתב בכתבה, פורסם שם כי המטה של טראמפ בנה לאחרונה תוכנית שנועדה להפחית את כמות המצביעים של הצד השני. לפי התוכנית ייעשה מאמץ עילאי להשפיע על שלושה קהלים החשובים להילרי קלינטון - גברים שחורים, נשים צעירות ואידאולוגים ליברלים. באשר לשחורים מטרת הקמפיין להעלות ציטוטים שליליים מפיה של קלינטון מהעבר נגד האוכלוסייה האפרו-אמריקנית, באשר לצעירות מתכננים במטה להשיב אל התודעה את פרשות האהבים של ביל קלינטון לטובת אלו שלא חיו בשנות ה-90', ובאשר לליברלים בכוונתם להחזיר את נושא עמדותיה המרכזיות של קלינטון ויחסה לברני סנדרס. כל זה נאמר בכתבה מפי אחד מאנשי המטה של טראמפ.

באתר 'בלומברג' חשפו.
פששששש.
בדיוק כמו אם אתר 'סי אן אן' חשפו.
מדובר באתר שמזדהה רישמית עם קלינטון.
ועוד מביא מקור 'אנונימי'... נו, באמת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2016 12:05 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2016 12:12 לינק ישיר 

לאחר שתומכי קלינטון המעודנים ניפצו את הכוכב של טראמפ בהוליווד, הומלס החליט לעבור לגור על הכוכב של טראמפ. "מליוני מהגרים לא חוקיים ואמריקאים ישנים ברחוב! הצביעו טראמפ"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2016 12:25 לינק ישיר 

אפרופו ה"חשיפה" של בלומברג, אי פי סקרו את דעת הקהל על התקשורת:
5 אחוז: התקשורת תומכת טראמפ.
37 אחוז: התקשורת מאוזנת.
56 אחוז: התקשורת מוטה נגד טראמפ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2016 14:39 לינק ישיר 

לפי הניתוח בתוספת האקטואלית של המודיע, המירוץ פתוח ויש לטראמפ סיכוי לנצח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2016 15:54 לינק ישיר 

המכון כתב:

לפי הניתוח בתוספת האקטואלית של המודיע, המירוץ פתוח ויש לטראמפ סיכוי לנצח.

טוענים בהמודיע דבר מעניין.

שטראמפ עורך לפחות 3 עצרות ביום,
עם אלפי אלפי אוהדים עם אש בעיניים,
והתלהבות עצומה,
שיעשו הכל
למען המהפיכה,

בעוד שאצל קלינטון
בקושי יש קהל בעצרות,

הערכה היא שהנסקרים שאמרו
שיצביעו עבור קליטון,
בפועל יצביעו לה בין 50 ל 60 אחוז,

בעוד שאצל מי שמתכוון להצביע
לטראמפ, 97% יעשו זאת !

ויש גם את המרכיב הפסיכולוגי,
כולם הרי יודעים שקלינטון מנצחת,
אז מה יש לטרוח
ולהצביע ??...

הרי היא ממילא מנצחת !

בעוד שלטראמפ,
שמדשדש בסקרים,
כולם יתגייסו עבורו
ועבור המלחמה שלו
מול השחיתות בשילטון !

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 28/10/2016 15:55:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2016 16:34 לינק ישיר 

למרות כל מה שאלו שרוצים שטראמפ ינצח אומרים,
זה הכל אשליות ומשאלות לב.
זה הכל.
הפער בסקרים נראה כבלתי ניתן לסגירה וצריך להתבונן במציאות בעיניים פקוחות.

כשטראמפ הוביל בסקרים בפריימריז הרפובליקנים הוא בסוף ניצח.
עכשיו כשהוא מפגר בסקרים אז הוא כנראה יפסיד.
אובמה הוביל בסקרים מול מקיין וניצח.
אובמה הוביל בפער קטן על מיט רומני וניצח בפער קטן.
זה יקרה שוב בעוד שבועיים שהסקרים יתבררו כמשקפים את המציאות פחות או יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2016 20:34 לינק ישיר 

עד עכשיו קלינטון יכלה לטעון שהFBI חקר את פרשת המיילים ו"זיכה" אותה, מהיום, 11 יום לפני הבחירות היא כבר לא יכולה להגיד את זה... לענ"ד הניצחון שלה לא מובטח כמו שאנשים ובפרט התקשורת טוענים.
(נכתב בחו"ל ביום שישי)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2016 19:26 לינק ישיר 

מדהים.
זה נראה כמעט מתוסרט מראש. האף בי איי פותח מחדש את החקירה וטראמפ מקבל זריקת מרץ ענקית כאילו לפי הזמנה. עכשיו גם במטה קלינטון מודים שהעסק פתוח לחלוטין. בסי אן אן כבר מגרדים בפדחת, ותוהים איך קלינטון שהיתה אמורה "לרקוד כל הדרך אל הבית הלבן" נכנסת לישורת האחרונה כשהכל פתוח ואך אחד לא סופר שום תוצאה בשום מדינה כעניין סגור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2016 20:13 לינק ישיר 

אכן ההתפתחות החדשה בהודעת ה fbi היא ממש רעידת אדמה ויש טוענים קריסת מערכות במפלגה הדמוקרטית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2016 20:54 לינק ישיר 

בסקר האחרון
יש לקלינטון
יתרון של 4% בס"ה.

יש סיכוי אמיתי
לניצחון של טראמפ,
בעקבות בדיקתה המחודשת
של ה FBI
בפרשת המיילים.

10 ימים לפני הבחירות
הדרמה בעיצומה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2016 21:06 לינק ישיר 

במטה הדמוקרטי מתוסכלים
על מה שעשו להם
10 ימים לפני הניצחון..

קלינטון הגיבה ; טראמפ צודק,
שום דבר לא סגור .

סוף ציטוט.

כל המירוץ הזה
נשמע כמו סרט הוליוודי מטלטל..

בעצם, אין סרטים כאלה..

המתח בשיאו, טראמפ מרוצה,
נמשיך להתפלל שיהיה טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2016 21:19 לינק ישיר 

יש במירוץ הזה גם השפלה
ותיעתוע בעם מטומטם וגאוותן,
שלא מוכן לשנות מסורת עקומה
של הליכי בחירות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 25 26 27 ... 56 57 58 לדף הבא סך הכל 58 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.