בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/1/2017 00:40 לינק ישיר 

אחרי חודש של ממלכתיות משונה וחסרת טעם וריח, טראמפ חזר לעצמו, רק שאין לו יריבים להקניט, אז הוא מעלה באוב את הילארי קלינטון שאף אחד כבר לא זוכר. נשאר רק אויב אחד שעדיין לא מוגר לחלוטין: סי אן אן. הכתב שלהם התפרץ במסיבת עיתונאים וביקש שאלה, אבל טראמפ סירב בכל תוקף. לא אתה, לא הרשת שלך, לא תקבל ממני שאלה. אתם חדשות מזויפות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2017 23:36 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2017 20:44 לינק ישיר 

מצא תירוץ להבריז מטקס ההשבעה:
בוש האב לנשיא הנכנס: "הרופא אמר שאם אשב בחוץ בינואר, ככל הנראה אגמור שש רגל מתחת לאדמה. ברברה כנ"ל."

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 18/01/2017 20:46:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2017 21:50 לינק ישיר 

הרופא וינואר והקור והטקס בחוץ זה רק תירוץ, האמת היא שג'ורג וברברה בוש היו נופחים את נשמתם מלראות את טראמפ מושבע לנשיא גם באמצע אוגוסט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2017 22:30 לינק ישיר 
ניבא ולא ידע מה ניבא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2017 10:24 לינק ישיר 

נשיא עדיף מנביא: גם ברברה התאשפזה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2017 10:38 לינק ישיר 

קללת חכם אפילו על תנאי מתקיימת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2017 13:27 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2017 13:27 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2017 20:59 לינק ישיר 

ברברה בוש כנראה הורתה לבנה להזהר היטב ממזג האויר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2017 01:01 לינק ישיר 
טראמפ בבית הלבן! תמונה אובייקטיבית.

הכושי עשה את שלו, והרס את שלנו, והכושי הלך. עכשיו בא טראמפ, ואף אחד לא מוכן להתחייב על העתידות. מהזוית הצרה והחשובה שלנו, הכל נראה דבש. ממש בגדר "טו גוד טו בי טרו". בנט מפנטז על סיפוח, השגרירות האמריקאית בירושלים נראית כמו עובדה מוגמרת, בניה ללא הגבלה בירושלים ובכל רחבי ארץ הקודש עומדת לפרוץ תיכף ומייד, ועזה, עזה, רבין ביקש שתטבע בים, אין בעיה, קושנר יסדר. רק שהמיזרוחניקים לא יחליטו לבנות את בית המקדש ולמנות מישהו מבחורי ישראל השריריים, נגיד אלי אוחנה, שהוא גם מזרחי וגם אינטלגנט, לכהן גדול, כי טראמפ לא יעצור אותם.
קראוטהאמר מרשת פוקס, סבור שנאום ההשבעה של טראמפ חידד את היותו "מועמד המפלגה השלישית" והמפלגה הרפובליקנית היתה עבורו סתם פלטפורמה. טראמפ לא הזכיר שום ערך שמרני טיפוסי ולא הבטיח להחזיר את ימי רייגן. רק אנטי מימסדיות ופופוליזם. קבוצה קטנה בוושינגטון שלטה בארה"ב המון שנים וחשבה רק על טובת עצמה. עכשיו הביצה של הלוביסטים תיובש והשלטון יחזור לעם. טראמפ לא הבדיל בנאום בין אובמה ובין בוש הבן שישבו לצידו. שניהם זכו לאותה ביקורת לא מאופקת. מאידך, הממשל שטראמפ בחר, הוא אקסטרה שמרני. טד קרוז היה מקים ממשל כזה בדיוק לו היה נבחר. גם מוקדי הכח בקונגרס ובסנט הם רפובלקניים מאוד. כך שטראמפ יהיה כבול למדיניות רפובליקנית קלאסית וגם למפלגה הרפובליקנית. משהו חדש מתחיל. בקרוב נדע מה זה בדיוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2017 09:06 לינק ישיר 

לא יאומן, נשיא ביומיים הראשונים שלו, במה עסוק? בשאלת גודל הציבור שבא להכתרה שלו, הוא עצמו דיבר על כך בפני הסי.איי.איי. ושלח את מזכיר התקשורת שלו לתת הצהרה מיוחדת ולהתלונן על שממעיטים בגודל הקהל...
יוסטון יש לנו בעיה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2017 13:31 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2017 00:07 לינק ישיר 

מחפש נואשות איפה אפשר לראות את השידורים מליל הבחירות לא מוצא, מישהו יכול לעזור בעניין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2017 09:01 לינק ישיר 
בנט בהיי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 48 49 50 ... 56 57 58 לדף הבא סך הכל 58 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.