|
|
| נשלח ב-2/8/2016 23:02 |
|
| |
אני דווקא חושב שהבחורה לא מאמינה לדרשה שלו . בכל אופן, כדאי שהשדכן יתקשר אליה ויסביר לה את העניין, הייתי ממליץ לכבודו לשבת ליד השדכן בעת שהוא מסביר, וככה השדכן יעשה את מלאכתו נאמנה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2016 23:06 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | אז למדת שלשקר לא טוב, בפעם הבאה, לא רוצים ואומרים לא! הכאבת לה פי 2, היא מתבאסת על השעות ששרפה עם פסכופט,ואולי גם תקלקל לך, אם ממש מציק לך,תתקשר לשדכן,( שאגב הוא נועד להעביר הודעות שליליות) ותספר לו את הסיפור,שיעביר את המסר לבחורה שהיה קשה לך להכאיב לה, אני לא בטוחה שתצא יותר טוב, זאת אומרת, הגיוני יותר שלא, אבל לפחות אם היא חשבה לקלקל, היא תהיה פחות החלטית ברשימת החיסרנות שהכנסת לה לפה..
|
|
קודם כל, הלחצת.. דבר שני למה את חושבת שהכאבתי לה? במקום להרגיש שמישהו שהיא מאוד רצתה "ברח לה" בגלל איזו פשלה שהיא עשתה, ותחשוב 800 פעם למה היא עשתה את זה והרסה את זה, עכשיו היא בטוחה שהיא יצאה עם איזה פסיכי, והיא שכחה ממני כבר יום אחרי הפגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2016 14:47 |
|
| |
אל תשקרו בפגישה. בחיים לא!
לגבי הנעים\לא נעים - לא חושבת שזה שיקול בכלל - עוד יותר לא נעים להתחתן עם מישהו שלא מתאים. שני הצדדים יודעים ש"עד שזה לא סגור זה לא סגור" ועלול להיות מצב שהשידוך יורד אחרי פגישה חמישית וזה לגיטימי. לא צריך לשקר בגלל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2016 16:36 |
|
| |
מה שאפריל אמרה ^^
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2016 22:18 |
|
| |
לא היה לי צד להתחתן איתה, פשוט העדפתי שיהיה לה יותר קל עם הלא. קיצר, נראה לי צריך לדבר עם השדכן, השאלה איך אני עושה את זה על שידוך שירד לפני חודשיים חח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2016 10:36 |
|
| |
| רוח_ערב כתב: |  | לא היה לי צד להתחתן איתה, פשוט העדפתי שיהיה לה יותר קל עם הלא. קיצר, נראה לי צריך לדבר עם השדכן, השאלה איך אני עושה את זה על שידוך שירד לפני חודשיים חח |
|
הכי טוב שתעשה את זה בעצמך אם אפשר דרך מיסרון. מנסיון, יש בחורות (אסרטיביות) שזורמות יפה בכתיבה. כמובן, תיהיה קצר וקולע, ולא ארוך וצולע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2016 11:54 |
|
| |
לא בטוח ש"מיסרון" יתקבל בברכה. זה מאוד תלוי בבחורה. ואגב אם עבר חודשיים מאז שירד אני לא חושבת שיש דרך להעביר לה את המסר בלי להראות "רוצה לחזור" . אז קח את זה בחשבון. (בד"כ כשחוזרים ומדברים על מישהו שירד זה על מנת להחזיר אותו למשחק...אולי לנסות שוב....)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2016 12:11 |
|
| |
יש לה מכשיר כשר חח
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2016 12:13 |
|
| |
| רוח_ערב כתב: |  | | יש לה מכשיר כשר חח |
|
לשם כיוונתי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2016 12:21 |
|
| |
ואם יש לה מכשיר כשר אז אתה משתייך לציבור מסויים שבאמת אם תחליט לשלוח את השדכן אחרי חודשיים הם יהיו משוכנעים שאתה רוצה לנסות שוב....בייחוד בגלל שאתה רוצה להבהיר שהדברים לא כמו שהם נראים ומה שדובר בפגישה הוא שקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2016 20:48 |
|
| |
חחחחחח האמת שהיא אמרה שאם נתחתן היא תעבור ללא כשר ><"
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2016 21:26 |
|
| |
| רוח_ערב כתב: |  | יש לה מכשיר כשר חח |
|
יש לה אימייל ? ולמה לך לחשוש מה היא תחשוב, די כבר עם זה  אתה פונה אליה פניה עניינית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|