|
|
| נשלח ב-22/11/2016 19:10 |
|
| |
להשלים עם יריבים קטנים כמו מיט רומני או פול ראיין או טד קרוז זה קל. להיפגש עם ניו יורק טיימס, זה כבר עולה לנשיא הנבחר במאמץ. היום הספיק לבטל פגישה איתם בטענה שהם שינו את הכללים שנקבעו לפגישה. כמה שעות אחר כך הפגישה נקבעה מחדש. המקור לרכילות הזו אינו מקור בכיר המקורב לנשיא, ולא גורם אנונימי במערכת ניו יורק טיימס, אלא הטוויטר של הנשיא הנבחר. סקר שפורסם היום מעלה ש59 אחוז מהבוחרים של טראמפ היו מעדיפים שהוא יתבגר וימחק את עמוד הטוויטר שלו.
תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 22/11/2016 19:14:41
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2016 11:03 |
|
| |
אני מבין שהסקר הזה נעשה על ידי אותם סוקרים שנכשלו לפני שבועיים בכשלון ההיסטורי המהדהד, ואתה עדיין ממשיך לצטט אותם כמו שגם העיתונים ממשיכים לצטט אותם כאילו לא קרתה רעידת אדמה בינתיים...
צריך לקחת דוגמה מנשיא צרפת הולנד, שבפנייתו לנשיאת גרמניה מרקל ביקש את עזרתה לקראת הבחירות בצרפת, כשהוא מציין מפורשות שלמרות שלפי הסקרים לא צפויה לה פן לנצח, אבל אחרי הסיפור האמריקאי, מסוכן לסמוך על סקרים! ואכן כנראה יודע הולנד נפש בהמתו, כי יומיים אחרי פנייתו אכן התברר שבבחירות הפנימיות במחנה הימין בצרפח נבחר שם מועמד בניגוד לכל הסקרים המוקדמים!,
לגופה של טענה, יתכן שיש צדק בדרישה שטראמפ ימחק את דף הטוויטר שלו. אבל חייבים לדעת שכל עוד הוא לא זוכה לסיקור עיתונאי אובייקטיבי, עמוד הטוויטר שלו הוא הערוץ התקשורתי האולטימטיבי שלו, ואלו שדורשים את מחיקתו - הם גם אלו שלא היו רוצים לראות אותו קם בכלל, ובודאי אחרי שהתברר שבאמצעות הטוויטר הזה, הצליח טראמפ במערכת הבחירות לתקשר עם מליוני אזרחים מאחורי גבם של כוכבי המדיה התקשורתית ו...עוד במחירים אפסיים בהשוואה לסכומי העתק הנדרשים במדיה המסודרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2016 14:30 |
|
| |
הסקרים לא בדיוק כשלו, יש טווח טעות של כ 4 אחוז, והסוקרים לא אמורים לנחש מה יש לאנשים בלב, ואולי לא כולם השכילו לפרשן את הסקרים.. חלק מהעיתונאים הסיתו בגדול על טראמפ, וכעת הם אוכלים אותה קצוץ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2016 17:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2016 18:07 |
|
| |
הסקרים חזו הובלה של קלינטון ב-3% ובסוף היא הובילה ב-2%. הייתה טעות לגבי אופן ההצבעה במדינות שונות, אגב אילו 0.5% היה עובר באופן אחיד לקלינטון בכל המדינות (כלומר יתרונה היה 3%) היא הייתה עכשיו עסוקה באיוש הממשל הבא.
תוקן על ידי A_Smithee ב- 23/11/2016 18:07:12
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2016 21:04 |
|
| |
אילו לסבתא היו גלגלים.....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2016 21:34 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  |
הסקרים חזו הובלה של קלינטון ב-3% ובסוף היא הובילה ב-2%. הייתה טעות לגבי אופן ההצבעה במדינות שונות, אגב אילו 0.5% היה עובר באופן אחיד לקלינטון בכל המדינות (כלומר יתרונה היה 3%) היא הייתה עכשיו עסוקה באיוש הממשל הבא.
תוקן על ידי A_Smithee ב- 23/11/2016 18:07:12 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2016 21:58 |
|
| |
| אופטימיסת כתב: |  |
בינתיים כל יום הוא חוזר בו ממשהו אחר שהוא הבטיח לפני הבחירות, נמר מנייר.
|
|
מראש היה ברור שהכל הצגה אחת גדולה, כעת כולם רואים שהאיש רציני ושקול, חברים, מדובר בשחקן מס' 1 בעולם ! העיתונים היו חייבים לסקר אותו ובכמויות ! עד שהמוני אמריקאים נשבו בקסמיו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2016 14:49 |
|
| |
טראמפ טרם נכנס לבית הלבן, בנו הקטן והמפוקפקת הראשונה, דחו את הכניסה לסוף שנת הלימודים, (בין בני תרבות, אם אתה בן שבעים והילד בן עשר אז הוא כנראה נכד שלך). ביינתים הדונלד קבע את מושבו באחוזת מאר א לאגו במחוז פאלם ביץ' פלורידה. משם הוא מכעיס את נאמניו כשהוא מתכנן לתת את הפרס הגדול ביותר, מזכיר המדינה, לזה שניסה לפגוע בבחירה שלו יותר מכולם. מיט רומני. מסתבר שהאחוזה הפרטית מאר א לאגו, לא תמיד היתה פרטית. בשנת 1975 הורישה אלמנה עשירה את האחוזה הסופר מפוארת לממשלת ארצות הברית. הכוונה שלה היתה שהאחוזה תשמש את הממשל לפגישות מדיניות, כנסים חשובים וכדומה. בשנים שלאחר מכן, אף נשיא לא דרך באחוזה, והנטל הכלכלי שבאחזקתה גרם לממשלה לרצות למכור את הנכס. את הצעת הרכש הראשונה הגיש המיליארדר הצעיר דונלד טראמפ. הוא הציע חמישה מליון דולר, והממשלה שחתה את ההצעה הנמוכה. טראמפ לא ויתר, קנה מגרש סמוך, ואיים לבנות עליו מבנים שיסתירו לאורחי האחוזה את נוף האוקיינוס. האיום הזה, לטענתו, הוריד את שוויו של הנכס והעסקה בוצעה. ברבות השנים טראמפ הפך את האחוזה למועדון יוקרתי לעשירי פלורידה, מחיר המנוי השנתי עומד על מאוץ אלפי דולרים. קנית מאר א לאגו נחשבת לעיסקה מאוד מוצלחת. בימים אלו, משמשת האחוזה הפרטית את המטרה המדויקת אליה שאפה המטרונה שהורישה אותה לממשלה. טראמפ מרכיבשם את הממשל החדש, ועיני כל העולם נשואות אל שערי מאר א לאגו, אפילו בבחדרי כתבו עליה טוקבק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-27/11/2016 15:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2016 16:06 |
|
| |
| אליבא כתב: |  |
חבוט רמי, נשמע שאתה הולך לסבול כמה שנים טובות מידידנו טראמפ ירום הודו.
|
|
נכון. יש כמה אנשים שיושפעו מהבחירה של טראמפ ואני בהחלט בתוכם. כמה מיליארדים, אני מתכוון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/11/2016 16:21 |
|
| |
אני בהחלט מפרגן ושמח להשתתף בצערם של כל המצטערים. אל תדאגו אחרי הברקזיט הבריטי וטראמפ האמריקאי יבוא פיו הצרפתי, והאיחוד האירופי יפח את נשמתו החטאה יחד עם כל נושאי דגלה של החירות המודרנית הסוטה והמושחתת בעולמנו. ימות המשיח!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2016 17:44 |
|
| |
|
| נשלח ב-27/11/2016 21:08 |
|
| |
| הבונה_סותר כתב: |  | | ימות המשיח! |
|
למה??
מה הוא עשה לך??
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2016 23:44 |
|
| |
הרבה זמן לא חשתי תענוג כה גדול, כמו השמועה על בחירתו של טראמפ. ממש ניצחון האור על החושך, וזה קורה בכל העולם - השמאלנים המטונפים הולכים ונכחדים. אני חש רחמים גדולים כלפי אלה מתוכנו, שנדבקו לקליפה הטמאה שהפסידה בבחירות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|