|
|
| נשלח ב-28/11/2016 01:32 |
|
| |
נשיא ארצות הברית הנבחר דונלד טראמפ טען הערב ( ראשון ) בציוץ שפורסם בחשבון הטוויטר שלו כי מיליונים הצביעו באופן לא חוקי . " בנוסף לזכייתי במספר האלקטורים , זכיתי גם ברוב הקולות . זאת , אם לא סופרים את מיליוני האנשים שהצביעו באופן בלתי חוקי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2016 10:10 |
|
| |
ספירה חוזרת ב 3 מדינות מפתח, הסיכוי לשינוי - זניח, יש גם חשד לזויפים בבחירות דרך המחשב, באורח פלא, איפה שהיו בחירות ממוחשבות היו יותר תומכים לטראמפ, יש המעלים חשד שהאקרים (רוסים) התערבו בבחירות הממוחשבות לטובת טראמפ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2016 11:42 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
ספירה חוזרת ב 3 מדינות מפתח, הסיכוי לשינוי - זניח,
יש גם חשד לזויפים בבחירות דרך המחשב, באורח פלא, איפה שהיו בחירות ממוחשבות היו יותר תומכים לטראמפ, יש המעלים חשד שהאקרים (רוסים) התערבו בבחירות הממוחשבות לטובת טראמפ
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2016 12:06 |
|
| |
| קרדיולוג כתב: |  |
ספירה חוזרת ב 3 מדינות מפתח, הסיכוי לשינוי - זניח,
יש גם חשד לזויפים בבחירות דרך המחשב, באורח פלא, איפה שהיו בחירות ממוחשבות היו יותר תומכים לטראמפ, יש המעלים חשד שהאקרים (רוסים) התערבו בבחירות הממוחשבות לטובת טראמפ
|
|
מעניין מה פשר הברית המסתורית בין טראמפ לפוטין.
|
|
טראמפ מטיף לבדלנות, הוא משתמש בסיסמה "אמריקה תחילה" שהיתה המדיניות שעיכבה את כניסת ארה"ב למלחמת העולם השניה, הוא אמר שיפרק את נאט"ו, רמז שלא מזיז לו מה שקורה באוקראינה, זה די מספיק כדי לקבל תמיכה מפוטין. לא מן הנמנע שכל מיני צעדים שטראמפ עשה במהלך הקמפיין כוונו כדי להשיג תמיכה רוסית. וול סטריט זורנל פרסם תחקיר שמוכיח שהרוסים היו מעורבים בהפצת מידע שיקרי לטובת טראמפ ברשתות החברתיות. באמצעות רובוטים ו"טרולים אנושיים". אם אכן כך היה, הרי שזו לא הפעם הראשונה שבה מדינה זרה מפעילה טרול אנושי בנסיון להשפיע על הבחירות בארה"ב. מיט רומני הפעיל את הטרול האנושי נתניהו לאותה מטרה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-28/11/2016 13:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2016 17:11 |
|
| |
| יוסף_דב כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2016 17:14 |
|
| |
ב 13 לדצמבר יסיימו לספור את הספירה החוזרת של 3 מדינות המפתח.
אם קלינטון תגנוב מטראמפ את שלושת המדינות אז היא ניצחה, הסיכוי לכך קלוש
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 28/11/2016 17:14:37
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2016 10:14 |
|
| |
איך הפורום מפגר אחרי העיתונים? בהמבשר היום פורסם שבמישיגן ובאוהיו כבר נקבעו התוצאות באופן חוקי, ובויסקונסין לא תהיה ספירה ידנית, כאשר מטה קלינטון אמר מראש שבויסקונסין לא היו בעיות בהצבעות הממוחשבות. זאת אומרת שכבר מאתמול הדברים ידועים והסיפור נגמר. רק אצלנו בפורום לא ראו ולא שמעו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2016 17:41 |
|
| |
| הבונה_סותר כתבה: |  | איך הפורום מפגר אחרי העיתונים? בהמבשר היום פורסם שבמישיגן ובאוהיו כבר נקבעו התוצאות באופן חוקי, ובויסקונסין לא תהיה ספירה ידנית, כאשר מטה קלינטון אמר מראש שבויסקונסין לא היו בעיות בהצבעות הממוחשבות. זאת אומרת שכבר מאתמול הדברים ידועים והסיפור נגמר. רק אצלנו בפורום לא ראו ולא שמעו |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2016 17:35 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-30/11/2016 20:06 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2016 21:40 |
|
| |
האם הוא מתחיל לשרוף את העולם? טראמפ קיים היום שיחה של 10 דקות עם נשיאת טאיוואן, השיחה עומדת בניגוד מוחלט למדיניות האמריקאית שאינה מכירה בטאיוואן כמדינה עצמאית, אלא חלק מסין. הסינים מגיבים בהיסטריה, והם מנסים לתת לטראמפ חבל לרדת מהעץ. לדבריהם מדובר בפרובוקציה של טאיוואן. האם אמנם טראמפ שגה וביצע את השיחה בלי להבין את משמעותה? מקונווי, מנהלת הקמפיין מתעקשת שהוא מתודרך ומבין את כל ההיבטים של כל שיחה שהוא מנהל. טראמפ צועק כבר שנים, עוד לפני הבחירות, שסין מנצלת את ארה"ב וחייבים לשנות את היחסים איתם. אם מדובר במהלך יזום, ולא בטעות, הרי שטראמפ מתחיל את השינוי באקט אגרסיבי במיוחד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2016 22:11 |
|
| |
האב, הבת ורוח הדונלד: המיליארדרים הסודיים מאחורי הקמפיין של טראמפ
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3702879,00.html
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2016 17:17 |
|
| |
מפלגת הירוקים חוזרת בה מבקשתה לערוך בחירות חוזרות בפנסילבניה, אי לכך, ניצחון דונלד טראמפ מובטח ! מזל טוב. (פייסבוק) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2016 20:13 |
|
| |
מפלגת הירוקים חוזרת בה מבקשתה לערוך בחירות חוזרות בפנסילבניה, אי לכך, ניצחון דונלד טראמפ מובטח !
מזל טוב.
(פייסבוק)
|
|
תמיד אתה מצטט המודיע או המבשר. פתאום פייסבוק? זה בהשפעת הקרירות שמפיץ הסטולינר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|