בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/11/2020 15:41 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
חבוט_רמי כתב:

נזכרתי פתאום

נזכרת זה טוב אבל למה לא מביא גם פרשנות הפעם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

איך אומרים, "קרעו שערי שמיים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 22:18 לינק ישיר 

ההימור שלי יום לפני הבחירות. צמוד מאוד מאוד. טראמפ מנצח על חודם של קולות\אלקטורים. אכי"ר.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 02/11/2020 22:19:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2020 23:25 לינק ישיר 

כמו לפני ארבע שנים, מי שאומר שהוא יודע משהו, הוא דביל. דא עקא, שהפייק ניוז אומרים שהם יודעים, הרי יש סקרים חד משמעיים. אז את הסקרים יש לפרק לשני גורמים. סקרים מדינתיים, ומודלים לחיזוי שמשקללים את כל הסקרים ומסיקים שורה תחתונה. בסיבוב הקודם הסקרים לא היו ממש רחוקים מהמציאות. המודלים שצפו סיכוי של 90 אחוז לקלינטון הוכחו כחסרי ערך לחלוטין. התקשורת, שצריכה לייצר כותרת פשוטה, לא יכולה לנטוש את המודלים. לכן היא משתמשת בקרבת הסקרים ב2016 לתוצאות האמת כדי להצדיק שימוש במודלים! דבילים שונים עימם שוחחתי בימים האחרונים טענו ש"הפעם זה סגור, כי המודל של נייט סילבר נותן 90 אחוז לביידן, ובפעם הקודמת נתן רק 80 לקלינטון"... המציאות היא שמודל השקלול שמנסה לחשב הפסד מדינה כנגד שכרה באלקטורים, כל כך רגיש שטעות במדינה אחת (!) תהפוך אותו על פיו. זהו. רק רציתי לעודד את עצמי קצת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 01:18 לינק ישיר 

בויסקונסין הממוצע של קלינטון היה 6.5 ולא 5.5  אני הייתי מהמר גם שנבדה תלך לטרמפ אין להם חיים עם סגר בלי תיירות זה מדינה מתה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 10:32 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:
בויסקונסין הממוצע של קלינטון היה 6.5 ולא 5.5  אני הייתי מהמר גם שנבדה תלך לטרמפ אין להם חיים עם סגר בלי תיירות זה מדינה מתה

אני הולך לפי ריל-קליר-פוליטיקס
www.realclearpolitics.com/epolls/2020/president/2020_elections_electoral_college_map.html
בכל אופן, היום למרות שיצאו סקרים חדשים פחות טובים לביידן, אבל בנקודה הזו לפני 4 שנים טראמפ כבר צימצם מאוד את הפער מול קלינטון. ועכשיו זה לא קורה. ולכן הנוסחה שלי מראה שאמנם טראמם עכשיו לוקח את ויסקונסין אבל מאבד את פלורידה ופנסילבניה. נשאר רק עם 239 אלקטורים. ממש יגון ואנחה.
אבל מאחר וכבר הימרתי. אז נמשיך להמר על טראמפ. אכי"ר.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 03/11/2020 10:37:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 13:27 לינק ישיר 

מצב עדכני. לפי הנוסחה טראמפ מוביל עם 288 אלקטורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 13:37 לינק ישיר 

חבוט_רמי כתב:
כמו לפני ארבע שנים, מי שאומר שהוא יודע משהו, הוא דביל. דא עקא, שהפייק ניוז אומרים שהם יודעים, הרי יש סקרים חד משמעיים. אז את הסקרים יש לפרק לשני גורמים. סקרים מדינתיים, ומודלים לחיזוי שמשקללים את כל הסקרים ומסיקים שורה תחתונה. בסיבוב הקודם הסקרים לא היו ממש רחוקים מהמציאות. המודלים שצפו סיכוי של 90 אחוז לקלינטון הוכחו כחסרי ערך לחלוטין. התקשורת, שצריכה לייצר כותרת פשוטה, לא יכולה לנטוש את המודלים. לכן היא משתמשת בקרבת הסקרים ב2016 לתוצאות האמת כדי להצדיק שימוש במודלים! דבילים שונים עימם שוחחתי בימים האחרונים טענו ש"הפעם זה סגור, כי המודל של נייט סילבר נותן 90 אחוז לביידן, ובפעם הקודמת נתן רק 80 לקלינטון"... המציאות היא שמודל השקלול שמנסה לחשב הפסד מדינה כנגד שכרה באלקטורים, כל כך רגיש שטעות במדינה אחת (!) תהפוך אותו על פיו. זהו. רק רציתי לעודד את עצמי קצת.

מסכים שמי שאומר שהוא *יודע* הוא דביל.
ולכן נקטתי בלשון *מהמר*.

בנוגע למודלים, הם ברובם מטומטמים וכושלים.
למה?
נניח ומחר פלורידה מתחלקת ל4 מדינות.
מדינה אחת בסקרים הולכת לטראמפ ואחת לביידן. ועוד שניים מתנדנדות עם הובלה קלה לביידן.
אז הם יורידו את הסיכוי של טראמפ כי עכשיו הוא צריך לנצח ב2 מדינות במקום במדינה אחת.

הם לא מבינים שהחלוקה למדינות היא בעיקרה גבול טכני ואיננה מייצגת
בהכרח אוכלוסיות שונות. ולכן אם יש סחף לטראמפ הגיוני שהוא קיים ברוב המדינות המתנדנדות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 15:58 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

מצב עדכני. לפי הנוסחה טראמפ מוביל עם 288 אלקטורים.

טראמפ אמר היום שהוא מאמין שיקבל 306(!) אלקטורים.

אז אם הגוי מאמין, היהודי - על אחת כמה וכמה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 17:28 לינק ישיר 

RCP: פנסילבניה ביידן +1.2, פלורידה ביידן +0.9, ג'ורג'יה טראמפ +1, אוהיו טראמפ +1.4, אריזונה ביידן +0.9, ויסקונסין ביידן +6.7, בכל המדינות הנ''ל, למעט ויסקונסין, המגמה חזקה לכיוון טראמפ. המשחק פתוח לחלוטין!

תוקן על ידי חבוט_רמי ב- 03/11/2020 17:29:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 20:01 לינק ישיר 

מרקו רוביו, הפריימריסט מ2016 והסנטור של פלורידה אומר שהגיעו אליו עדויות על אחוז הצבעה חסר תקדים בקרב רפובליקנים בפלורידה. מדרום תפתח הישועה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2020 21:20 לינק ישיר 

משעשע מאוד לקרוא כאן את התגובות של החברים מלפני 4 שנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2020 00:37 לינק ישיר 

הלכתם לישון  או מה ?  איפה העדכונים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2020 00:40 לינק ישיר 
מצדרביעי

סיירת_מרן כתב:
הלכתם לישון  או מה ?  איפה העדכונים ?

עוד לא נגמר שם יום הבחירות, למיטב ידיעתי תוצאות ראשונות אמתיות יתחילו להגיע לא לפני 2 בבוקר לפי שעון ישראל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2020 01:06 לינק ישיר 

מדינות ראשונות סוגרות קלפיות ב2:00 ביינתים מחרטטים על אחוזי הצבעה, ממש כמו בישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2020 01:12 לינק ישיר 
גלאגוזים

באינדיאנה וקנטאקי הספירה החלה.
כצפוי, טראמפ מוביל בהן.

תוקן על ידי גלאגוזים ב- 04/11/2020 01:17:06

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 52 53 54 56 57 58 לדף הבא סך הכל 58 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.