בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/8/2016 08:40 לינק ישיר 

כשטראמפ מתחיל לטעון שיזייפו את הבחירות, נראה שמצבו לא טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2016 21:53 לינק ישיר 

הוא לא פורש!
סקרים שליליים, מריבות עם פול ראיין וג'ון מקקיין, והערה מטופשת אחת למשפחה שכולה אמריקאית מוסלמית, הביאו את הקמפיין של טראמפ בתוך שבוע מעמדת ניצחון אל עברי פי פחת. אמנם הוא לא פורש, אבל כשקורי לבנדובסקי האסטרטג האלים, נשאל בCNN מה יקרה אם טראמפ יפרוש? ובכירים במפלגה מתראיינים בעילום שם ומציעים חלופות, אין ספק שהקמפיין במצוקה. רק כדי לתת חותמת על המשבר, פול מונופורט, האסטרטג שהחליף את לבנדובסקי אחרי דחיפת העיתונאית, אמר שטראמפ בשליטה מלאה על הקמפיין. או במילים פשוטות יותר: אין קמפיין.
התומכים הגדולים ביותר של טראמפ הזדעזעו מפרשת חאן. ההערה של טראמפ שאשתו של חאן עמדה לידו בנאום ושתקה כי אצל המוסלמים נשים שותקות, התקבלה כהעלבה בלתי נסלחת, ופגיעה בפרה אמריקאית קדושה במיוחד: משפחה שכולה. פול ראיין תקף, וגם ניוט גינגריץ' מחשובי התומכים של טראמפ בתוך המפלגה, אמר שהנזק שטראמפ עשה לקמפיין של עצמו הוא בלתי ניתן לתיקון. "הוא חייב ללמוד כמה דברים". האם נותר זמן לתקן? כנראה שכן. האם נותר לטראמפ זמן ללמוד כמה דברים שיקרבו אותו אל הבית הלבן? מעט מדי. בטח כשמדובר בתלמיד הכי גרוע בעולם.

תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 03/08/2016 21:54:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2016 21:58 לינק ישיר 

הסיכוי שטראמפ הדביל ינצח זה בערך כמו הסיכוי שתהיה חומה עם מקסיקו. או למי שלא הבין אין סיכוי. וטוב שכך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2016 22:46 לינק ישיר 

מסחזק כתב:

הסיכוי שטראמפ הדביל ינצח זה בערך כמו הסיכוי שתהיה חומה עם מקסיקו. או למי שלא הבין אין סיכוי. וטוב שכך

הילרי לא ממש יותר טובה ממנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2016 23:25 לינק ישיר 

טראמפ לא יבחר לנשיא, נקודה !
ולי זה עושה רושם שהוא בעצמו לא ממש מעוניין לכהן כנשיא ארה"ב אולי מתוך פחד או חשש כלשהוא
ולכן הוא עושה את כל המאמצים האפשריים שציבור הבוחרים יפתח סלידה כלפיו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2016 00:42 לינק ישיר 

עיסוק אינטנסיבי בארה"ב בקמפיין הקורס של טראמפ וברחש בחש במפלגה הרפובליקנית. האם הקמפיין שלו לקראת קריסה? האם המפלגה הרפובליקנית תתפרק? שמא פול ראיין יצוץ כמועמד עצמאי בתמיכת רבים ונכבדים במפלגה? טראמפ מצידו ממשיך בהתאבדות ודש בראיון בכל ההתבטאויות המטורפות שלו נגד נכים נשים ערבים ועוד. בשביל מי שאולי לא שמע בזמן אמת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2016 00:44 לינק ישיר 

חבוט_רמי כתב:
עיסוק אינטנסיבי בארה"ב בקמפיין הקורס של טראמפ וברחש בחש במפלגה הרפובליקנית. האם הקמפיין שלו לקראת קריסה? האם המפלגה הרפובליקנית תתפרק? שמא פול ראיין יצוץ כמועמד עצמאי בתמיכת רבים ונכבדים במפלגה? טראמפ מצידו ממשיך בהתאבדות ודש בראיון בכל ההתבטאויות המטורפות שלו נגד נכים נשים ערבים ועוד. בשביל מי שאולי לא שמע בזמן אמת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בהתחלה טענת שהן הן הצלחותיו. איך זה התהפך? (שאלת פרשנות, ולא קינטור, בהתחלה היה נראה באמת כמו התאורי שלך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2016 14:33 לינק ישיר 

לאסלקאדעתך כתב:

חבוט_רמי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בהתחלה טענת שהן הן הצלחותיו. איך זה התהפך? (שאלת פרשנות, ולא קינטור, בהתחלה היה נראה באמת כמו התאורי שלך)

לא טענתי, כתבתי מה שראיתי. ראיתי פוליטיקאי לועג נכה וממשיך כאילו כלום. ראיתי מועמד לנשיאות אומר בשידור שהכתבת שראיינה אותו בנוקשות כי הייתה במחזור והסקרים שלו עולים, אם אני הייתי מתנהג ככה בגיל שמונה היו מעיפים אותי מבית הספר, טראמפ זכה במועמדות. מישהו בפוליטיקו טען שהתרחבות מעגל המצביעים כשעוברים מפריימריס לבחירות כלליות מוסיפה שפיות, אולי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2016 17:06 לינק ישיר 

שוב תצוץ הקונספירציה על טראמפ החבר של משפחת קלינטון, שעשה את שעשה כדי לגרום להילארי לנצח? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2016 23:45 לינק ישיר 

יום שקט יחסית בקמפיין של טראמפ, מסתיים עם סיפור שעשוי לתפוח לשערוריה של ממש. בתחילת השבוע פורסמו בניו יורק פוסט תמונות מעברה של מלאניה טראמפ כדוגמנית, העיתון כיוון להדגיש את העדרה של הסולידיות הנדרשת ממועמדת לכס האשה הראשונה. אולם מבלי משים, חשף העיתון משהו מענין בהרבה. מסתבר שאשתו של הלוחם הגדול בהגירה הבלתי חוקית, עבדה בארה"ב בשנת 95, כפי שמראות התמונות, (זה נחשב עבודה :-) ), עוד לפני שהיתה לה אשרת עבודה אמריקאית! הכל בגלל שאין חומה בין ארה"ב לסלובניה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2016 00:25 לינק ישיר 

השיא של טראמפ יהיה כשהוא  לא יזכה אפילו להפסיד לקלינטון כשיפרוש מהמירוץ בגלל הפה הגדול שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2016 07:24 לינק ישיר 

10 15 ו9.
הפער ששלושת הסקרים האחרונים נותנים לקלינטון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2016 09:39 לינק ישיר 

בממוצע יש בסקרים פער של 5.8 לטובת קלינטון.

יש לטראמפ עדיין סיכוי לא גדול.

בהיסטוריה של אמריקה, בדר"כ
מי שיותר יפה - הוא מנצח,

מי לדעתכם יפה יותר,
הג'ינג'י או המבוגרת ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2016 10:10 לינק ישיר 

0hyeah כתב:

מסחזק כתב:

הילרי לא ממש יותר טובה ממנו

הילרי שפויה לפחות.

אין כמעט הגיון שהאומה האמריקאית
תצביע לגזען כמו טראמפ,

בהתחלה הם חשבו שטראמפ
הוא שובב שנון,
כעת הוא מצטייר כגזען עלוב נפש
עם פה ענק,
שלא שולט על עצמו.

הילרי בת 68

וטראמפ הוא בן 70 .

לא ברור לי איך
ועל סמך מה
קבעו כאן שטראמפ
הוא תלמיד גרוע ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2016 10:02 לינק ישיר 

*פניית הפרסה של טראמפ: הודיע על תמיכה ביו"ר בית הנבחרים ראיין*

המועמד הרפובליקני הצהיר כי הוא תומך בחבר מפלגתו לכהונה נוספת בתפקיד, וכן בסנאטור מקיין. מוקדם יותר הבהיר טראמפ בטוויטר כי טעה כשאמר שראה סרטון של מטוס המעביר תשלום כופר עבור שבויים של חיל הים האמריקני לאיראן

המועמד הרפובליקני לנשיאות ארצות הברית דונלד טראמפ הודיע הלילה (שבת) כי יתמוך ביו"ר בית הנבחרים, חבר מפלגתו פול ראיין, המתמודד על כהונה נוספת בתפקיד. טראמפ, שעד כה נמנע מלהצהיר מפורשות על תמיכתו בראיין, נשא דברים בעצרת בחירות במדינת וויסקונסין. לצד תמיכתו בראיין, הודיע גם כי יתמוך בשני רפובליקנים נוספים - הסנאטור פול מקיין מאריזונה והסנאטורית הצעירה קלי איוט מניו המפשייר.

ראיין, המייצג את מדינת וויסקונסין בבית הנבחרים, אמר אתמול בריאיון לתחנת רדיו מקומית כי הוא זקוק רק לתמיכתם של "מי שהוא עובד עבורם" – כלומר, הציבור האמריקני. שותפו למרוץ של טראמפ, וסגנו המיועד, מייק פנס, לא נרתע מלתמוך בראיין ואף כינה אותו "חבר ותיק".

בתוך כך, סקר של סוכנות הידיעות רויטרס שפורסם הלילה הציג נתונים מחמיאים יחסית לטראמפ, והראה כי הפער לטובת יריבתו הדמוקרטית הילרי קלינטון הצטמצם לפחות מ-3%. בסקר, שבו השתתפו 1,154 בני אדם, נרשמו 42% תמיכה לקלינטון לעומת 39% לטראמפ. זאת, לאחר שבסקר האחרון שפורסם ביום שני אחזה שרת החוץ לשעבר ביתרון של 8% תמיכה על איל ההון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 56 57 58 לדף הבא סך הכל 58 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.