|
|
| נשלח ב-14/2/2017 10:31 |
|
| |
עוד שערוריה בממשל החדש: היועץ לביטחון לאומי, מייקל פלין התפטר. כבר כמה ימים שיש סביבו רחש בחש. שון ספייסר, הדובר, אמר כבר ביום ראשון שהנשיא "בוחן את המצב". סטיב מילר (השוליה של סטיב באנון) נשאל מספר פעמים על עתידו של פלין וענה שזו שאלה לנשיא. על כל שאר השאלות הוא ענה בנדיבות ובאריכות, מה שרימז שלפילן כבר אין גיבוי. הסיבה הרשמית להתפטרות היא שפלין שיקר ביחס לשיחותיו עם רוסיה בטרם נכנס לתפקיד. הוא אמר לסגן הנשיא מייק פנס שהסנקציות לא עלו בשיחות, והסתבר שהוא שיקר. בתקשורת הממוסדת מתייחסים להתפטרות כאל אירוע שמתרחש בסבך הקשרים המוזרים בין ממשל טראמפ וממשל פוטין. צריך לזכור שמבחינה אישית למייקל פלין ז" ל היה מגדולי המקורבים לנשיא. הוא נחשב לבורג מרכזי בקמפיין ונהנה מסטטוס של "נאמן" לנשיא. כך שאם הוא פרש כנראה שלא היתה שום ברירה. אולי המערכת הצבאית דחתה אותו, אולי הידיעה שהוא נתון לסחיטה מצד רוסיה הכריעה. מבחינת הממשל הטרי אפשר לספור כשלון גדול שני בתוך שלושה שבועות. אחרי הנפילה של הצו האוסר כניסת מוסלמים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2017 22:32 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2017 10:46 |
|
| |
אולי כבר תשנה את הכותרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2017 11:27 |
|
| |
יותר מתאים אשכול חדש:
"טראמפ בבית הלבן! סיקור אובייקטיבי"
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2017 13:33 |
|
| |
אני פשוט עדיין לא משוכנע שטראמפ באמת בבית הלבן
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 16/02/2017 13:33:08
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2017 13:36 |
|
| |
ביבי מוסר ד"ש עוקצני במיוחד לאובמה: הוא מפרסם בטוויטר את הסלפי עם פסל הראש של צ'רצ'יל, הפסל שאובמה הוציא מהחדר הסגלגל, וטראמפ החזיר בימים הראשונים כדי לסמל את מחיקת מורשת אובמה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2017 13:37 |
|
| |
בכל אופן לך על זה
בראש האשכול החדש אל תשכח לשים קישור לאשכול הנוכחי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2017 10:43 |
|
| |
ומי שלא זוקף אגודל מפוטר
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2017 22:55 |
|
| |
טראמפ: רשתות הפייק ניוז, סי אנ אנ, אי בי סי, וכל דומיהם הם אויבי העם האמריקאי. ג'ון מקיין למיט דה פרס: דיקטטור נולד. כל הדיקטטורים התחילו בהשתקת התקשורת. שבוע שעבר אחרי מסיבת העיתונאים, ג'ייק טאפר בסי אנ אנ, הביט בסבר חמור במצלמה ואמר: "הנשיא טראמפ, אם אתה צופה בנו עכשיו, נבחרת לנשיא. הגיע הזמן להתחיל לעבוד ולהפסיק ליבב". העיתונאים משדרים לחץ שמכיל 70% העמדת פנים כאילו קיים איום אמיתי כלפיהם, מה שמחזק את הטיעון שטראמפ הוא פוטין והנה קרב קץ העולם, אבל מאידך יש גם 30% של חשש אמיתי. מולם ניצב עכשיו נשיא ארה" ב והוא הכריז מלחמה מאוד לא מרומזת על כלי התקשורת הליברליים. כלים של ממש אמנם אין לו נגדם, בשונה מפוטין, אבל הדה לגיטימציה שהוא עושה להם בהחלט יעיל. האמינות שלהם מתערערת, ויתכן מאוד שבקרוב נראה את בעלי הרשתות הגדולות מאזנים קצת יותר, ומטיפים קצת פחות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2017 23:26 |
|
| |
לא קיבלנו סקירה על פרשת החלוק מגבת...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2017 23:42 |
|
| |
איך תמונות של טראמפ בחלוק רחצה הפכו ללהיט ויראליבבית הלבן התלוננו על "חדשות מזויפות" בניו יורק טיימס ודרשו התנצלות; הגולשים הזכירו שיש ראיות תומכות לדיווח
המלחמה של נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, בתקשורת נמשכת, ובאחת התקריות הטריות ביותר, דובר הבית הלבן, שון ספייסר, יצא נגד כתבה של הניו יורק טיימס שתיארה את הימים הראשונים של הנשיא בבית הלבן באור לא מחמיא. אבל ההכחשה הנמרצת שלו הולידה גל קצת מוזר ברשת של גולשים המפיצים תמונות של הנשיא לבוש בחלוק רחצה. ספייסר טען כי הדיווח מלא בטעויות עובדתיות, הגדיר אותו "חדשות מזויפות" ואף דרש מהעיתון להתנצל . טראמפ עצמו טען כי מדובר בסיפור בדוי לחלוטין של "עיתון בקריסה". id="skipElement_1.3657946" h-visually-hidden="" is-focusable="" ]"="" style="font-family: inherit; font-size: 16px; line-height: 1.5; cursor: pointer; outline: none; font-weight: inherit; margin: -1px !important; border-width: 0px !important; border-style: initial !important; border-color: initial !important; padding: 0px !important; clip: rect(0px 0px 0px 0px) !important; height: 1px !important; overflow: hidden !important; position: absolute !important; width: 1px !important;">תמונה ישנה של טראמפ שרוע על מיטה בחלוק רחצה - דלג<* data-lang="en" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px;"> See, Trump DOES wander around in a Bathrobe.
RETWEET this to Piss him off... pic.twitter.com/YfoF9YEw2Y — Impeach Donald Trump (@Impeach_D_Trump) February 7, 2017*> ספייסר התייחס במיוחד לקטע שבו העיתון תיאר את מעשיו של טראמפ כשהוא מסיים את יום העבודה שלו, בסביבות השעה 18:30. "בשעות שבהן טראמפ אינו צופה בטלוויזיה כשהוא לבוש בחלוק, הוא מסייר בביתו החדש", נכתב בעיתון. הפרט שהכי עורר את זעמו של ספייסר היה דווקא חלוק הרחצה. "אני לא חושב שלנשיא יש בכלל חלוק רחצה", אמר ספייסר. "הוא בהחלט לא לובש חלוק". id="skipElement_1.3657947" h-visually-hidden="" is-focusable="" ]"="" style="font-family: inherit; font-size: 16px; line-height: 1.5; cursor: pointer; outline: none; font-weight: inherit; margin: -1px !important; border-width: 0px !important; border-style: initial !important; border-color: initial !important; padding: 0px !important; clip: rect(0px 0px 0px 0px) !important; height: 1px !important; overflow: hidden !important; position: absolute !important; width: 1px !important;">תמונות שונות של טראמפ בחלוק רחצה - דלגובכן, לא ברור אם הוא לובש חלוק בבית הלבן בערבים, אבל גולשים התקשו שלא להיזכר ולשתף שלל תמונות של טראמפ כשהוא לבוש בחלוק כזה. רוב התמונות כנראה לקוחות מכתבה של הדיילי מייל הבריטי. אחרים ציינו שקשה להאמין שטראמפ, הבעלים של מלונות לא מחזיק מאות ואלפי חלוקי רחצה באותם מלונות. http://www.haaretz.co.il/captain/viral/1.3638318
id="skipElement_1.3657951" h-visually-hidden="" is-focusable="" ]"="" style="font-family: inherit; font-size: 16px; line-height: 1.5; cursor: pointer; outline: none; font-weight: inherit; margin: -1px !important; border-width: 0px !important; border-style: initial !important; border-color: initial !important; padding: 0px !important; clip: rect(0px 0px 0px 0px) !important; height: 1px !important; overflow: hidden !important; position: absolute !important; width: 1px !important;">ציוץ של החלוק של טראמפ: רבים מכם שואלים... כן, מכבסים אותי... מדי יום. הקטע שהוא מפחד מחיידקים אמיתי. ואני מודה לאל על כך - דלג
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2017 23:46 |
|
| |
ההצגה הכי טובה בעיר - מתורגם
* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 20/02/2017 23:54:28
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2017 08:44 |
|
| |
אחד הטובים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2017 00:01 |
|
| |
קליאן מקונווי, מנהלת הקמפיין והדוברת בעלת הפה הגדול ביותר בממשל טראמפ (ויש כמה מתחרים), זו שקורעת את המראיינים השמאלנים פעמיים ביום, נתפסה עם רגלים על הספה בחדר הסגלגל! אוי לבושה! העולם הנאור כולו נזעק לנוכח התנהגותה הגסה והפוגענית של המכשפה הזקנה בהיכלי הדמוקרטיה. מישהו תהה אם היא היתה מעיזה לשבת ככה בפגישה עם מרקל או פוטין, ורמז שכושיותם של האורחים הכתיבה את חוסר הכבוד. כדרכם מאז ומעולם, שכחו השמאלנים לבדוק את עצמם: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2017 13:51 |
|
| |
 שמאלני כל העולם חוגגים את השער הזה. "השער הטוב בהיסטוריה" וכדומה. תגובת הנשיא טרם התקבלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|