בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/8/2016 10:32 לינק ישיר 

הלם בארה"ב: וויקיליקס מדווח – "הילרי קלינטון קיבלה כספים מחברה שתומכת בדאעש"

מסתבר שדונאלד טראמפ לא מדבר שטויות, היא כנראה מושחתת!
הציוץ האחרון של וויקיליקס, כנראה נותן את המהלומה הסופית לבחירות בארה"ב.
ויקיליקס: הילרי לקחה מזומנים מהחברה הנאשמת בתמיכתה לארגון דאעש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2016 18:35 לינק ישיר 

תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 07/08/2016 18:45:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2016 19:28 לינק ישיר 

ברדוואי כתב:

הלם בארה"ב: וויקיליקס מדווח – "הילרי קלינטון קיבלה כספים מחברה שתומכת בדאעש"

מסתבר שדונאלד טראמפ לא מדבר שטויות, היא כנראה מושחתת!
הציוץ האחרון של וויקיליקס, כנראה נותן את המהלומה הסופית לבחירות בארה"ב.
ויקיליקס: הילרי לקחה מזומנים מהחברה הנאשמת בתמיכתה לארגון דאעש.

איפה מצאת את זה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2016 20:22 לינק ישיר 

הכי מצחיק אותי הכותרת ה"אובייקטיבית" שמישהו שם כאן בכותרת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2016 23:12 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2016 23:23 לינק ישיר 

מואי כתב:

מעולה, השתכנעתי. לא מצביע למטורפת המזויפת הזאת. אני הולך על הקוקו האורגינלי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2016 20:13 לינק ישיר 

ה"היימשע" יצביעו לטראמפ

http://www.cbc.ca/beta/news/world/amish-community-donald-trump-hillary-clinton-us-election-1.3711008

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2016 00:27 לינק ישיר 
ציוצי בחירות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2016 00:28 לינק ישיר 
עוד ציוץ אחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2016 22:50 לינק ישיר 

כה אמר הטראמפ: "הבחירה שלה רעה מאוד חברים, היא רעה במיוחד לתיקון השני לחוקה, אם היא תיבחר, חברים, לא יהיה אפשר לעשות כלום. למרות התיקון השני לחוקה. בעצם אולי יהיה, אני לא יודע."
* התיקון השני- תותח לכל אזרח. הזכות להחזיק בנשק.
הדמוקרטים חושבים שזה איום ברצח. גם אם הם לא חושבים ככה, חושי התעמולה המתנשאת והמשמיצה שלהם לא יחמיצו הזדמנות פז שכזו. בדיוק כמו אצלנו. פול ראיין, שחייב קצת לטראמפ שהתקפל ונתן לו תמיכה רק לפני יומיים שלושה, חושב שזו רק בדיחה שהסתבכה. השירות החשאי, לעומת זאת, שוחח מספר פעמים עם גורמים בקמפיין של טראמפ בנסיון לעמוד על השאלה המופיעה כעת בכותרת הראשית של סי אנ אנ: A joke or a threat? בדיחה או איום? פול ראיין כנראה צודק, ובשירות החשאי יושב מישהו שעוזר לקמפיין של קלינטון להפיץ את הנראטיב "טראמפ אלים", וסי אנ אנ כמו תמיד עוזר לרעים, אבל דבר מכל זה לא גורע מסיכלותו המופלגת של האיש הכתום עם הכרבולת הצהובה, שלא מפספס אף הזדמנות להרים לקלינטון להנחתה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2016 00:29 לינק ישיר 

האיש עם החתול הג'נג'י על הראש, עם פה ברוחב חנייה של משאית, לא מחמיץ הזדמנות לכותרת נוספת.
בהתחלה חשבתי שהעניין סגור. הוא יהיה הנשיא הבא. השריף המקומי של האחות הגדולה ממערב.
עכשיו אני לא כל כך בטוח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2016 11:41 לינק ישיר 
איפה הכסף?

היכן משקיעים המועמדים בתעמולה?
כמובן שחבל לבזבז כסף או מרץ על מדינות מוכרעות מראש כמו ניו יורק הדמוקרטית, או טקסס השמרנית. כל הכסף זורם למתנדנדות. להלן רשימה חלקית:
מקום ראשון מחוז בפלורידה
מקום שני מחוז בפלורידה
מקום שמיני מחוז בפלורידה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2016 13:32 לינק ישיר 

סקר חדש של בלומברג מעלה שהשערוריה המזיקה ביותר שטראמפ הביא על עצמו עד כה היא החיקוי של העיתונאי הנכה.
הקמפיין של קלינטון מנגן את הקטע ללא הפסקה, ביל קלינטון מפמפם בכנסי בחירות "אשתי לא לועגת לבעלי מוגבלויות, היא מנסה לחזק אותם" א צדייקעס. רוב הנשאלים נקבו בסיפור הזה, כנקודת השפל הגדולה ביותר של טראמפ, ולא היה להם קל לבחור, לא היה קל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2016 15:10 לינק ישיר 

אדם מחליא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2016 19:42 לינק ישיר 

טראמפ יוצא בהתקפה מופרעת לגמרי על אובמה:
"ברק חוסיין (כך במקור) אובמה הקים את דאעש (כבר הבאנו אמירה כזאת שלו כאן בעבר), הוא והילארי. דאעש מכבדים אותו, הוא השחקן הכי חשוב שלהם"

שמאלני כל העולם מחברים את ההתקפה הזו לבדיחה על הילארי והתיקון השני לחוקה, ומנסים ליצור מהכל בלילה  של אלימות ימנית. האמת היא, שרק בגין האמירה הזו, אנחנו כישראלים צריכים לתמוך בטראמפ ולרצות שהוא ישב בבית הלבן. הוא פשוט אומר את האמת. עד כה היו לנו שמונה שנים של ממשל פרו איסלאם קיצוני, אנחנו צריכים עוד ארבע?
ולאלו שמבדילים בין אובמה לקלינטון, תזכורת קצרה. מי שהפיל את מובארק והביא לשלטון את האחים המוסלמים היתה הילארי רודהאם קלינטון.
במקרה הזה, הבוטות של טראמפ אינה חסרון אלא יתרון. אם מספיק פוליטיקאים אמריקאים היו אומרים בקול, ועם קצת פחות פוליטיקלי קורקט, את האמת החשובה הזו, אולי היינו היום בלי גרעין איראני ואולי בלי דאעש.
אפיקטויזין כותב שטראמפ מחליא אותו, וכך מרגישים רבים. גם אני. אבל הוא בצד שלנו. וקלינטון נגדנו.

תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 11/08/2016 19:43:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 56 57 58 לדף הבא סך הכל 58 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.