בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2016 01:33 לינק ישיר 

הפרשנות של חבוט רמי היא של מי שעובד בשביל טראמפ, זה לא משקף את מה שבאמת קורה. אילו הבחירות היום היום קלינטון הייתה מנצחת וטראמפ השוטה המופלג חסר הרסן ובושה לאנושיות ולמוסר שיש בין הגוים אפילו היה נעלם מהמפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 01:48 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

הפרשנות של חבוט רמי היא של מי שעובד בשביל טראמפ, זה לא משקף את מה שבאמת קורה. אילו הבחירות היום היום קלינטון הייתה מנצחת וטראמפ השוטה המופלג חסר הרסן ובושה לאנושיות ולמוסר שיש בין הגוים אפילו היה נעלם מהמפה.

http://m.huffpost.com/us/entry/10619944

כלי התקשורת משום מה עדיין לא מדברים מזה.

וכך הוא ינהל את אמריקה.
http://gawker.com/a-complete-list-of-donald-trump-s-business-disasters-1764151188

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 11:50 לינק ישיר 

סקר חדש שפורסם אתמול,
נותן לקלינטון יתרון של 7% יותר מטראמפ.

הסקרים מתהפכים חדשים לבקרים,
מוזר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 11:58 לינק ישיר 

רציף כתב:

סקר חדש שפורסם אתמול,
נותן לקלינטון יתרון של 7% יותר מטראמפ.

הסקרים מתהפכים חדשים לבקרים,
מוזר

זה היה די צפוי שלאחר הועידה התמיכה במועמדותה תקבל מומנטום, אגב בדיוק כפי שטראמפ קיבל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 13:49 לינק ישיר 

• טראמפ: לא יהיה נפלא אם ארה"ב ורוסיה יסתדרו? המועמד הרפובליקני לנשיאות ארצות הברית דונלד טראמפ התייחס לחילופי המחמאות בינו לבין נשיא רוסיה ולדימיר פוטין - "אני לא אוהב או לא אוהב אותו, אבל לא יהיה נפלא אם ארצות הברית ורוסיה יסתדרו טוב יחד? אם הן ישלבו ידיים ויביסו יחד את ארגון דאעש"? אמר טראמפ.
• טראמפ: "חושש שהבחירות לנשיאות יהיו מבוימות"; המועמד הרפובליקאי הוריד את הכפפות בעצרת באוהיו - הוא הביע חשש מהטיית מערכת הבחירות "כפי שקרה לסנדרס", והאשים כלי תקשורת אמריקאים כי הם מטים את הסיקור לטובת יריבתו, המועמדת הדמוקרטית הילארי קלינטון.
• סקר CNN: קלינטון מובילה על טראמפ ב-9%; המועמדת הדמוקרטית לנשיאות ארצות הברית, הילרי קלינטון, מובילה ב-9% על המועמד הרפובליקני, דונלד טראמפ. כך עולה מסקר חדש של רשת CNN שפורסם הלילה - על פי הסקר, קלינטון מובילה עם 52% לעומת 43% לטראמפ. מוקדם יותר פורסם סקר של רשת CBS שמצא כי קלינטון מובילה על פני טראמפ ב-7%.
• .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 17:49 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

הייתי רוצה לעבוד בשבילו, ביינתים אני מסתפק בלסקר אובייקטיבית את מהלך הבחירה שלו לנשיאות.
לאור הגידופים המוצדקים שלך, חשוב לי לציין שטראמפ בעיני הוא בכלל גוי, ואני לא מנסה לגרום למישהו לחשוב שהוא דמות חינוכית. חינוך זה חיים ולדר. טראמפ זה נשיא ארה"ב. הילארי, גויה בפני עצמה, היא עוכרת ישראל והכהונה שלה, כפי שכתב טראמפ בימים האחרונים, תהיה הכהונה השלישית של אובמה. כהונה שתשלים את הפצצה האיראנית, תעניק לדאעש שטחי מחיה חדשים, תקצץ את הסיוע האמריקאי לישראל, תקדם בעולם את ערכי פירוק המשפחה, ותכריח את העולם כולו להמשיך לשקר שקרים של שמאלנים. ישראל תאלץ להמשיך ולטעון שהיא בעד שתי מדינות, אירופה תצהיר שהיא שמחה במהגרים היקרים המציפים אותה, העולם יעמיק את האידאולוגיה המבדילה בין טרור שהורג צרפתי לטרור שהורג יהודי ועוד כהנה. לכן אני בהחלט מרוצה מכך שבסופו של דבר טראמפ יהיה הנשיא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 18:03 לינק ישיר 

ברדוואי כתב:

• טראמפ: לא יהיה נפלא אם ארה"ב ורוסיה יסתדרו? המועמד הרפובליקני לנשיאות ארצות הברית דונלד טראמפ התייחס לחילופי המחמאות בינו לבין נשיא רוסיה ולדימיר פוטין - "אני לא אוהב או לא אוהב אותו, אבל לא יהיה נפלא אם ארצות הברית ורוסיה יסתדרו טוב יחד? אם הן ישלבו ידיים ויביסו יחד את ארגון דאעש"? אמר טראמפ.
• טראמפ: "חושש שהבחירות לנשיאות יהיו מבוימות"; המועמד הרפובליקאי הוריד את הכפפות בעצרת באוהיו - הוא הביע חשש מהטיית מערכת הבחירות "כפי שקרה לסנדרס", והאשים כלי תקשורת אמריקאים כי הם מטים את הסיקור לטובת יריבתו, המועמדת הדמוקרטית הילארי קלינטון.
• סקר CNN: קלינטון מובילה על טראמפ ב-9%; המועמדת הדמוקרטית לנשיאות ארצות הברית, הילרי קלינטון, מובילה ב-9% על המועמד הרפובליקני, דונלד טראמפ. כך עולה מסקר חדש של רשת CNN שפורסם הלילה - על פי הסקר, קלינטון מובילה עם 52% לעומת 43% לטראמפ. מוקדם יותר פורסם סקר של רשת CBS שמצא כי קלינטון מובילה על פני טראמפ ב-7%.
• .

הבוסט שקלינטון קיבלה מהועידה, גדול יותר מזה שקיבל טראמפ בועידה שלו. עוד כמה ימים ניתן יהיה להבין את השפעת הועידות. פרשן בסי בי אס אמר שדבר אחד טראמפ כבר לקח מהגרפים המשוגעים של הימים האחרונים, הוא כבר לא נתפס כמי שלא יכול לנצח. קצת אוירה מתאימה סביב מועד הבחירות והוא לוקח. וכמו שכבר כתבו כאן, העימותים יקבעו. אמנם רק שלושה, אמנם רחוקים מיום הבחירות, ובכל זאת, טראמפ העיף מדרכו את בוש, רוביו וקרוז באמצעות תפקוד מדהים בעימותים. שלושתם מועמדים טובים בהרבה מהילארי קלינטון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 18:13 לינק ישיר 

חבוט_רמי כתב:
קלעפער כתב:

הייתי רוצה לעבוד בשבילו, ביינתים אני מסתפק בלסקר אובייקטיבית את מהלך הבחירה שלו לנשיאות.
לאור הגידופים המוצדקים שלך, חשוב לי לציין שטראמפ בעיני הוא בכלל גוי, ואני לא מנסה לגרום למישהו לחשוב שהוא דמות חינוכית. חינוך זה חיים ולדר. טראמפ זה נשיא ארה"ב. הילארי, גויה בפני עצמה, היא עוכרת ישראל והכהונה שלה, כפי שכתב טראמפ בימים האחרונים, תהיה הכהונה השלישית של אובמה. כהונה שתשלים את הפצצה האיראנית, תעניק לדאעש שטחי מחיה חדשים, תקצץ את הסיוע האמריקאי לישראל, תקדם בעולם את ערכי פירוק המשפחה, ותכריח את העולם כולו להמשיך לשקר שקרים של שמאלנים. ישראל תאלץ להמשיך ולטעון שהיא בעד שתי מדינות, אירופה תצהיר שהיא שמחה במהגרים היקרים המציפים אותה, העולם יעמיק את האידאולוגיה המבדילה בין טרור שהורג צרפתי לטרור שהורג יהודי ועוד כהנה. לכן אני בהחלט מרוצה מכך שבסופו של דבר טראמפ יהיה הנשיא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

איך טרמפ ימנע בדיוק את הפצצה האיראנית?

שטחי המחיה של דאעש הצטמצמו בשנה האחרונה.

הסיוע לישראל רק גדל בזכות האנטישמי השחור ימ"ש אובמה והיא תמשיך את דרכו.

אתה מעדיף את ערכי המשפחה של טרמפ? ברר אצל אשתו לשעבר שהאשימה אותו באונס או הנוכחית שנהגה להצטלם בלבוש אדם וחוה.

אני מעדיף אישה מושחתת שדעותיה ידועות ממטורף אדיוט שעלול להצית את העולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 18:52 לינק ישיר 

הערכים האישיים שלו אינם ממין הענין. אין לו צורך פוליטי להפיץ אג'נדות להטביות. למפלגה של הילארי יש (אגב גם היא ממשפחה מוסרית למופת). לכך כיוונתי.
אובמה נשיא אנטי ישראלי ופרו ערבי, אפשר להתווכח על הפרטים. המפלגה הדמוקרטית כולה הולכת לכיוון אנטי ישראלי בסטייל השמאל האירופי. אולי כמה שנים מחוץ לשלטון יאזנו אותם קצת.
לטראמפ יש הרבה חסרונות, אבל הוא לא בלתי צפוי. הפרובוקציות התקשורתיות הגאוניות שלו מפתיעות אבל אלה רק מילים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 20:30 לינק ישיר 

ממוצע הסקרים: הקפיצה של טראמפ באדום מייד אחרי הועידה שהסתיימה ב20 לחודש, והגרף מתהפך תוך שבוע עם תום הועידה הדמוקרטית, קלינטון בעליה טראמפ בירידה.
אם הילארי לא היתה מייצרת את הטוויסט הזה, מערכת הבחירות שלה היתה נגמרת. היא לא היתה שורדת בפיגור אחרי טראמפ לאורך זמן. הנשק הכי חזק שלו זו הווינריות. אם הקהל יזהה שהוא על הסוס, הוא פשוט ידבק אליו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 21:02 לינק ישיר 

חבוט_רמי כתב:
הערכים האישיים שלו אינם ממין הענין. אין לו צורך פוליטי להפיץ אג'נדות להטביות. למפלגה של הילארי יש (אגב גם היא ממשפחה מוסרית למופת). לכך כיוונתי.
אובמה נשיא אנטי ישראלי ופרו ערבי, אפשר להתווכח על הפרטים. המפלגה הדמוקרטית כולה הולכת לכיוון אנטי ישראלי בסטייל השמאל האירופי. אולי כמה שנים מחוץ לשלטון יאזנו אותם קצת.
לטראמפ יש הרבה חסרונות, אבל הוא לא בלתי צפוי. הפרובוקציות התקשורתיות הגאוניות שלו מפתיעות אבל אלה רק מילים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בגלל שאין לו צורך פוליטי להפיץ אג'נדות להטביות הוא נתן את הבמה בועידה למנכ"ל paypal להפיץ אג'נדות להטביות.
אני מעדיף את הדמוקרטים על ארגון ה K.K.K שטראמפ לא מתנער מהם.
כל הניאו נאצים והימין הקיצוני המטורף מצביע לטראמפ. 
במה אובמה הוא אנטי ישראל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 22:46 לינק ישיר 

ולשרה בן ענה לך כראוי. טראמפ הוא שפל האנושיות. והוא לא יהיה בעד ישראל כי אינו חייב לאוהדי ישראל ברפוליקנים. ולאידך קלינטון חייבת לבסיס שלה אוהד היהודים וישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 22:51 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2016 01:15 לינק ישיר 

טראמפ באמצע נאום, מגיב לבכי של תינוק בנימוס: אני אוהב ילדים. איזה ילד מותק, צעיר בריא, שיבכה קצת לא נורא. זה שום דבר.
התינוק ממשיך לבכות: תוציאי מכאן את התינוק בבקשה, צחקתי מקודם, היא לקחה אותי ברצינות כשאמרתי שאני אוהב תינוקים בוכים כשאני נואם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2016 08:12 לינק ישיר 

טראמפ בנפילה חופשית באלגוריתם של נייט סילבר, כשאוהיו, פלורידה וצ' קרולינה נצבעות תכלת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 56 57 58 לדף הבא סך הכל 58 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.