בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/11/2016 11:25 לינק ישיר 

אובמה אמר שטראמפ הוא "פרגמטיסט ולא אידאולוג", אולי כדי לזלזל בטראמפ, אולי כדי לעלוב במצביעי טראמפ, ואולי זו בכלל מחמאה לטראמפ שנועדה להרגיע קצת את העולם. אז הנה הבטחת הבחירות הראשונה שטראמפ מקיים: לנקות את וושינגטון מהלוביסטים. כל מועסק בממשל החדש יוחתם על סעיף שמונע ממנו לקבל רשיון לוביסט לחמש שנים. זה פרק זמן שחורג מהבחירות הבאות, ובעצם מונע אפשרות של עובד הממשל לעזוב את התפקיד ולהשתמש בקשרים שלו כדי לקדם עניינים של עסקים פרטיים. לקמפיין מהסוג שניהלו כל המועמדים משתי המפלגות בשנים האחרונות, זו מכה קשה. התרומות הגדולות התבססו על קשר עם ההון שיסודותיו בלוביזם המפותח. טראמפ עדיין שיכור נצחון, ושוכח שאולי בארבע השנים הקרובות הוא יפתח מערכת קשרים שתאפשר לו לקבל תמיכה ותרומות מהבנקים ומחברות הביטוח, ולנהל קמפיין קונבנציונלי לכהונה השניה. ואולי הוא פשוט אידאולוג.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 12:15 לינק ישיר 

כבר כתבתי קודם, שכל מה שראינו במערכת הבחירות היתה הצגה של טראמפ ולא האיש עצמו.
אני חוזר ואומר: (כנראה שלא קראתם את ספריו ועל אימפריית הנדל"ן שלו), הוא אידיאולוג ועוד איך! אלא שהאידיאולוגיה שלו היא כסף, ממון, דמים וכל שם וחניכא דאית להו. את זה הוא מכיר ומעריך ואת זה הוא רוצה לעשות עכשיו בשביל מדינתו.
אדם זה הוא ורקהוליסט שעובד 17-18 שעות ביום - מתחיל את יום העבודה שלו בשעה 5:30 ומסיים אותה בשעות הלילה. הוא עוד יעשה לכולם בית ספר, הוא יודע לעבוד ומוכן, והוא גם מעביד קשוח שיודע לחלק מטלות ולעקוב אחרי ביצוען המושלם  ורואים זאת מכל צעד שנקט מרגע היוודע תוצאות הבחירות.
הוא עוד יפתיע -אתכם- לא אותי, כי אני משוכנע בכך מלכתחילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 14:41 לינק ישיר 

הבונה_סותר כתבה:

הוא אידיאולוג ועוד איך! אלא שהאידיאולוגיה שלו היא כסף, ממון, דמים וכל שם וחניכא דאית להו. את זה הוא מכיר ומעריך ואת זה הוא רוצה לעשות עכשיו בשביל מדינתו.

לעשות כסף בשבילך זו פרגמטיות, לעשות כסף בשביל המדינה זו אידאולגיה. התקווה היא שבניגוד לאידאולוגים שמעלים את טובת המדינה על ראש שמחתם, ומייצרים בעיקר שחיתות, (מה שהיה קורה לסאנדרס כמו לכל קומוניסט על כדור הארץ) טראמפ יהיה נאמן לאמונה החזקה שלו בקפיטליזם ובכלכלה יעילה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 14:47 לינק ישיר 

למה התכוון המשורר?
כה אמר טראמפ לתרזה מיי ראש ממשלת אנגליה בשיחתם הראשונה: "אם את מגיעה לארה"ב תודיעי לי"
טובי המוחות מתייגעים בהבנת הניסוח שכמותו לא נמצא באף לכסיקון דיפלומטי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 15:27 לינק ישיר 

חבוט_רמי כתב:
למה התכוון המשורר?
כה אמר טראמפ לתרזה מיי ראש ממשלת אנגליה בשיחתם הראשונה: "אם את מגיעה לארה"ב תודיעי לי"
טובי המוחות מתייגעים בהבנת הניסוח שכמותו לא נמצא באף לכסיקון דיפלומטי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כן,כן אתה תמשיך עם עוד הרבה "כה אמר" של טראמפ, אבל היה סמוך ובטוח שהיא הבינה היטיב מה שטובי המוחות לא מבינים וכנראה גם לא יבינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 22:19 לינק ישיר 

אמריקה של טראמפ

אמריקה של קלינטון

תכנית החלוקה של ניו יורק טיימס. מדינת טראמפ תחלוש על 85 אחוז מהשטח, אבל במדינת קלינטון יהיו הערים הגדולות והחופים. כך שהיאוש נעשה יותר נוח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 23:14 לינק ישיר 

פוקס: למיט רומני נקבעה פגישה עם הנשיא הנבחר. הם לא יודעים לומר אם מדובר ביעוץ או תפקיד בממשל. קשה להאמין שטראמפ יקרא לרומני, רק בשביל התייעצות. יש לו יועצים לא פחות חכמים מרומני ובוודאי יותר נאמנים. ככל הנראה מדובר במינוי. מזכיר המדינה? טראמפ זקוק לפרסונה רפובליקנית בסדר גודל כזה, והממסדיות העמוקה של המורמוני רומני מתאימה לטראמפ, אם לשפוט לפי מהלכים אחרים שהוא מבצע בימים האחרונים. גם הפאסון והסטייל של רומני האלגנטי יחשבו לנכס עבור הממשל הפרוע הנכנס.
אם אכן זה מה שיקרה, הרי שמדובר בשיאים של ציניות פוליטית שלא נראו מעולם. בעיקר מצד מיט רומני. טראמפ אמנם השמיץ אותו המון, אבל לא על תכונות שיפריעו לו כמזכיר המדינה. הוא כינה אותו לוזר וטען שהוא הפסיד לאובמה בגלל ביצועים דלים בעימותים. רומני מצידו, כינס במהלך הפריימריס מסיבת עיתונאים מיוחדת ובה כינה את טראמפ "אשף הונאות" ותיאר בפרוטרוט איך תקרוס אמריקה ביום שיבחר טראמפ. נו אז אמר. עכשיו הוא יקבל את דין הבוחר ויטול על עצמו בענווה ובמסירות את השירות כמזכיר המדינה.
המהלך הזה מצטרף לפגישה של קרוז שנערכה היום במגדלי טראמפ במשך כשעה, ובה נדונה לפי הרכילויות, האפשרות שקרוז ימונה לשר משפטים. כן, קרוז, ההוא שסירב לתמוך בטראמפ בועידה כי "אני לא מסוגל לתמוך במי שפגע בי, באשתי ובאבי." לתמוך בבחירות זה קשה, אבל לשמש תובע כללי זה כבר משהו אחר לגמרי.
בזמנו, כשטראמפ עסק בבחירת סגן, הועלתה האפשרות להציב את מרקו רוביו בתפקיד. רבים חשבו שאחרי המריבה הגדולה בפריימריס אין סיכוי שהשניים ישתפו פעולה. לאור הפגישות הנ"ל, מסתבר שזו היתה אפשרות ריאלית לגמרי.

תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 17/11/2016 23:17:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2016 08:36 לינק ישיר 

ב1967 חוקק חוק הנפוטיזם על ידי הנשיא לינדון ג'ונסון, היורש של קנדי. החוק נתפס כתגובה לכך שכמה שנים קודם לכן, כשלינדון ג'ונסון היה סגנו של קנדי, מונה רוברט קנדי, אחיו הצעיר של הנשיא ג'ון קנדי, לתובע כללי. עשרים וחמש שנים מאוחר יותר ביקש הנשיא ביל קלינטון למנות את הגברת הראשונה, הילארי קלינטון, כאחראית על רפורמות ביטוח הבריאות. הוגשו עתירות, אך הן נדחו והתקדים נקבע: החוק אוסר רק על מינויים בתשלום, ולכן אי אפשר למנות קרוב משפחה לתובע כללי, אבל אפשר גם אפשר למנות אותו ליועץ מיוחד בסגל הבית הלבן. עכשיו כשג'ארד קושנר זקוק לתקדים שיאפשר את חוקיות המינוי הצפוי שלו לסגל הבית הלבן, הוא יכול להיות רגוע, הילארי כבר סללה לו את הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2016 00:54 לינק ישיר 

קשה להבין על מהיכן אתה שולף את האמירה הכוללנית שלך על "הממשל הפרוע הנכנס"? 
מבלי להכיר את האישים שהוא כבר הכריז על מינויים, רק מלהתבונן על היללה השמאלנית דוקא יש מקום להתחיל לחגוג!
א קיצער בינתיים הולכת ומתבהרת תמונת הממשל שלו, וברור שטראמפ אכן מתכוון לעשות מהפכה, נו אז מה? היה  כל כך טוב עם הממשלים הקודמים?!   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2016 00:13 לינק ישיר 

האם א'בהמה' המוסלמי משתווה לזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2016 00:57 לינק ישיר 

מוזר, עדיין לא סיימו לספור
את הקולות,
מישהו יכול להסביר את זה ??...

בינתיים יש לקלינטון
כמליון וחצי קולות יותר מטראמפ,

ברור אגב,
שטראמפ ניצח במספר
אלקטורים ניכר ב"ה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2016 05:33 לינק ישיר 

מליוני רפובליקנים בניו יורק וקליפורניה בכלל לא טרחו להצביע מפני שידעו שמדינות אלו ילכו לקלינטון.

כמובן שאם הבחירות היו נקבעות לפי מספר קולות ולא לפי אלקטורים, תוצאות ההצבעה היו שונות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2016 12:10 לינק ישיר 

כל הדיבורים שהיו עד עכשיו מחווירים לעומת המציאות של המעשים שטראמפ מראה לנו כל יום מאז בחירתו. ממש לא מעניין איך נבחר אלא איך הוא עובד בפועל. בינתיים כל פעולותיו מחושבות וממוקדות לקראת עשיית המהפכה בתודעה האמריקאית.
לא פחות ממה שרואים איך שהוא בוחר את הצוות שלו, תענוג לראות איך הוא עושה זאת, איך הוא מזלזל בעיתונאים ובתקשורת, לא מדווח להם ולא מעביר מסרים סמויים לתקשורת. א קיצער הוא שם פס על כל המדיה התקשורתית.
ו...הם אכן מתוסכלים איך שאין להם מה לכתוב מהצד שלו - הצד שנמצא עכשיו במוקד העשייה,
כל מה שנותר לאנשי התקשורת הוא - להמשיך לכתוב את דעותיהם ולראיין את אנשיהם עצמם - במנותק מהעשייה החדשותית העכשווית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2016 20:45 לינק ישיר 

הבונה_סותר כתבה:

כל הדיבורים שהיו עד עכשיו מחווירים לעומת המציאות של המעשים שטראמפ מראה לנו כל יום מאז בחירתו. ממש לא מעניין איך נבחר אלא איך הוא עובד בפועל. בינתיים כל פעולותיו מחושבות וממוקדות לקראת עשיית המהפכה בתודעה האמריקאית.
לא פחות ממה שרואים איך שהוא בוחר את הצוות שלו, תענוג לראות איך הוא עושה זאת, איך הוא מזלזל בעיתונאים ובתקשורת, לא מדווח להם ולא מעביר מסרים סמויים לתקשורת. א קיצער הוא שם פס על כל המדיה התקשורתית.
ו...הם אכן מתוסכלים איך שאין להם מה לכתוב מהצד שלו - הצד שנמצא עכשיו במוקד העשייה,
כל מה שנותר לאנשי התקשורת הוא - להמשיך לכתוב את דעותיהם ולראיין את אנשיהם עצמם - במנותק מהעשייה החדשותית העכשווית.

יש גם את הקטע
שטראמפ מדיר
את הסי אן אן

אין אין..

טראמפ הבטיח נבחרת מעולה
שתנהיג את המדינה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2016 21:14 לינק ישיר 

הניו_יורקר כתב:

מליוני רפובליקנים בניו יורק וקליפורניה בכלל לא טרחו להצביע מפני שידעו שמדינות אלו ילכו לקלינטון.

כמובן שאם הבחירות היו נקבעות לפי מספר קולות ולא לפי אלקטורים, תוצאות ההצבעה היו שונות.

אחוז ההצבעה הכולל היה בערך 58. במדינות המתנדנדות המספרים הם 65-70 אחוז. אפשר לומר באופן גס שאם ההכרעה היתה על בסיס
מספר הקולות המוחלט, היו נוספים עשרה אחוזים לסך הקולות. כמובן שזה משנה לחלוטין את כל התמונה. בחירות אחרות לגמרי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 41 42 43 ... 56 57 58 לדף הבא סך הכל 58 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.