בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2017 16:14 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2017 00:24 לינק ישיר 

דברים שקורים בוושינגטון:
סטיב באנון הודח מהמועצה לבטחון לאומי, דינה פאוול, פוליטיקאית ילידת מצרים המיודדת עם איוונקה, אך היתה מיודדת גם עם הילארי, מונתה במקומו, הקושנרים חוזרים למרכז במה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2017 11:53 לינק ישיר 

מסתבר, אם להאמין לפוליטיקו, אחד האתרים המשמצים ביותר על ידי טראמפ, שהסיפור הוא אכן התחזקות של ג'ארד קושנר. מסתבר שקושנר טוען כל הזמן שהמסרים הפופליסטיים של באנון היו טובים לקמפיין, אבל ממש מפריעים לנשיא לתפקד. בעיניו הצניחה של טראמפ בכל מדדי הפופולריות היא פירות עבודתו של באנון. מאידך, יש לבאנון כמה תומכים מגדולי התורמים של טראמפ שמעוניינים בדיוק בבלגן שבאנון מייצר. התורמים האלו, לפי פוליטיקו, הם שמנעו מבאנון לעזוב את הממשל לחלוטין לאחר שנדחק בשבועות האחרונים. למען האמת, מהרגע שבו נטען שיש עימות בין באנון לקושנר, הסתמן סופו של באנון, למרות שהיה נדמה שהוא מנצח בשלב מסוים וקושנר נדחק. בכל זאת משפחה זה משפחה. המהלך הזה כנראה ינרמל קצת את הממשל, וינטרל תוכניות אנטי מהגרים, חומות, איסורים על כניסת מוסלמים וכדומה.
ביינתים פרסם הנשיא ציוץ ברוח באנון: "אין לנו מה לחפש בסוריה, המורדים לא יותר נחמדים מאסד." מסר שמתעמת בלי חשבון עם הפוליטיקלי קורקט שתובע זעזוע עמוק מהטבח האחרון, וממצב את סדר העדיפויות הידוע בכינוי "אמריקה פירסט". מדינאים נורמטיביים יותר היו נמנעים מהפגנת אדישות לרצח המונים. לא רק שמאלנים, גם מייק פנס הביע אמפתיה וייחל להתערבות בינלאומית שתשים קץ לשפיכות הדמים. המסר, אותו מסר. אמריקה לא תתערב. אבל לטראמפ חשוב שהמדיניות שלו תובן. שההפרה של כללי הפי סי תהיה בוטה ככל האפשר. הפרחים לבאנון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2017 20:21 לינק ישיר 
עיתון סעודי מתמצת את התקיפה בסוריה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2017 20:52 לינק ישיר 

חבוט רמי, טוב מאוד! מאיפה הבאת את זה?
אבל אם זה סעודי, למה זה כתוב באנגלית?

(זו הזדמנות טובה להודות על כל האשכול המעולה הזה שהייתי קוראת הדוקה שלו מתחילתו ולא יכולתי להשתתף כי רק לאחרונה קיבלתי אישור כתיבה).

תוקן על ידי פדהאל ב- 08/04/2017 21:11:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2017 22:49 לינק ישיר 

פדהאל כתבה:

חבוט רמי, טוב מאוד! מאיפה הבאת את זה?
אבל אם זה סעודי, למה זה כתוב באנגלית?

(זו הזדמנות טובה להודות על כל האשכול המעולה הזה שהייתי קוראת הדוקה שלו מתחילתו ולא יכולתי להשתתף כי רק לאחרונה קיבלתי אישור כתיבה).

תוקן על ידי פדהאל ב- 08/04/2017 21:11:32

תודה
מה מאיפה הבאתי? למי היום אין דודה בסעודיה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2017 22:53 לינק ישיר 

לכבוד שון ספייסר, שטען היום שהיטלר לא השתמש בנשק כימי, כלומר, מחוץ ל"מרכזי השואה". ממשל טראמפ מעולם לא נראה היה מאותגר שכלית כמו היום. בשביל זה צריך דובר? תנו לטראמפ לקשקש בטוויטר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2017 21:50 לינק ישיר 

האם טראמפ מנסה להוריד את האשמה מרוסיה על ידי הטלת האשמה על סין ?
מבזק וואלה:
19:29
רויטרס
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ אמר היום (ראשון ) כי ייתכן שסין פרצה לחשבונות דואר אלקטרוני של גורמים במפלגה הדמוקרטית כדי להשפיע על תוצאות הבחירות האחרונות לנשיאות . טראמפ לא גיבה את טענותיו בראיות כלשהן .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 15:23 לינק ישיר 

נזכרתי פתאום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 17:15 לינק ישיר 

נעים להזכר.
מקווה שגם בעוד 4 שנים יהיה נעים להזכר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 18:44 לינק ישיר 

חבוט_רמי כתב:

נזכרתי פתאום

נזכרת זה טוב אבל למה לא מביא גם פרשנות הפעם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 18:44 לינק ישיר 

טראמפ ייבחר, 

הקרק'ע שלו בוערת מאהדה.....

ובעז"ה יגיעו ימים יותר טובים  לעם ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 18:57 לינק ישיר 

לו יהי כדבריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 19:23 לינק ישיר 

ג-ט פון אברהם און פון יצחק און פון יעקב, היט דיין פאלק פון אלעם ביידן....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2020 23:56 לינק ישיר 

המאבק הוא מה יותר חזק כוח  האהבה  או כח השנאה לטראמפ  לביידן אין אוהבים  התחושה שלי שאכלנו אותה  הפעם  והלוואי ואתבדה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 51 52 53 ... 56 57 58 לדף הבא סך הכל 58 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.