|
|
| נשלח ב-6/11/2016 16:32 |
|
| |
קלינטון המושחתת
הוושניגטון פוסט. הילרי הולכת לטמיון... 1000 תורמים עלומים נחשפו. לחלק אסור לתרום. http://www.usapoliticstoday.com/washington-post-uncovers-1100-hidden-foreign-clinton-cash-donations/ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2016 19:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2016 19:22 |
|
| |
גם אם ידיחו אותה יתמנה במקומה הסגן שלה ולא טראמפ. כמו שהיה עם ניכסון ופורד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2016 22:38 |
|
| |
טראמפ שהיה צפוי להתמקד בימים האחרונים לפני הבחירות בפלורידה ואוהיו ומדינות מתנדנדות מסורתית, שבהם הוא מוביל או קרוב מאוד, בחר לערוך את כנסי הבחירות האחרונים במדינות "כחולות" כמו מינסוטה, בה הוא מפגר ב5 אחוז אחרי קלינטון. אולי הוא מכוון לתקשורת הארצית בנסיון לשדר אופטימיות וכוח, ואולי הוא באמת מניח שניצחון שם עדיין אפשרי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-6/11/2016 22:42 |
|
| |
כל המויסדעס, הפוליטיקה, העסקנות, המנהיגות, בסוף הכל מתנקז לאינטרס אחד. צריך לחתן ילדים. לדוגמא, היום התפרסם שהחתונה של צ'לסי קלינטון מומנה על ידי קרן קלינטון. סדנא דארעא חד הוא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-6/11/2016 23:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2016 23:08 |
|
| |
לפי הערכת הסטטיסטיקאי הבכיר נייט סילבר
יש להילרי קלינטון 270 אלקטורים, אם טראמפ יצליח לגרוף לעצמו עוד מדינה אחת אז טראמפ הוא המנצח !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 06/11/2016 23:16:22
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2016 23:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2016 23:38 |
|
| |
קומי המבולבל הכריז שקלינטון נקיה ואין נגדה חשדות. כנראה קרס תחת הלחצים שהופעלו נגדו. מנהיגים דמוקרטים רבים צלבו אותו מאז הפרסום הקודם. (אחרי ששיבחו אותו על סגירת התיק בפעם הראשונה לפני כמה חודשים) בזמן ההכרזה טראמפ ניהל כנס בחירות בשדה התעופה במינאפוליס מינסוטה על רקע המטוס המפורסם, נראה שהוא לא היה מודע לכך שהנשק העיקרי שלו בשבוע האחרון נגד קלינטון נוטרל. בכל זאת הדברים שלו היו נשמעים קצת כמו תגובה: "קלינטון היא האדם המושחת ביותר שרץ לנשיאות אי פעם, היא מוגנת על ידי מערכת מושחתת."
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2016 00:46 |
|
| |
בשולי המערכת מתנהל קרב איתנים בין נייט סילבר לראיין גרים, הבעל מנחש של הפינגטון פוסט. סילבר כידוע טוען שהסיכוי של קלינטון עומד על 65 אחוז, והפ-פוסט מחזיק בדעה שונה מאוד, לפיה לקלינטון סיכוי של 98 אחוז לשבת בחדר הסגלגל. גרים פרסם מאמר לפיו סילבר "סתם מנחש". סילבר מצידו הכריז שגרים הוא אידיוט. שורש המחלוקת נוגע לסוגית הסקרים הישנים. סוגיה שנגענו בה לעיל. ברור שלכח שאי אפשר לקחת סקר מלפני שלושה שבועות ולערבב אותו עם מידע טרי. אז מה עושים? אפשר לזרוק מידע ישן, וזה מה שעושים בממוצע הסקרים של RCP, אם הם יכולים. הדרך שבה נוקט סילבר היא התאמה. הוא לוקח סקר שנערך במדינה מסוימת לפני שבועיים, מוסיף לו את מגמת השינוי הכללית שהיתה מאז, ומערבב עם מידע חדש. לדוגמא אם הילארי הובילה באחוז אחד בנבאדה לפני שבועיים, ומאז גדל הפער הכללי לטובתה, נניח בארבעה אחוז, אז סילבר ישנה את הסקר בנבדה לפלוס חמש לקלינטון. הרווח הוא שיש לו סקרים כאילו חדשים גם במקומות שנדגמים בתדירות נמוכה. גרים חושב שזאת ליצנות, וסילבר חושב שגרים אידיוט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-7/11/2016 00:54 |
|
| |
מזל שלטרומפ יש מטוס פרטי, ככה לא יעלה לו כרטיס נסיעה חזרה הבייתה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2016 03:18 |
|
| |
אם תשאלו את אנשי הקמפיין של טראמפ, הם היו מוכנים שהאפ בי איי יוציא כל ערב בחודש האחרון הודעת זיכוי לקלינטון. זה דוחק עיסוק בפנים השליליות של טראמפ, והמסר הכללי העולה מהכותרות עבור האזרח המצוי שלא מתעמק יותר מדי, הוא קישור של קלינטון לאפ בי איי לחקירות ולפלילים. לא ממש תעמולת בחירות לטובתה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-7/11/2016 07:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2016 09:31 |
|
| |
המעניין הוא שלמרות התייצבות כל הסקרים לטובת קלינטון עדיין כולם מצפים במתיחות למה שיקרה באמת, ולא בגלל הסקרנות לדעת בכמה יפסיד טראמפ...
|
|
|
|
|