| נשלח ב-5/8/2016 12:36 |
|
| |
כִּי-מְכַבְּדַי אֲכַבֵּד וּבֹזַי יֵקָלּוּ
האתר שאתה נמצא בו כעת, לא מכבד אותך. מותר גם לך לא לכבד אותו ולא להיכנס לכאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2016 15:06 |
|
| |
שלישישי
התרצה לבאר דבריך?
האם כוונתך לאתר המארח שלנו, "בחדרי חרדים"? אני משתמש בחוסם פירסומות והיום הוא באמת כבר לא עובד. אבל זה המחיר של השתתפות בפורום שלנו.
או שמא כוונתך לפורום עצור כאן חושבים? האם הפורום אינו מכבד את מבקריו? כיון שאני, קצת, קשור לניהול הפורום, אשמח לדעת על מה תלונתך. (אפשר גם באישי או במייל). ****
איני מניח שאתה מתכוון לענינים יותר נרחבים, כמו השתייכות לקהילה או מגזר (חרדים, מגזר פנים חרדי מסוים, דתיים? או ענין פוליטי כמו מדינת ישראל? או היבראותנו, שהרי טוב לו לאדם שלא נולד משנולד...).
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2016 20:59 |
|
| |
הניחוש שלי: שלישי התכוון לתקלות הטכניות הרבות באתר. כנראה שההנהלה יודעת שיותר משהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2016 00:58 |
|
| |
מיימוני,שלישי התכוון לתקלות הטכניות המרובות שיש באתר לאחרונה. נראה אם תמחק גם התגובה הזאת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2016 09:00 |
|
| |
אפרים
תודה.
כבר אמרו: סוס שמקבלים במתנה - אין מה לבדוק את הממשק שלו.
מזה שנים רבות שמועלה הרעיון לקחת את הפורום ולעבור לאתר אחר. בשעתו בדק סיינפלד מנהלנו את האפשרות להקים אתר ובאיזה שלב הוקם אתר חליפי, אבל הוא דעך.
לאחרונה הציע מאן דהוא מותיקי הפורום לעבור לפייסבוק. איני מכיר את המקום הזה בעצמי, אבל שמעתי שאפשר לפעול אצל פייסבוק כדי למחוק מה שלא מוצא חן בעיני זה או אחר. ופייסבוק מחייבת את הכותבים להזדהות בשמם האמיתי, מה שלא מתאים עדיין לכל כותבינו אלא רק לחלקם.
זה אומר שאנו תקועים כאן. עם ממשק ישן, תקלות לעתים. אבל אולי זה משל על כל חיי העולם הזה?
הרשו לי להביא סיפור נפוץ או שראוי שיהיה נפוץ בעולם הישיבות. מעשה בתלמיד חכם שאמר בזקנותו כי בצעירותו חשב שהימים היפים, בהם קם בבוקר בחשק, לא היו לו טרדות, וישב ולמד בחשק וחידש בתורה, אלו היו הימים הגדולים שלו.
בזקנותו חשב שוב והגיע למסקנה כי הימים שבהם הכל היה קשה וגרוע, שבהם התקשה למצוא זמן פנוי ופניות הנפש כדי להתרכז בלימוד, ובכל זאת למד, אלו היו הימים הגדולים שלו.
יתכן שהימים היפים של הפורום הם, מבחינה זו, הזמנים שבהם יש תקלות ואנו נשארים נאמנים לו מפני שחשוב לנו לקיים את הרב שיח שמתנהל כאן לאמיתה של תורה ואמיתה של תיאולוגיה.
|
|
|
|
|