|
|
| נשלח ב-13/11/2016 23:30 |
|
| |
| כי_הוא_זה כתב: |  | טרמפ לבית הלבן

|
|
|
| נשלח ב-13/11/2016 23:43 |
|
| |
אאוטסיידר? כנה? אומר את האמת שלו? עוד לא הגיע לבית הלבן, וכבר השיל חצי הבטחותיו. הילארי לכלא? לא הקדשתי לכך הרבה מחשבה. חומה בגבול? חלק חומה חלק גדר. נקים משטרת גירוש מהגרים? אין כרגע כוונה להקים כח כזה. נגרש 11 מליון מהגרים? בין שניים לשלושה מליון אנסים שודדים ורוצחים יגורשו מיידית. או יכלאו. נבטל את אובמהקר? חלקים מתכנית אובמה ישומרו. איסור על כניסת מוסלמים לארצות הברית? לא זוכר בדיוק. ככה אמרתי? וכבר אמר רבין, והחרה אחריו שרון, דברים שרואים מכאן, לא רואים משם, ושקרים שאומרים שם לא זוכרים כאן. העם אמר את דברו, עכשיו שקצת ינוח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-14/11/2016 00:17 |
|
| |
| חבוט_רמי כתב: |  |
אאוטסיידר? כנה? אומר את האמת שלו? עוד לא הגיע לבית הלבן, וכבר השיל חצי הבטחותיו. הילארי לכלא? לא הקדשתי לכך הרבה מחשבה. חומה בגבול? חלק חומה חלק גדר. נקים משטרת גירוש מהגרים? אין כרגע כוונה להקים כח כזה. נגרש 11 מליון מהגרים? בין שניים לשלושה מליון אנסים שודדים ורוצחים יגורשו מיידית. או יכלאו. נבטל את אובמהקר? חלקים מתכנית אובמה ישומרו. איסור על כניסת מוסלמים לארצות הברית? לא זוכר בדיוק. ככה אמרתי? וכבר אמר רבין, והחרה אחריו שרון, דברים שרואים מכאן, לא רואים משם, ושקרים שאומרים שם לא זוכרים כאן. העם אמר את דברו, עכשיו שקצת ינוח.
_________________ |
|
מה שהוא אמר שיישאר מאובמהקר הזה האפשרות לאנשים בעלי בעייה רפואית או היסטוריה רפואית קיימת להתקבל לביטוח, וזה הדבר שהכי חשוב לאנשים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2016 10:39 |
|
| |
השאלה, מה הסיכוי של טראמפ לבלות קצת בכלא, אחרי הסיפורים שפורסמו עליו, או אולי חלה על זה חוק ההתישנות ?... תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2016 13:30 |
|
| |
המינוי של ריינס פריבוס לראש הסגל מסמן השלמה רבתי של טראמפ עם המפלגה הרפובליקנית. ריינס הוא שותף קרוב של פול ראיין, ונחשב לאיש הממסד. עוד איתות של טראמפ שהנשיאות שלו מתוכננת להיות מאוד נורמלית וממסדית. אין לו כוונות להפתיע. צרור ההצהרות שהזכרנו לעיל ובהם טראמפ מסתייג מהבטחותיו, לא היו מחויבות המציאות, טראמפ יכול היה להיצמד לקו שלו. רצף הנסיגות נועד ליצור את אותו רושם. אני פוליטיקאי נורמלי, ולא באתי להפוך את השולחן. המסר הזה אמור להרגיע את הממסד, את מנהלי הבנקים, את שווקי הפיננסים, וגם את הזירה הבין לאומית. לטראמפ אין ענין לעורר חרדות או כוננות אצל הרוסים, האיראנים, הפלשתינאים, הקוריאנים, הסינים, המקסיקנים וכל שאר המאוימים. דבר ראשון תרגעו, אחר כך נחליט מה לעשות איתכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-14/11/2016 18:42 |
|
| |
| חבוט_רמי כתב: |  |
המינוי של ריינס פריבוס לראש הסגל מסמן השלמה רבתי של טראמפ עם המפלגה הרפובליקנית. ריינס הוא שותף קרוב של פול ראיין, ונחשב לאיש הממסד. עוד איתות של טראמפ שהנשיאות שלו מתוכננת להיות מאוד נורמלית וממסדית. אין לו כוונות להפתיע. צרור ההצהרות שהזכרנו לעיל ובהם טראמפ מסתייג מהבטחותיו, לא היו מחויבות המציאות, טראמפ יכול היה להיצמד לקו שלו. רצף הנסיגות נועד ליצור את אותו רושם. אני פוליטיקאי נורמלי, ולא באתי להפוך את השולחן. המסר הזה אמור להרגיע את הממסד, את מנהלי הבנקים, את שווקי הפיננסים, וגם את הזירה הבין לאומית. לטראמפ אין ענין לעורר חרדות או כוננות אצל הרוסים, האיראנים, הפלשתינאים, הקוריאנים, הסינים, המקסיקנים וכל שאר המאוימים. דבר ראשון תרגעו, אחר כך נחליט מה לעשות איתכם.
_________________ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2016 20:15 |
|
| |
| חבוט_רמי כתב: |  | המינוי של ריינס פריבוס לראש הסגל מסמן השלמה רבתי של טראמפ עם המפלגה הרפובליקנית. ריינס הוא שותף קרוב של פול ראיין, ונחשב לאיש הממסד. עוד איתות של טראמפ שהנשיאות שלו מתוכננת להיות מאוד נורמלית וממסדית. אין לו כוונות להפתיע. צרור ההצהרות שהזכרנו לעיל ובהם טראמפ מסתייג מהבטחותיו, לא היו מחויבות המציאות, טראמפ יכול היה להיצמד לקו שלו. רצף הנסיגות נועד ליצור את אותו רושם. אני פוליטיקאי נורמלי, ולא באתי להפוך את השולחן. המסר הזה אמור להרגיע את הממסד, את מנהלי הבנקים, את שווקי הפיננסים, וגם את הזירה הבין לאומית. לטראמפ אין ענין לעורר חרדות או כוננות אצל הרוסים, האיראנים, הפלשתינאים, הקוריאנים, הסינים, המקסיקנים וכל שאר המאוימים. דבר ראשון תרגעו, אחר כך נחליט מה לעשות איתכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 10:13 |
|
| |
בעוד השחורים בארה"ב קוראים את אוהל הדוד תום ומתכוננים לחידוש העבדות, (ככה זה נשמע במדיה המיין סטרימית) המונרך הנכנס טראמפ מבקש סיווג ביטחוני עבור יוצאי חלציו, איוונקה, אריק, דונלד ג'וניור, והאיידים היהודי קושנר. תפקידים של ממש בממשל הוא מנוע מלהעניק להם, בשל חוקי מניעת נפוטיזם מיושנים, שלא מתאימים לדור שבו אמריקה בוחרת לנשיאות בתוך עשרים שנה, אבא ובן, ואם הנאורים היו מצליחים, אז גם בעל ואשה. אבל הילדים, כמו שאמרה הילארי בעימות, כל כך מוצלחים, אז הם יהיו בעלי הבית גם בלי תפקיד רשמי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-15/11/2016 11:00 |
|
| |
אבל דבר אחד כולם מסכימים, מאז הבחירות הוא עדיין לא עשה שגיאה אחת! מדהים לראות את הנטיה החדה שהוא עשה בהופעותיו מרגע שניצח בבחירות. ממש עשה "קאט" כמו בבימוי סרטים וברגע אחד הפך משחקן תיאטראלי לאיש מקצוע עניני.
אם תרצו זו כל משנת טראמפ, כשעושים הצגה עושים אותה 100% אבל רק שחקן מטומטם ממשיך בחיים הרגילים את תפקידי המשחק.
זו גם היתה נקודת הצלחתו בבחירות, הוא נקט את הכלל הפירסומי הידוע "כתוב עלי מה שאתה רק רוצה ובלבד שאת שמי תאיית נכונה" כל הופעותיו בבחירות ייועדו למטרה אחת בלבד - חשיפה. וזאת מה שהמדיה התקשורתית אינה יכולה לסלוח לו, כשבחכמה שלאחר מעשה הם קולטים שהוא היתל בהם וניצל את מקצוענותם והפך אותם לשבויים במקצועם, ולמרות שידעו שהוא מנוגד לאינטרס האידיאולוגי שלהם הם היו מנועים מלפעול כדעתם ומבחינה מקצועית-שחקנית התברר שהוא השחקן הגדול מכולם שיודע להכתיב לכל השחקנים את סדר היום.
עכשיו, אחרי שהשיג את המטרה, הוא פשוט השיל מעצמו את מסיכת השחקן, שכל כך הטיבה עמו במערכת הבחירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 19:01 |
|
| |
הוא אשר כתבתי ; טראמפ הוא אדם יציב. שמעתי בשם ה"ויקיליקס" שהבולשת האמריקאית בישלה את המפלה של הילרי, היות והם סוברים שהיא לא ראויה למשול, מישהו יודע מה הסיבה למהלך ? תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 21:17 |
|
| |
| רציף כתב: |  | הוא אשר כתבתי ; טראמפ הוא אדם יציב. שמעתי בשם ה"ויקיליקס" שהבולשת האמריקאית בישלה את המפלה של הילרי, היות והם סוברים שהיא לא ראויה למשול, מישהו יודע מה הסיבה למהלך ? תודה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אלו שאמרו לך בשם וויקיליקס לא ידעו להגיד לך גם את הסיבה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2016 09:42 |
|
| |
| כי_הוא_זה כתב: |  |
| רציף כתב: |  | הוא אשר כתבתי ; טראמפ הוא אדם יציב. שמעתי בשם ה"ויקיליקס" שהבולשת האמריקאית בישלה את המפלה של הילרי, היות והם סוברים שהיא לא ראויה למשול, מישהו יודע מה הסיבה למהלך ? תודה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אלו שאמרו לך בשם וויקיליקס לא ידעו להגיד לך גם את הסיבה? |
|
לא, הם אמרו השערות שנראות לי מופרכות ; בגלל שהיא אישה וכו' לי נראה שהם לא סומכים על שיקול דעתה של הילרי החצי בריאה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2016 10:29 |
|
| |
 כנראה שעוזריו של טראמפ החזירו לו את הסיסמה לטוויטר. הוא ראה את טענות הדמוקרטים על כך שקלינטון ניצחה במספר הקולות, והילד הנצחן שבו לא הצליח להתאפק: "אם רוב הקולות המוחלט היה קובע, הייתי עושה קמפיין בקליפורניה וניו יורק וזוכה ברוב בקלות." נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-16/11/2016 14:23 |
|
| |
|
| נשלח ב-16/11/2016 14:51 |
|
| |
| חבוט_רמי כתב: |  |  כנראה שעוזריו של טראמפ החזירו לו את הסיסמה לטוויטר. הוא ראה את טענות הדמוקרטים על כך שקלינטון ניצחה במספר הקולות, והילד הנצחן שבו לא הצליח להתאפק: "אם רוב הקולות המוחלט היה קובע, הייתי עושה קמפיין בקליפורניה וניו יורק וזוכה ברוב בקלות." נשלח מהאנדרואיד שלי

אחרי בשב2012 כתב ששיטת אלקטורים היא אסון לדמוקרטיה
|
|
|
|
|