בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/11/2020 09:43 לינק ישיר 

גלאגוזים כתב:
צפון קרוליינה הולך לטראמפ. - 15 אלקטורים.
כנראה גם ג'ורג'יה שלו. - 16 אלקטורים.

אפילו אם ייקח בנוסף גם את פנסילבניה, זה לא יעזור לו. יהיה חסר לו עוד 2 אלקטורים למספר הקסם 270.
הוא צריך עוד מדינה. וכרגע רק בנבאדה אין עדיין תוצאה סופית. והסיכוי שהמצב שם יתהפך לטובת טראמפ קלוש עד אפסי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2020 14:49 לינק ישיר 

גם לכם מרגיש שהכותרות לכתבות המסקרות את הבחירות כאן באתר נוטות לטובת ביידן ולהשחרת טראמפ או שזה רק אני?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2020 15:37 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

מעצבן שבמדינה כ"כ צמודה כמו ויסקונסין. 37 אלף טהרנים הצביעו לליברטריאנים. לא אכפת להם שבגללם ביידן ייבחר.

מישהו אמר פייגלין?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2020 15:43 לינק ישיר 

אגב, מי שכותב בגולל "תוצאות הבחירות בארה"ב" מקבל את כל התוצאות בצורה מאוד מאורגנת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2020 16:19 לינק ישיר 
hhaavv

muki28 כתב:
גם לכם מרגיש שהכותרות לכתבות המסקרות את הבחירות כאן באתר נוטות לטובת ביידן ולהשחרת טראמפ או שזה רק אני?

ממש כך. הם גם בעד כופרי הקורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2020 16:31 לינק ישיר 

4 מדינות מתנדנדות.

ג'ורג'יה. צפון קרוליינה. פנסילבניה ונבאדה.

ב3 הראשונות, מדינות בינוניות של 15-20 אלקטורים, טראמפ מוביל ב2 אחוז, שזה מאות אלפי קולות.

בנבאדה, מדינה קטנה (באוכלוסיה) , 6 אלקטורים, ביידן מוביל בחצי אחוז. עניין של אלפי קולות לכאן ולכאן.

כנראה יסתיים בבית המשפט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2020 17:42 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
חריף_ומקשה כתב:

מעצבן שבמדינה כ"כ צמודה כמו ויסקונסין. 37 אלף טהרנים הצביעו לליברטריאנים. לא אכפת להם שבגללם ביידן ייבחר.

מישהו אמר פייגלין?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווקא פייגלין גילה אחריות.
במועד א' כל הסקרים הראו שהוא עובר בהרבה את אחוז החסימה.
ברגע שהבין שהוא לא עובר את אחוז החסימה, הוא חבר לליכוד.

בארה"ב השיטה היא רובנית-אזורית.
המפלגה הגדולה ביותר מנצחת, ולכל השאר אין שום משמעות.
ולכן שם מדובר בטהרנות מטומטמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2020 17:56 לינק ישיר 
a_smithee

חריף_ומקשה כתב:

לא כל כך בטוח שליברטריאנים יצביעו לטראמפ - הם בדרך כלל מה שקוראים "ליברלים קלאסיים" כלומר דוגלים בליברלזים חברתי וכלכלי, ואגב טראמפ הוא לא כל כך ליברל כלכלי, הוצאות הממשלה הפדרלית (ומכאן מעורבתה בכלכלה) עלו בתקופת כהונתו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2020 17:59 לינק ישיר 

לא בטוח שביידן יקח את פנסילביניה או ג'ורג'יה, וטראמפ יכול לקחת את אריזונה ואולי גם נאוודה, בקיצור הכל לא ידוע
אפילו צפון קרוליינה ה"בטוחה" עלולה להשתנות, כל הצבעה שתגיע עד ה10 לחודש תיספר (בפנסילבניה עד ה6 אני חושב)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2020 23:17 לינק ישיר 

Cnn אמנם לא מכריזים רשמית אבל די בטוחים שביידן לוקח את פנסילבניה ואת הבית הלבן. אחרי שספרו שני שליש טראמפ היה ביתרון של שמונה וחצי אחוז, איך שהוא ביידן הצליח לסגור פער של 750 אלף קולות. זה אומר שבמעטפות ביידן ניצח 70:30 בעוד שביום הבחירות הוא הפסיד הפער של 8+.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 01:11 לינק ישיר 

זה לא דבאורח פלא ביידן סוגר פער, אמרו מראש שבמעטפות צפוי רוב של שבעים אחוז לביידן, לא סתם טראמפ הודיע מראש שהוא מתנגד לקבל מעטפות אחרי שהגיעו מאוחר אך נחתמו בדואר בזמן, הוא ידע ששם הוא נופל

העסק גמור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 01:29 לינק ישיר 

הצבעה בדואר  הדבר הכי מטופש שיכול להיות. איך אפשר לוודא אמינות של ההצבעה  איך אפשר לוודא שלא כפו על הבן אדם להצביע נגד רצונו ?  לאמריקאים  אין שכל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 08:28 לינק ישיר 

ג'ורג'יה: טראמפ מוביל ב2000 קולות. בקושי מספיק להכריע התמודדות על עיריית קרית אתא. פנסילבניה: טראמפ מוביל ב23,000. אריזונה: ביידן מוביל ב40,000, כמות שמספיקה להכניס את יענקל מוזס לכנסת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 09:54 לינק ישיר 

בשורה התחתונה, יש עוד סיכוי ולו קלוש לטראמפ או שהחגיגה נגמרה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2020 10:00 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

בשורה התחתונה, יש עוד סיכוי ולו קלוש לטראמפ או שהחגיגה נגמרה?

קלוש יש גם אחרי שיסימו לספור דרך בית המשפט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ לבית הלבן! סיקור בחירות אובייקטיבי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 55 56 57 58 לדף הבא סך הכל 58 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.