|
|
| נשלח ב-17/8/2016 13:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2016 17:30 |
|
| |
זה לא תבנית מסודרת של מכוערת = בעלת מידות טובות יפה = סנובית זה כל אדם ועל פי אמות המידה שבחר לעצמו לעבוד עליהן. מה שכן, יש חיצוניים שיתייחסו אחרת לבחורה יפה, ולפיכך יורידו\יעלו את רמת הבטחון עצמי שלה, קשור גם איפה היא גדלה, ירושלמים למשל בזים ליופי ומעדיפים פשטות וטוהר על פני התייפיפות, ויופי נחשב לבוז בעיניהם לעומת בעלז, שיופי ופאר נחשבים למעלה גדולה (כמו הבית כנסת שלהם) (חח נגיד שזה קשור )
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2016 21:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2016 22:00 |
|
| |
יש לך רעיונות מה אפשר לעשות איתם? כי חוץ מלצרוח על כל מי שלא עושה מה שאני רוצה אין לי ממש רעיונות..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2016 11:17 |
|
| |
יש שיטה יותר פשוטה ; להיות ענייני, לא להתווכח על שטויות, גם לא להתווכח על כך שהשני ברוב חוצפתו לא מבין אותי  יש עוד שיטה, לזרוק חפצים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2016 11:33 |
|
| |
אגב, נפגשתי פעם פגישה עיוורת עם אישה ממש אדוקה וממש יפה, היא הצליחה איפשהו להסתיר את היופי שלה, קבוצת שיער הסתיר את העיניים החכמות שלה, היא לא היתה מאופרת כלל, שפתיה היו יכולות להיות מושלמות אלא שחסרה עוד נגיעה אחת רכה של טיפוח, היא היתה לבושה בסיגנון של אחת ממאה שערים, חולצה כמו בזמן הטורקים וכו' הבטתי בה בפליאה מנסה לקלוט את המראה המטושטש, יופי מוסתר לצד אלטע זאכן, רציתי להגיד לה ; הלו ציר'לה, את מתביישת עם היופי שלך ?... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2016 12:55 |
|
| |
רציף אתה כותב מוזר מאוד...אתה יותר מידיי מנסה להישמע פואטי, כל פעם שאתה מדבר על נשים אני מקבל חלחלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2016 12:56 |
|
| |
אולי חלחלה יוצא פוגעני מידיי, אבל ברצינות "שפתיה המושלמות שחסרות נגיעה רכה" לדעתי כדאי שתשמור במגירה או לאשתך, או לעצמך, או לכתיבה איפושהו בעילום שם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2016 13:22 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
אולי חלחלה יוצא פוגעני מידיי, אבל ברצינות "שפתיה המושלמות שחסרות נגיעה רכה" לדעתי כדאי שתשמור במגירה או לאשתך, או לעצמך, או לכתיבה איפושהו בעילום שם
|
|
עם כל הכבוד, צנזורה מתאים איפה שיש ילדים, ורצוי גם להעלים מהם את "שיר השירים" . אלא אם כן מדובר בניבול פה חלילה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2016 13:43 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אגב, נפגשתי פעם פגישה עיוורת עם אישה ממש אדוקה וממש יפה, היא הצליחה איפשהו להסתיר את היופי שלה, קבוצת שיער הסתיר את העיניים החכמות שלה, היא לא היתה מאופרת כלל, שפתיה היו יכולות להיות מושלמות אלא שחסרה עוד נגיעה אחת רכה של טיפוח, היא היתה לבושה בסיגנון של אחת ממאה שערים, חולצה כמו בזמן הטורקים וכו' הבטתי בה בפליאה מנסה לקלוט את המראה המטושטש, יופי מוסתר לצד אלטע זאכן, רציתי להגיד לה ; הלו ציר'לה, את מתביישת עם היופי שלך ?... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
היא הייתה מוזנחת, או פשוט צנועה?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2016 15:35 |
|
| |
רציף, משהו עם הסטנדרטים שאתה מציב לבחורה לא מסתדר לי.. אין לי מושג למה אני כותבת את זה, כלומר, יש לי מושג כי בא לי 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2016 16:58 |
|
| |
אל תתחסד, ואף אחד לא ביקש ממך לכתוב שיר השירים נוסף. במבחן המציאות- אני חי בקרב אנשים מבוגרים (למעט ילדים) ובחיים לא שמעתי מישהו מתנסח כמוך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|